mano 1227 kompresorius parejo (guolis subyrejo, viska ten suesdamas man) nupirkau 1228, keiciu ju siknas vietom (suprask vamzdeliu pajungima, nes 406 ir 607 skirias) bega zalias koks tai tepalas smirdantis. ar ten kondensatas nereikalingas, ar tai atsukus varzta ant kompresoriaus ten per viduri, dapilt to tepalo, jei jis parsiduoda? gal kas zino kas ten? ar nekreipt demesio.
Ir dar kondicionieriaus slangute leidzia freona per uzpresavima, ar jas kas perpresuoja ar ieskotis is kokio ardomo kitu slanguciu?

kondiso kompresorius
Sukūrė kujuots, 2014 Bal 09 22:33
Temoje atsakymų: 3
Parašyta 2014 balandžio 09 - 22:33
Parašyta 2014 balandžio 10 - 08:15
Ten kondiškės tepalas tiesiog. Nesuk galvos, tik kai pildysi sistemą - meistram pasakyk, kad buvo luptas kompresorius ir išbėgęs visas tepalas.
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Parašyta 2014 balandžio 10 - 09:01
Jeigu trumpa magistrale ir galima pakeisti, pigiau atseis keisti naudota, nes seno per nauja neuzspaus tures deti nauja antgali ir klausimas ar poto pakakss ilgio jei ne tada teks ir pacia gumine zarna keisti
o tas visas kainuoja nemenka malonuma.
Pamenu man pries pora metu 40cm slangute keite nu tai gavos taip kukliai virs 100lt .

Parašyta 2014 balandžio 10 - 20:50
eina jie ....
uz 40cm 100lt vagiai. na ziuresiu vadinasi naudota reikes det y vieta, nes ta magistrale kiek buvau uzmetes aki nera trumpa ten bus ka veikt ja isimt.
o kas liecia ta tepala, tai as speju kad man kondiske uzpildys toks vietinis pas mus, jis uz 30lt pripildo. siaip saldytuvus/saldiklius jis tvarko, speju freonas tas pats?ar ir vel mane klaidina?

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0