Peršokti prie turinio

Nuotrauka

P406 2.0 HDI

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 5

#1 pacancik

pacancik
  • Forumo naujokai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 406

Parašyta 2014 vasario 11 - 11:30

Sveiki,kankinuos su beda nuo vasaros jau,vasara dar viskas gerai buvo,o dabar keitaliojas trauka,arba buka buna kai dviratis arba traukia kai raketa,dazniau buka buna,is vietos pajudant duodu gazo iki 2000 apsuku ir vistiek prigesta,toks vaizdas kad oro per daug paduoda i sistema,EGR sutvarkiau pagerejo,oro srauto matuokle keiciau nes nusprogus buvo irgi dar pagerejo,bet vistiek ne iki galo,buna uzeina kad visiskai tupa,kompas nemeta klaidu,dumint irgi nedumina,gal galit patart ka nors? Nes jau skauda galva man nuo tu trauku... Variklis 2.0 HDI 80KW

Šį pranešimą redagavo pacancik: 2014 vasario 11 - 11:31

• 0

#2 Senas

Senas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 807

Parašyta 2014 vasario 11 - 12:17

Be reikalo tiek ilgai kankinies. Važiuok pas ką nors apžiūrėti. O tai nežinomybėje dar metus pratempsi.
  • 0

Ne viskas taip baisu, kaip mes čia rašome...
Automobilio mechanizmų ir sistemų diagnostika ir remontas
tel.: 8-612-63215

#3 mmedic

mmedic
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 406, C5 X7.

Parašyta 2014 vasario 11 - 12:35

Sveiki,kankinuos su beda nuo vasaros jau,vasara dar viskas gerai buvo,o dabar keitaliojas trauka,arba buka buna kai dviratis arba traukia kai raketa,dazniau buka buna,is vietos pajudant duodu gazo iki 2000 apsuku ir vistiek prigesta,toks vaizdas kad oro per daug paduoda i sistema,EGR sutvarkiau pagerejo,oro srauto matuokle keiciau nes nusprogus buvo irgi dar pagerejo,bet vistiek ne iki galo,buna uzeina kad visiskai tupa,kompas nemeta klaidu,dumint irgi nedumina,gal galit patart ka nors? Nes jau skauda galva man nuo tu trauku... Variklis 2.0 HDI 80KW

Vaziuok pas pauliusj ir bus viskas diagnozuota ir sutvarkyta.Kaunas kaip matau tau tinka. :)
  • 0

#4 pacancik

pacancik
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:Peugeot 406

Parašyta 2014 vasario 11 - 12:46

Taip,Kaune man tinka,o kaip ta zmogeliuka rasti? Sunku labai kazka surast,nes kiek nuvaziuoju,tiek isbandymo metu traukia ir nerandam nieko,o kai pagaunam kada negerai,kompas nerodo nieko :(
  • 0

#5 mmedic

mmedic
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 406, C5 X7.

Parašyta 2014 vasario 11 - 20:05

Taip,Kaune man tinka,o kaip ta zmogeliuka rasti? Sunku labai kazka surast,nes kiek nuvaziuoju,tiek isbandymo metu traukia ir nerandam nieko,o kai pagaunam kada negerai,kompas nerodo nieko :(

Susirask forume pauliusj, brukstelk PM, susitarsi.
  • 0

#6 scorpio1991

scorpio1991
  • Senbuviai
  • Vieta:Beveik Kaunas, Veiveriai
  • Automobilis:Peugeot 1007 1.6 80kW

Parašyta 2014 vasario 11 - 21:00

Jo, bandyk susirast ji, jie Garliavoj gyvena, savo masinuka dabar pas ji palikes, tai laukiu kol paruos vel i trasa mano bolida :D
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0