1) Turbininio (ekonomijos ir galios santykis. Pradžiai: planuojama sekantį auto rašytis ant savęs, o ne tėčio, taigi draudimo kaina bus pakankamai svarbus niuansas).
2) Naujesnių metukų automobilio (kalbu bendrai apie dar morališkai nepasenusį automobilį. Čia aišku mano asmeninė nuomonė, bet manau, kad gana su tais senukais važinėtis, bent keli metai yra žingsnis į priekį).
3) Dizainas (Būtent šitos alfos yra labai dailūs automobiliai, mano nuomone)
4) Išlaidos automobiliui: jau nusipirkus dabartinį pežą daug kas stūmė, kad nusipirkau lavoną, nieko jam nepadarysiu ir nevažiuos gyvenime taip, kaip turi važiuot.
5) Realiai pagrindinė priežastis - norisi išbandyti kažką naujo, tik šįsyk taikausi į 2.4 100kw, 6 pavaras(kaaaaip man jos trūksta..) ir į universalą(būtų super, bet retokas variantas). O jei nepatiks - įmanomas variantas, kad tiesiog sugrįšiu į 406 frakciją su porestailingu
O per 2 metus naudojimo aš supratau, kad nėra nieko, kas negestų. Taip pat ir nieko, ko neįmanoma sutaisyti turint galvą ant pečių Būsimam mano savininkui reiks tvarkytis tik 2 smulkius kėbulo defektus, ir manau, kad tai yra tikrai neblogas įrodymas aukščiau paryškinto sakinio
p.s. Evbi, bet kaip jau sakiau - iš dalies esat teisus. Čia loterija. O kaip alfa forume kažkas rašė.. -"daugiau nei 10m senumo mašina gali būti tikra arogantiška kalytė"
Šį pranešimą redagavo Silogizmo: 2014 vasario 16 - 03:06