peugeot 406 coupe Neuzsikuria
Parašyta 2014 kovo 12 - 16:36
Taigi turiu tokią problemytė mano kupas nesikuria
Žodžiu nesenai nusipirkau aš ja ir kokias 2 ~ savaites iš puses raktelio pasukimo ji užsikurdavo o šiandiena va jau turiu bedu..
pilnai pasukus rakteli dingsta tiek šviesa, elektra ir visa kita, buvau pas elektriką jis restauravo starteri ir dar ten detale kažkokia sulūžus buvo tai nupirkom, uždėjom
Masina užsikūrė viskas labai gražu buvo, bet staiga sustojus ir po ~ 2 val vėl grįžus prie mašinos jau nebegalėjau užvesti
Parašyta 2014 kovo 12 - 16:40
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Parašyta 2014 kovo 12 - 16:49
Parašyta 2014 kovo 13 - 20:57
Parašyta 2014 kovo 13 - 21:20
Parašyta 2014 kovo 13 - 22:17
Gerai , nepykit ponas ;)cupas gali buti tiek benzas tiek dyzelis gal pradekim rasyti metus modeli variklio tipa visiems bus aiskiau ir lengviau aptarineti problemas
1999-11-17, 1952cm, 99kw, benzas dujos,2.0 L
Parašyta 2014 kovo 13 - 22:27
Parašyta 2014 kovo 13 - 23:38
2) visus matomus masės laidus pajudink. Jeigu apsioksidavę - atsargiai atsuki, prašveiti, patepi kokiu tirštu tepaliuku ir susuki.
3) Ar tikrai tikrai tikrai esi tikras, kad akumuliatorius geras? Pats kažkada irgi būčiau davęs "kepurę prišikt™ ", kad mano akumuliatorius geras. Tačiau tik pastatydavau nelygiai liūtą ir viskas, išsikraudavo per kelias minutes visiškai. O lygiai stovint mašinai taip nebūdavo - visi elektronikai kiek variau išsidirbinėjo ir durnino, kad ieškau šiknoj mazgų.
Kartą teko ir va taip drąstiškai duot +, kad atsidaryčiau dureles.
Pabandyk iš draugo pasiskolint akumuliatorių ir su juo pavažinėti kelias dienas. (simptomai tokie patys, kaip pas mane buvo). Situaciją išsprendė naujas Banner(72Ah) - namo grįžau 10h ryte, palikau šviesas kažkaip dėmesio nepaskirstęs. Grįžtu 7 ryte važiuot - žiūriu žibintai šviečia. Galvojau nebeužsivesiu jau, ragas. Atėjau - brūkšt ir dirba
Jeigu signalizacija kvailioja:
-sukt leidžia, bet kibirkšties neturi
-kibirkštis yra, bet siurbliukas blokuojamas
-įjungi degimą, viskas veikia. Bandai kurti - viskas užgęsta.
Pirmi 2 variantai dažnesni. Pas mane pvz 3 var. Gali pabandyt kai taip pradeda kvailiot mašina, įjungt ir išjungt signalizaciją ir tada žiūrėt, ar keičiasi kas nors.
Šį pranešimą redagavo Silogizmo: 2014 kovo 13 - 23:49
Peugeot 605 2.5dt dalimis
Ex - Peugeot 406 3.0 - kekšiauja nebe man
Ex - Ford Mondeo TDCi - fokiška kokybė
BMW E39 3.0d - stovi gražiai atrodydama ant kaladžių.
BMW E39 3.0d touring - iš 3 BMW išėjo viena
Žaibs Astra 2.0D - netaupiai taupus žaibĖlis
Automobilių žibintų poliravimo paslaugos. 860448632
Parašyta 2014 kovo 14 - 00:30
Dekui va rytoj prisesiu butinai paziuresiu dar reik garaza su duobe susirasti ir apziureti taip.1) Klėmas pasižiūrėk, ar tikrai normaliai prijungtos. ...ir ne tik ant akumuliatoriaus, tačiau nepatingėk pasitiest kilimuko ir pažiūrėt prie starterio esančius kontaktus. Pasitaiko kartais, kad apsioksiduoja.
2) visus matomus masės laidus pajudink. Jeigu apsioksidavę - atsargiai atsuki, prašveiti, patepi kokiu tirštu tepaliuku ir susuki.
3) Ar tikrai tikrai tikrai esi tikras, kad akumuliatorius geras? Pats kažkada irgi būčiau davęs "kepurę prišikt™ ", kad mano akumuliatorius geras. Tačiau tik pastatydavau nelygiai liūtą ir viskas, išsikraudavo per kelias minutes visiškai. O lygiai stovint mašinai taip nebūdavo - visi elektronikai kiek variau išsidirbinėjo ir durnino, kad ieškau šiknoj mazgų.
Kartą teko ir va taip drąstiškai duot +, kad atsidaryčiau dureles.
Pabandyk iš draugo pasiskolint akumuliatorių ir su juo pavažinėti kelias dienas. (simptomai tokie patys, kaip pas mane buvo). Situaciją išsprendė naujas Banner(72Ah) - namo grįžau 10h ryte, palikau šviesas kažkaip dėmesio nepaskirstęs. Grįžtu 7 ryte važiuot - žiūriu žibintai šviečia. Galvojau nebeužsivesiu jau, ragas. Atėjau - brūkšt ir dirba
Jeigu signalizacija kvailioja:
-sukt leidžia, bet kibirkšties neturi
-kibirkštis yra, bet siurbliukas blokuojamas
-įjungi degimą, viskas veikia. Bandai kurti - viskas užgęsta.
Pirmi 2 variantai dažnesni. Pas mane pvz 3 var. Gali pabandyt kai taip pradeda kvailiot mašina, įjungt ir išjungt signalizaciją ir tada žiūrėt, ar keičiasi kas nors.
Parašyta 2014 kovo 14 - 00:48
Tai nebūtinas ir garažas juk Pasikeli mašiniuką ant donkrato, pasidedi kaladę, kad nebūtų galvoj gūzo paskui, ir krapštaisiDekui va rytoj prisesiu butinai paziuresiu dar reik garaza su duobe susirasti ir apziureti taip.
Peugeot 605 2.5dt dalimis
Ex - Peugeot 406 3.0 - kekšiauja nebe man
Ex - Ford Mondeo TDCi - fokiška kokybė
BMW E39 3.0d - stovi gražiai atrodydama ant kaladžių.
BMW E39 3.0d touring - iš 3 BMW išėjo viena
Žaibs Astra 2.0D - netaupiai taupus žaibĖlis
Automobilių žibintų poliravimo paslaugos. 860448632
Parašyta 2014 kovo 14 - 08:24
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2014 kovo 14 - 08:27
tikrink holo davikli esanti virs pavaru dezes isukta i ji panasu i jo gliukusTaigi siandien vel tas pats.. neuzsikuria ne velnio tik va biski jau kitaip.
Zodziu su draugeliu pastumejom masina - nesikure , bet sustojus ir istraukus raktelius ir vel indejus bei pasukus : uzsivede net nestumiant masinos. Paskui ji tam tikram laikui uzsikurinejo kol nepastaciau jos prie draugo namo ir vel nesikuria.. O.o kas cia galetu but ? matomai su kazkuo gerai kontakto negaudo.. bet su kuo :/
ar tai galetu but del signalizacijos ? galbut ji cia atmetineja, neleidzia uzkurti ? :? o del akumo tai velnias zino atrodo viskas tvarkoje tiek klemai ir visa kita.
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2014 kovo 14 - 12:18
Parašyta 2014 kovo 14 - 13:41
Šį pranešimą redagavo Vaaaldas: 2014 kovo 14 - 13:44
Parašyta 2014 kovo 14 - 17:23
Va masina jau pas ta elektrika nuvesta, tikrina ka jis ten ne taip padare , dekuiTurejau panasia problema po starterio remonto. Keiciant sepetelius ,yra spyruokle kuri spaudzia sepetelius prie kolektoriaus, kitas galas tos spyruokles turi uzsikabinti ne uz plastmasinio sepeteliu laikiklio korpuso , o uzsikabinti uz specialios isemos kuri yra startario korpuse.T.y. uzkabinant ta spyruokle ji turi trakstelti du kartus(pirma karta kai ji uzsikabina uz plastmasinio laikiklio, antra kai ji uzsikabina starterio korpuse).O jeigu gerai nekontaktuoja sepeteliai tada ir elektromagnetine rele gali nesudirbti, nes ji minusa gauna per sepetelius.Turiu omenyje cia gal tau blogai atremontavo startari, nes man po starterio remonto i antra diena pradejo darytis tas pat kaip tu parodei.
Lauksim rezultatu ^^
Parašyta 2014 kovo 15 - 12:15
Parašyta 2014 kovo 15 - 14:40
Šį pranešimą redagavo Profanas: 2014 kovo 15 - 14:41
Parašyta 2014 kovo 18 - 09:47
Parašyta 2014 kovo 19 - 21:35
Ir tamstai dyyyyyydelis ačiū už suteiktą informaciją forumiečiams apie gedimo šalinimą. Iš kart visi tapo protingesni ir galės kitiems patarti, jei kas atsitiks. Tiesiog - "pakrapštyk KAŽKOKIĄ fyškę"...Sake kad buvo kazkokia tai fyske aprudijus tai man tiesiogiai sujunge ir dabar viskas puikiai kuriasi
Parašyta 2014 kovo 19 - 21:47
Rida tai ojojojStai :
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0