Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Alfa-Romeo 156

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 79

#61 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Alfa Romeo 156

Parašyta 2014 vasario 25 - 19:39

kazkas ma kuzda kad tavo elze ar koks jos:vardas lavonas besantis:kuri nori bet kaip prastumti ir jamti ka kito (ne)protingo. nes neturint normalliai pinigu ir aprimus tai aistrai tikrai neprotinga butu pardavinet kol nesutaupei reikiamo likucio ir kazka imti bet ka kito :doh:

Pago, būtų proga išbandyt to daikto ant galinio stiklo paskirtį. ^_^

Eddy, klysti dėl to lavono ;]

p.s. Feb 20 2014, 08:22 PM jau rašiau šioj temoj, kad būtų imama pigesnė kuriam laikui(su idėja parduoti(gal teikėjo šitą iš anksto ten ir rašyt)), o po kurio laiko, pasitaupius jau savo važinėjimui kažkas įdomesnio... Čia kaip kažkas labai teisingai išsireiškė - jaunas dar, norisi išbandyt kažką naujo ir įdomaus :good:
Norint tiek 156, tiek 166 normalesnę imt, ruošt reikia min. 6.000 Taigi tikrai nelipsiu ant atversto grėblio ir neimsiu pirmos pasitaikiusios mašinos tam, kad paskui būtų belenkiek investicijų į ją. Kitaip sakant - kaip kažkokioj reklamoj - prieš naudojimą būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininke :) Kad nesumaišyt angų per kurią vartojama :DDDD

Šį pranešimą redagavo Silogizmo: 2014 vasario 25 - 19:49

• 0

Peugeot 605 2.5dt dalimis  :)
Ex - Peugeot 406 3.0 - kekšiauja nebe man
Ex - Ford Mondeo TDCi - fokiška kokybė
BMW E39 3.0d - stovi gražiai atrodydama ant kaladžių.

BMW E39 3.0d touring - iš 3 BMW išėjo viena :D

Žaibs Astra 2.0D - netaupiai taupus žaibĖlis

Automobilių žibintų poliravimo paslaugos. 860448632

#62 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Parašyta 2014 vasario 25 - 19:59

Čia kaip kažkas labai teisingai išsireiškė - jaunas dar, norisi išbandyt kažką naujo ir įdomaus :good:

mano paties zodziai, ir pats taip dariau :) nesigincysiu viskas aisku ;)
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

#63 Algirdas

Algirdas

Įkopęs į penktą dešimtį

• Senbuviai
  • Vieta:Lietuvos kaimelis
  • Automobilis:batai....

Parašyta 2014 vasario 26 - 16:16

166 nors ir modelis prabangesnis nei 156, bet vaziuokles remontas pigesnis... bet be 2k lt neisisuksi.... sankabai su smagraciu dar 1 k dirzu keitimas dar 1 k....
  • 0
keista... ir vel ne Pugas

#64 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 26 - 16:33

166 nors ir modelis prabangesnis nei 156, bet vaziuokles remontas pigesnis... bet be 2k lt neisisuksi.... sankabai su smagraciu  dar 1 k dirzu keitimas dar 1 k....

Tikrai taip, keista, bet 166 truputį papraastesnė ji yra. Ir kas svarbiausia, nors ratai išsiskečia, bet vistiek važiuoja ir nesigirdi tokio kaip po defekto, kai 406 stabilizatoriaus traukutei arba bet kuriam sailentblokui parėjus jau važiuoji kaip traukiny - dudunkst dudunkst.. O_O

O smagračio ir pan. keitimai manau, kaip ir visom mašinom. Man darbai nekainuoja, tai praktiškai tie remonto kaštai jau priklausytų tik nuo pačių detalių kainos ;)

Šį pranešimą redagavo Silogizmo: 2014 vasario 26 - 16:34

• 0

#65 Samtron

Samtron
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 508 HDi

Parašyta 2014 vasario 26 - 17:07

Kadangi apsiraminai dėl alfos pirkimo, tai apsiramink ir dėl pigesnės mašinos pirkimo. Galvoji nusipirksi už ~2k lt mašiną į kurią nereikės investuoti ir nereiks tvarkyti? Vargu.. o investuoti į laikiną mašiną nėra logikos, gi pardavus nesinorės į minusą nueiti. Ar ne taip? Protingiausia važinėt toliau su savo, ir taupyt pinigus tai išsvajotai alfai. Tuo labiau jeigu apsitvarkei visą priekį, nes kiek paskutinį kartą mačiau tai buvo kur rankas pridėt.

Šį pranešimą redagavo Samtron: 2014 vasario 26 - 17:14

• 0

I <3 HATERS

#66 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Parašyta 2014 vasario 26 - 17:08

Tikrai taip, keista, bet 166 truputį papraastesnė ji yra. Ir kas svarbiausia, nors ratai išsiskečia, bet vistiek važiuoja ir nesigirdi tokio kaip po defekto, kai 406 stabilizatoriaus traukutei arba bet kuriam sailentblokui parėjus jau važiuoji kaip traukiny - dudunkst dudunkst.. O_O

O smagračio ir pan. keitimai manau, kaip ir visom mašinom. Man darbai nekainuoja, tai praktiškai tie remonto kaštai jau priklausytų tik nuo pačių detalių kainos ;)

tai kaip supratau vazinetu isklisusiais ratais, svarbu nedunksi ? :clap: vot poziuris :blush:
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

#67 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 26 - 20:06

Kadangi apsiraminai dėl alfos pirkimo, tai apsiramink ir dėl pigesnės mašinos pirkimo. Galvoji nusipirksi už ~2k lt mašiną į kurią nereikės investuoti ir nereiks tvarkyti? Vargu.. o investuoti į laikiną mašiną nėra logikos, gi pardavus nesinorės į minusą nueiti. Ar ne taip? Protingiausia važinėt toliau su savo, ir taupyt pinigus tai išsvajotai alfai. Tuo labiau jeigu apsitvarkei visą priekį, nes kiek paskutinį kartą mačiau tai buvo kur rankas pridėt.

Na, automobilio pirkimas už 700lt, prikėlimas savo darbu iš mirusių, pravarymas T.A. ir pardavimas už ~1600, nėra blogas dalykas, manau.. jeigu nuo to grynai lieka 300-400lt. Priekis apsitvarkytas(nors negarantuoju, ką matei paskutinįsyk) ;]
Eddy, nesupratau to klausimo? Turiu omeny, kad nors sailentblokai pareina ir ratai išsiskečia į šonus, tačiau nesijaučia nei girdisi jokių barškesių. Čia bendrai teiginys. :) O ne požiūris, kad čia gerai ar kažkas tokio. :P
  • 0

#68 tadas1991

tadas1991

Normaliai

• Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2014 vasario 26 - 20:23

Na, automobilio pirkimas už 700lt, prikėlimas savo darbu iš mirusių, pravarymas T.A. ir pardavimas už ~1600

Sėkmės su tokiom idėjom :doh:
Kai randi tokią mašiną, kuri kainuoja 700Lt ir trūksta tik mažiau nei 800Lt investicijų, kad būtų galima tvarkingai praeiti TA - paprastai jos nebeparduodi, nes grieko vertas sandoris. Čia aš skaičiuoju ir laiką, kad ir savo. Per kurį atkelinėji grabą, su kuriuo net nevažinėsi ilgai. Užuot pabuvęs su mergina, šeima, draugais. Neįsižeisk, aš pats mėgstu prikelinėti grabus, nes esu pirkęs auto tokiom kainom: dovanų iš patvorio, 250Eur, 1020Lt, 700Lt (su lietnykais, šiaip už 600), bet prikėlęs tokį vieną, paskui su juo ir apsiženyji...

Šį pranešimą redagavo tadas1991: 2014 vasario 26 - 20:27

• 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

autofrance.lt

#69 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 26 - 21:35

Tokios idėjos yra ne tik idėjos, bet kol kas asmenine patirtimi pagrįsti faktai. ;] Tikrai nesiginčysim dėl šito, bet: 1) automobilis be T.A. kainuoja grašius, taigi paimt pusėtino stovio automobilį už 600-800 tikrai įmanoma. Taip jau yra. (puikus pavyzdys - renault 19 II). O beje dėl to T.A: Aš išvis saviškės skelbimą galvoju dabar išsiimt(nusibodo susitikinėt su pacanėliais lakūnais bandytojais) ir pravaręs T.A. vėl įdėt (arba nebedėt). Laikas parodys. 2) Jeigu automobiliui iki T.A. savo eiga trūksta pakeisti: priekinę stabilizatoriaus traukę, duslintuvo bakelį, kaladėles, stabdžių žarnelę bei klerantį šarnyrą, nemanau, kad tai yra daug investicijų. Jeigu netyčia senam 1994m. mašiniuke randi katalizatorių, kuris jau gerokai pavargęs, apsvilęs, užsinešęs ir t.t. Jį išpjauni, vietoje jo sėkmingai įvirini rezonatorių ir sėkmingai kompensuoji dalį dalių kainos. Paprastai senai mašinai gali sėkmingai už 150-300lt pakeisti ne tik diržą ir įtempėjus, bet ir supilti vidutinę alyvą bei filtrus. 3) Išsiurbti ir nuplauti mašiną (kad ir nebūtinai pardavimui) tingi tik lodariai ir visiški tinginiai, kurių mašinose tvartai pastovūs būna, nes laiko atžvilgiu išvalyt saloną trunka max 3h. Nieko asmeniško. Taip yra. 4) Kątik pravaryta T.A. automatiškai kelia net visiško lavono (kadangi T.A. praeinama be kyšių), turiu omenyje morališkai pasenusios mašinos, vertę. 5) Jeigu automobilio komplektacijoje randi lietus ratlankius, jie automatiškai kainą kelia min. 160lt. Padangos irgi dažnu atveju būna tikrai neblogos būklės (į kraštutinumus nelįsim ir kelintų metų - nesigilinsim). Dabartiniais laikais žmonėms, ieškantiems normalaus darbinio arkliuko, svarbiau koks yra protektoriaus gylis ;] 6) Kiekvienas aksesuaras, pvz magnetola gali eiti "į trasą" už atitinkamą kainą arba būti pridedamas, "tačiau kaina tada bus galutinė". Tikrai nesiginčiju dėl to, kad reikia skaičiuoti ir savo laiką ir sveikatą ir pan. ;]
  • 0

#70 AndrejusK

AndrejusK
  • Senbuviai
  • Vieta:Švenčionys - Nemenčinė - Vilnius
  • Automobilis:Mazda MX-6

Parašyta 2014 vasario 26 - 22:02

Chebra, Jūs man geriau pasakykite kokius čia auto laužus žadate prikelineti jog juos pirktu? :doh: Kas myli auto tai supras ten visokiu renaultus ir panašiai, bet tai pas mus dauguma bemsai, audi ir passatai. Nebent bemsus prikelinesi, tada gal gal. ;)
  • 0
Pirma mašina Peugeot 406, 1.9 td, sedanas.

#71 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 26 - 22:06

Chebra, Jūs man geriau pasakykite kokius čia auto laužus žadate prikelineti jog juos pirktu?
:doh: Kas myli auto tai supras ten visokiu renaultus ir panašiai, bet tai pas mus dauguma bemsai, audi ir passatai. Nebent bemsus prikelinesi, tada gal gal. ;)

Andrejau, nors ir nedaug, bet žmonių su protu yra ;] O jeigu žmogus ne tik, kad su protu, bet ir pinigų turi ne kaip šieno, tai jam ir reiks geros, patikimos, tvarkingos transporto priemonės.
  • 0

#72 AndrejusK

AndrejusK
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 26 - 22:49

Chebra, Jūs man geriau pasakykite kokius čia auto laužus žadate prikelineti jog juos pirktu?
:doh: Kas myli auto tai supras ten visokiu renaultus ir panašiai, bet tai pas mus dauguma bemsai, audi ir passatai. Nebent bemsus prikelinesi, tada gal gal. ;)

Andrejau, nors ir nedaug, bet žmonių su protu yra ;] O jeigu žmogus ne tik, kad su protu, bet ir pinigų turi ne kaip šieno, tai jam ir reiks geros, patikimos, tvarkingos transporto priemonės.

Na nežinau JUstai, ilgai pardavinėsi tada jeigu koks senas reno ar dar koks biesas.

Tau pasiūlymas Justai. Aš net negalvojau jog švenčionyse tokios mašinos mėtosi... Ajajaj... Dar 1.9d, jeigu neklystu čia daug maž neužmušamas šitas.
Netaupyčiau pinigų imčiau. ;)

http://www.autogidas...0125984693.html
  • 0

#73 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 27 - 00:10

Galiniam tiltui šito pz.. nuo pagrindinio stabdžių cilindro užglušinti vamzdeliai į galinius ratus.. dugnas išpuvęs. Toliau pasakot? Šitą aš matęs iš duobės oi kiek kartų. ;]

Šį pranešimą redagavo Silogizmo: 2014 vasario 27 - 00:11

• 0

#74 AndrejusK

AndrejusK
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 27 - 00:18

Galiniam tiltui šito pz.. nuo pagrindinio stabdžių cilindro užglušinti vamzdeliai į galinius ratus.. dugnas išpuvęs. Toliau pasakot? Šitą aš matęs iš duobės oi kiek kartų. ;]

Ech, o taip atrodė viskas stebuklinga. ;)
  • 0

#75 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 27 - 01:46

Ech, o taip atrodė viskas stebuklinga. ;)

Ten probleminis aparatas. Patikėk manim. Matęs gyvenimo pežukas ;]
  • 0

#76 Samtron

Samtron
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 508 HDi

Parašyta 2014 vasario 27 - 12:55

Tokios mintys, kad reiks pakeist traukes kelias, duslerką, stabdžius ar dar kažką skamba labai utopiškai. :) Puikus pavyzdys šitas 309, iš foto atrodo dar pusgyvis, bet kai pavardini kas negerai tai remonto kaina kelis kartus viršija mašinos kainą. Ir taip ne tik su šiuo, o su 99%. Geriau tikrai skirk laiko kokį bowlingą pažaist ar į kiną su mergina nueik. :good:
  • 0

I <3 HATERS

#77 PatsSauDievas

PatsSauDievas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 504 GL

Parašyta 2014 vasario 27 - 13:07

As tau siulydamas zhiguli nejuokavau :) Nusipirk koki pirmuka ar naujesni uz 1000lt ir turesi dziaugsmo visame kame. Ir demesio netruks is aplinkiniu, ir remontuot lengva, detales pigiau grybo, plius ziauriai fun vairuot :)
  • 0

#78 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 27 - 13:15

Na, manau, kad reiks vis dėlto padaryti kokį nors projektuką(~700lt vertės). Apreikšiu tada jį čia :) Savo paties sportiniam interesui ir kitų smalsumui patenkinti ;] p.s. PatsSauDievas :D gal ne, dėkui :D Pabūsiu ir be žigulio :D

Šį pranešimą redagavo Silogizmo: 2014 vasario 27 - 13:18

• 0

#79 AndrejusK

AndrejusK
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 27 - 23:52

Silogizmo, čia paklausiu. O tai su tuo 309, kaip ten variklis, greičiu dėžė? Tai jog dugnas papūūūves ir stabdžiai gale užglušinti nėra bėda. Pas mane gi mėtosi 406 detalės.... Nes mano akimis tai kaina gera, mašina tikrai verta dėmesio. Su tokia gali kaimo ralį padaryti ir pigiai važinėti. ;)
  • 0

#80 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 28 - 00:55

Silogizmo, čia paklausiu. O tai su tuo 309, kaip ten variklis, greičiu dėžė? Tai jog dugnas papūūūves ir stabdžiai gale užglušinti nėra bėda. Pas mane gi mėtosi 406 detalės....
Nes mano akimis tai kaina gera, mašina tikrai verta dėmesio. Su tokia gali kaimo ralį padaryti ir pigiai važinėti. ;)

Varikliukas kiek pamenu dūmijo neblogai. Greičių dėžės tikrai nemeluosiu - nežinau. Mum kieme dažniausiai užtenka 1-2, jeigu smagesnis aparatas - 3. ir atbulinės, aišku. Tai šitos pavaros tikrai veikė bent jau rudenį. :rolleyes:
Daugiau nežinau ką tau ir pasakyt, senukas ten toks pardavinėja(tiksliau - jo žmona, žiauriai prikolint mėgstanti moteriška) :D Pasiskambink, apžiūrėsi. Gal ten jau ir sutvarkyta, bet kažkada kai buvo kilę idėjų paimt iš to žmogaus 309 pasiūlius 500, tėvukas pasakė, kad įkišiu kokius 800-1000 ir tada TA praeisiu. :D
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0