sw. jokios reklamos, asmeninė patirtis - pirkau sau xiaomi redmi note 3 (snapdragon 650) - taip, trūksta vieno LTE dažnio, bet aš net nesinaudoju 4G (užtenka 3G, o namie ir darbe gi wifi). po pusmečio LYGIAI!! tokį patį nupirkau žmonai. Dar po metų įkalbėjau bendradarbį paimti jau 4 versiją (su snapdragon 625).
tokio pigaus telefono, kuris turi veik viską ko gali reikėti, neradau.
Pliusai - jo tikrai negaila, jo baterija didesnė (o to tikrai reikia su 5.5 ekranu), atnaujinamas OS (nors žmonai palikau originalią kiniečio versija kuri neturi OTA atnaujinimų, bet ji sako "o kam man" ). na pavadinimas viską pasako - pritaikytas redneck'ams - tūliems kaimiečiams - imi ir naudoji.
Minusai - foto kokybė gera tik prie gero apšvietimo. ekrano kokybė tokia pusėtina - ne samsungo amoledas. (bet skaityt ir geimint išeina), automatinis ekrano reguliavimas labai vėluojantis. nebeužtenka 2GB ramo (teisingiau 16GB rom, į kurį gali įkelti laikiną RAM).
kolkas maniškio turimi minusai - pakeistas ekranas (kvailys - tikėjausi jog nemėtysiu, tai tik po sudaužymo įsigijau apsaugą korpusui ir ekranui p.s. remontuojamumas yra visai pusėtinas - ardymas yra apgalvotas, ir tereikia žinoti jog baterija pritvirtinta lipniomis juostelėmis, kurios nuo traukimo jėgos nusiplešia pačios - kaip kad sienų kabliukai klijuojami su tokio tipo juostelėmis), korpusas toks aplamdytas, baterija jau pradėjo laikyti trumpiau (o gal koks geimo updeitas ryja bateriją, nežinau dar šito. na užtenka kokias 6 val pageiminti; naujas laikydavo kokį 10val, o gal mažiau praleisdavau laiko prie ekrano.. nematuosiu gi metrologiškai).
bendradarbis naujuoju prietaisu negali atsidžiaugti - nesitiki kad tiek gero galima gauti už tiek mažai. na ir aš norėčiau atsinaujinti, bet kad technologijos nelabai kur pasistūmėjo, tai nematau dar poreikio. ir pasidomėjus redmi note 5 galimybėmis (bus su snapdragon 652) nematysiu poreikio dar kelis metus (na arba iki rimto smūgio į plyteles)
SVARBU - pirkau iš gearbest, ir tikrai iš kitur nepirkčiau, nes ten gal keliais eurais daugiau, bet bent jau esi tikras dėl garantijų ir jog tavo prietaisas originalus (taip taip, padirbinėja net kiniečiai kiniečius). visi jie kainavo po ~120-130eur (imkit minimum su 3GB ramo). gearbest siunčia į olandijos centrą su 20usd deklaracija, o tik tada persiunčią jums, tad neteko su jokiais muitais susidurti.