607, 2.7 V6 HDi , stabdžių pūslė
Posted 2014 March 13 - 12:32
Posted 2014 March 13 - 12:48
2007 metais priverstinai Peugeot visiems 607 2.7HDi keite vaakumo pompas, nes buvo butent bedos kaip tau. Jeigu tavo peugeu buvo blogo seimininko, tai tikrai galimas variantas su vakumo pompa. Netgi sakyciau reiktu nuo to pradet. Aisku dar gali but ir pagr. cilindras. Taip pat paziurek ar vakumo vamzdelis neleidzia pats ir per sujungima.
P.S. pas mano peugeot'a ji keista garantinio metu.
Edited by Laimonas, 2014 March 13 - 12:58.
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Posted 2014 March 13 - 13:01
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Posted 2014 March 13 - 13:01
na taip, problema ne pūslėje,o priežastyje kas gadiną tą pūslę.Mano irgi pirma mintis buvo,kad pro vakumo siurblį,bet servise sako,kad ne.Logiškai pagalvojus,vakuminis siurblys siurbia ir kiek suprantu ten stovi dar atbulinis vožtuvėlis.Girdėjau ,kad buvo kažkoks gamyklinis atnaujinimas apie šį mazgą,bet jei Pežo servise nieko nežino (arba jie kelią kainą,kas labiausiai tikėtina),iš kur žinot kito serviso meistrams.Na dabar pežo servisas audžia mintį kaip pašalinti šį gedimą, bus matyti ką jie išburs.Variklio alyva ne stabuklas, gi veikia per vaakumine pompa, jis tovi ant galines galvos uz kuro filtro, pesiziurek ar tie vamzdeliai niera pilni tepalo. Nes gali buti, jog beda visai ne stabdziu puslej, bet vaakumo pompoje.
2007 metais priverstinai Peugeot visiems 607 2.7HDi keite vaakumo pompas, nes buvo butent bedos kaip tau. Jeigu tavo peugeu buvo blogo seimininko, tai tikrai galimas variantas su vakumo pompa. Netgi sakyciau reiktu nuo to pradet.
Posted 2014 March 13 - 13:07
Tai liepk jiems tegul istorija pagal vin koda pasiziuri ar keistas tas mazgas ar ne... Jei nekeistas tai ypatingai didele tikimybe jog beda jame.na taip, problema ne pūslėje,o priežastyje kas gadiną tą pūslę.Mano irgi pirma mintis buvo,kad pro vakumo siurblį,bet servise sako,kad ne.Logiškai pagalvojus,vakuminis siurblys siurbia ir kiek suprantu ten stovi dar atbulinis vožtuvėlis.Girdėjau ,kad buvo kažkoks gamyklinis atnaujinimas apie šį mazgą,bet jei Pežo servise nieko nežino (arba jie kelią kainą,kas labiausiai tikėtina),iš kur žinot kito serviso meistrams.Na dabar pežo servisas audžia mintį kaip pašalinti šį gedimą, bus matyti ką jie išburs.Variklio alyva ne stabuklas, gi veikia per vaakumine pompa, jis tovi ant galines galvos uz kuro filtro, pesiziurek ar tie vamzdeliai niera pilni tepalo. Nes gali buti, jog beda visai ne stabdziu puslej, bet vaakumo pompoje.
2007 metais priverstinai Peugeot visiems 607 2.7HDi keite vaakumo pompas, nes buvo butent bedos kaip tau. Jeigu tavo peugeu buvo blogo seimininko, tai tikrai galimas variantas su vakumo pompa. Netgi sakyciau reiktu nuo to pradet.
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Posted 2014 March 13 - 13:15
Na nemanau,kad jie to nepadarė,gi pasidarė techn. paso kopiją ir porą dienų mol studijavo. Na belieka laukti kitos savaitės,kai pažadėjo kažką išburti. Tiesa,o vakuminė pompa pasiduoda remontui,ar tai tik keičiama dalis?Tai liepk jiems tegul istorija pagal vin koda pasiziuri ar keistas tas mazgas ar ne... Jei nekeistas tai ypatingai didele tikimybe jog beda jame.
na taip, problema ne pūslėje,o priežastyje kas gadiną tą pūslę.Mano irgi pirma mintis buvo,kad pro vakumo siurblį,bet servise sako,kad ne.Logiškai pagalvojus,vakuminis siurblys siurbia ir kiek suprantu ten stovi dar atbulinis vožtuvėlis.Girdėjau ,kad buvo kažkoks gamyklinis atnaujinimas apie šį mazgą,bet jei Pežo servise nieko nežino (arba jie kelią kainą,kas labiausiai tikėtina),iš kur žinot kito serviso meistrams.Na dabar pežo servisas audžia mintį kaip pašalinti šį gedimą, bus matyti ką jie išburs.Variklio alyva ne stabuklas, gi veikia per vaakumine pompa, jis tovi ant galines galvos uz kuro filtro, pesiziurek ar tie vamzdeliai niera pilni tepalo. Nes gali buti, jog beda visai ne stabdziu puslej, bet vaakumo pompoje.
Posted 2014 March 13 - 16:28
Edited by Laimonas, 2014 March 13 - 16:30.
Posted 2014 March 13 - 18:46
Posted 2014 March 14 - 00:06
Posted 2014 March 15 - 20:54
Na gal tavo masiniukas buvo dar garantinis,tai tokie gamykliniai nesklandumai yra šalinami nemokamai.Panašiai kaip ir buvo su toyota prius nauju modeliu,kai strigdavo greicio pedalas.Na girdėjęs ir aš esu apie panašią programą,bet kodėl jie dabar man nieko neužsimena apie taiKai nusipirkau savaja, turejau reikala pezo centre, isivede mano Vin bei duomenis ir po keliu savaiciu paskambino, sako atvaziuokite gamintojas priverstinai ir nemokamai keicia kazkoki stabdziu vamzdeli su vakuumu uz degalu filtro. Nulekiau, pakeite nauju, niekas nekainavo ir iki siol su stabdziais jokiu absoliuciai problemu net nesu turejes, gal cia apie tai ir buvo diskutuota
Posted 2014 March 15 - 21:01
Posted 2014 March 15 - 22:53
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Posted 2014 March 15 - 23:41
Posted 2014 March 16 - 14:43
Reikės veizėt, nes kas man beliekaNe, tikrai nebuvo garantinis, pirkau 5 metu senumo, ir pats nustebau, kai paskambino, pasidomek situo reikalu pezo centre, jau praejo metu, bet gal gamintojas dar keicia, kuriuos iveda naujai i duomenu baze, sekmes...
Posted 2014 March 16 - 16:30
O gal žinai ar tos mašinos turėjo panašių problemų su pūslėm?Citroen C5 (nuo 2008metų) ir dar C6
Posted 2014 March 16 - 20:15
Posted 2014 March 17 - 08:30
Na tas man ir belieka,tik kantriai aiškintis, nes su "mediniais" stabdžiais važinėti nelabai malonu.Neteko girdeti, kiek skaites, domejesis apie pusles niekas neatsiliepia blogo, kazkieno kito mazgo gedimas galejo itakoti ir pusles gedima, gedimu seka, tiesiog kantrybes aiskinantis priezasti...
O kažin ar yra skirtumas kokią pūslę imti, ta prasme iš automobilio su meshanine pavarų dėže ar automatine, jei pas mane automatas?
Posted 2014 March 17 - 14:13
nera skirtumoNa tas man ir belieka,tik kantriai aiškintis, nes su "mediniais" stabdžiais važinėti nelabai malonu.
O kažin ar yra skirtumas kokią pūslę imti, ta prasme iš automobilio su meshanine pavarų dėže ar automatine, jei pas mane automatas?
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Posted 2014 March 19 - 10:16
O ar tinka pūslė iš kitų kūbatūrų motorų? Ta prasme ar galiu imti nuo 2,0 ar 2,2 automobilių?nera skirtumoNa tas man ir belieka,tik kantriai aiškintis, nes su "mediniais" stabdžiais važinėti nelabai malonu.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users