1) Klėmas pasižiūrėk, ar tikrai normaliai prijungtos. ...ir ne tik ant akumuliatoriaus, tačiau nepatingėk pasitiest kilimuko ir pažiūrėt prie starterio esančius kontaktus. Pasitaiko kartais, kad apsioksiduoja.
2) visus matomus masės laidus pajudink. Jeigu apsioksidavę - atsargiai atsuki, prašveiti, patepi kokiu tirštu tepaliuku ir susuki.
3) Ar
tikrai tikrai tikrai esi tikras, kad akumuliatorius geras? Pats kažkada irgi būčiau davęs "kepurę prišikt™ ", kad mano akumuliatorius geras. Tačiau tik pastatydavau nelygiai liūtą ir viskas, išsikraudavo per kelias minutes visiškai. O lygiai stovint mašinai taip nebūdavo - visi elektronikai kiek variau išsidirbinėjo ir durnino, kad ieškau šiknoj mazgų.
Kartą teko ir va taip drąstiškai duot +, kad atsidaryčiau dureles.
Pabandyk iš draugo pasiskolint akumuliatorių ir su juo pavažinėti kelias dienas.
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
(simptomai tokie patys, kaip pas mane buvo). Situaciją išsprendė naujas Banner(72Ah) - namo grįžau 10h ryte, palikau šviesas kažkaip dėmesio nepaskirstęs. Grįžtu 7 ryte važiuot - žiūriu žibintai šviečia. Galvojau nebeužsivesiu jau, ragas. Atėjau - brūkšt ir dirba
Jeigu signalizacija kvailioja:
-sukt leidžia, bet kibirkšties neturi
-kibirkštis yra, bet siurbliukas blokuojamas
-įjungi degimą, viskas veikia. Bandai kurti - viskas užgęsta.
Pirmi 2 variantai dažnesni. Pas mane pvz 3 var. Gali pabandyt kai taip pradeda kvailiot mašina, įjungt ir išjungt signalizaciją ir tada žiūrėt, ar keičiasi kas nors.
Edited by Silogizmo, 2014 March 13 - 23:49.