Edited by Eddy, 2014 May 29 - 12:39.

"forsunkes" kurkstuvai
Posted 2014 May 29 - 12:38
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Posted 2014 May 29 - 14:59
Myzantis purkshtukas gali pradeginti stumokli ;)paciam varikliui nekenkia. jei purkstukai ten gatavi yra, jie blogo jau niekam nepadarys, nebent patys uzlinks. siaip nuvaziuosi ir parvaziuosi .
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Posted 2014 May 29 - 15:33

speju negerai kad taip prikepe???
Edited by CeskaM, 2014 May 29 - 15:35.
Posted 2014 May 29 - 15:54
as tau imeciau nuoroda, kad suoprastum kurie 3 skaiciai yra purkstuko kodas, matau su skaitymu nekazka, nes ten aiskiai parasyta, kad nuotraukoje esantis purkstukas yra 1,4 hdi ir jis panaudotas tik kaip pavizdys parodyti kurie skaitmenys turi sutaptidabar kitas klausimas del numeriu ant pursktuku ar jiie turi atitikt idealiai nes spekuliantas numete ma nnuoroda kokie turi but numeriai o pas man visai kiti numeriai tai pas man vadinas kazkokie kitokie ideti ar kaip suprast?
ryt leksiu i kauna pora kontaktu gavau del purkstuku , bet dabar kaip del tu numeriu? beto man pasitikrint dar reik kuro siurbli kaip supratau o koki antra siurbli dar tikrint?, neturejau tokios mandros masinos bedu nebuvo insigijau visai zalias ant to pezo visiskai
![]()
gerai kad tokie forumai yra ir padedanciu zmoniu lenkiu galva jums
Posted 2014 May 29 - 22:27
Tas, kad jie parudiję - nieko blogo iš esmės nereiškia. Jei ir lizduose bus prirudiję - sunkiau išsitraukt gali, bet aplamai tai kiek teko susidurt - šities traukias rankomis arba išjudinama, jei nejudą, su galvute ir prailgintoju, užmovus ant vamzduko antgalio ir pamakaluojant į šonus.va foto kaip jie pas mane atrodo
speju negerai kad taip prikepe???
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Posted 2014 July 11 - 04:19
Is smalsumo paklausiu. Cia kurioje ukmerges vietoje jis dirba?ukmergei patikra + darbas ~350 o ne 40lt ir tik 1 zmogus uzsiima nera konkurencijos plesia kainarestauravimas pas pauliusJ berods pigesnis nepamenu
o del naudotu tai ash pvz emiau ish ramuno320 pushkalus jis man dave 8 vnt, nulekiau kaune i aleksota man juos patikrino uzh 40 lt. gavosi 4 purkshtukai 240 ltidejua tevukui i mashina ir vazhiuoja ; ) gali jugi ir pasitikrinti ne karve kainuoja ;)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users