Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Reikia pagalbos

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 7

#1 gau173

gau173
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:Peugeot 607 2006.10. 2.0 HDI 16 100KW

Parašyta 2014 liepos 31 - 21:02

Sveiki. Noriu pasidalinti nekokia patirtimi dėl savo :pug: 607. Vakar nustojo sukti starteris. Nuskaičiau klaidas,-viskas ok. Šįryt patikrinau el grandinę nuo BSM o iki starterio. Viskas gerai. Tada privestinai pakūriau starterį su įjungtu degimu. Užsikūrė. Tipo bsm as kaltas. Prieš tai dar perskaičiau klaidas ,atsirado p1435,p0461.p1434,p000....Nesitrina. Tai dar nieko tokio. Skydelyje,žinoma dega motoriukas. Gedimas,tipo. Nesiginčiju. Patikrinau saugiklius kur radau,Blogų nerasta. Bet vis tiek nesiveda. O įdomiausia vakaro patirtis ta,kad paskutinį kartą bandant kurti po įspėjamojo pyptelėjimo pasukus raktelį į starto paziciją,televizoriuje atsirado užrašas,kad reikia greičių dėžės svertį pastatyti į neutralia poziciją. Pas mane mechaninė greičių dėžė. ...Dar kartą paskaičiau klaidas. Atsirado naujų,-nera ryšio su priekabos kompu,nera ryšio su automatine pavarų dėže ir dar ratų slegis. Gal kas turi kokiu minčių. ? Būčiau dėkingas už patarimus.

Šį pranešimą redagavo gau173: 2014 liepos 31 - 21:04

• 0

#2 retarderis

retarderis
  • Senbuviai
  • Vieta:Kuršėnai
  • Automobilis:Peugeot 607 2.2 HDI 98kw

Parašyta 2014 rugpjūčio 01 - 08:50

Sveikas, aisku del klaidu tai kazkokia mistika. Bet as beda radau uzvedimo spyneles kontaktuose, pabandyk ten jei turi noro. :good:
  • 0

#3 gau173

gau173
  • Senbuviai

Parašyta 2014 rugpjūčio 01 - 09:51

Sveikas, aisku del klaidu tai kazkokia mistika. Bet as beda radau uzvedimo spyneles kontaktuose, pabandyk ten jei turi noro. :good:

Sveikas. O kokie buvo simptomai? Pas mane tai pasukus raktelį į starto poziciją,pypteli ir viskas . Vakar dar parpašė parkingą įjungti. Bet tai tik vieną kartą. Pagal pyptelėjimą pasukus raktą starto poz. suprantu,jog kontaktas susijungia,bsi signalą gauna. Jeigu (mano įšmąstymas) bsi turi info,jog pas mane automatas,tuomet viskas OK. Reikia pastatyti ryčagą į parkingą ir tada vesti. Bet pas mane mechanas ??????? Per lexia žiūrėjau komplektaciją,-rodo,kad viskas teisingai. Mechaninė. Darai klaidų skaitymą-automatas. Šiandien dar nelindau,gal jau ir dėžę rasiu automatą...??? Karštis,matyt susuko bsi smegenis.
  • 0

#4 Creator

Creator
  • Senbuviai
  • Vieta:Panvėžs
  • Automobilis:607-as '01m, 2.2 HDI.

Parašyta 2014 rugpjūčio 01 - 11:14

Kiek žinau nesenai tik su Lexia pradejai draugauti, tai gal netyčia nuspaudi stabdžio pedalą kai ten jungiantis prašo? Prašo jei auto yra automatas, pats pirmus kartus maigiau stabdi, neisiskaites pilnai, o tik pamates žodi "brake", tai ir spaudžiau :) Kitas dalykas, palandžiok po BSI nustatimus, gal ten bus kas nors jau landžioje ir pakeite i automata. Na ir kitas dalikas, tai kad kažkada tavo pežas buvo automatas, deže pakeite o BSI nesureguliavo. Dėl neužsikurimo: Spinele, starterio pritraukimo rele, dažniausios bedos.
  • 0

#5 retarderis

retarderis
  • Senbuviai
  • Vieta:Kuršėnai
  • Automobilis:Peugeot 607 2.2 HDI 98kw

Parašyta 2014 rugpjūčio 01 - 11:32

Viena diena eme ir nebesuko starterio, perrinkau ji bet pastebejau kad srove i ji nepatenka suzadinimo pritraukejo. Pagal el. shema atejau i spynele ir ten radau padegusius ir is savo vietos pabegusius kontaktus..
  • 0

#6 gau173

gau173
  • Senbuviai

Parašyta 2014 rugpjūčio 01 - 15:55

Kiek žinau nesenai tik su Lexia pradejai draugauti, tai gal netyčia nuspaudi stabdžio pedalą kai ten jungiantis prašo? Prašo jei auto yra automatas, pats pirmus kartus maigiau stabdi, neisiskaites pilnai, o tik pamates žodi "brake", tai ir spaudžiau :)

Kitas dalykas, palandžiok po BSI nustatimus, gal ten bus kas nors jau landžioje ir pakeite i automata.

Na ir kitas dalikas, tai kad kažkada tavo pežas buvo automatas, deže pakeite o BSI nesureguliavo.

Dėl neužsikurimo: Spinele, starterio pritraukimo rele, dažniausios bedos.

Sveiki. Šiandien su aricardu žiurejome. Bsi automato net nediagnostuoja,bet bsm-as "mato" nesančius dalykus. Tai greičių dėžės padėties neatitikimas+kuro priedų papildymo sistemą,kuri jau 1,5 metai kaip išprogramuota ir iki šiol jokių skaudulių nebuvo. Taip ,su lexia pradėjau neseniai draugauti,bet kol kas tik labai atsargiai ir tik nuskaitau klaidas. Daugiau nieko,nebent netyčia.
  • 0

#7 rimve1

rimve1
  • Senbuviai
  • Automobilis:peugeot 607

Parašyta 2014 rugpjūčio 02 - 10:38

Pas mane irgi panasiai buvo neseniai, kuri masina o ji kaip negyva, droziau droziau ta rakteli, nereguoja(ir ant parkingo stovejo). nustumiau i pavesi atveso suprakaitaves 607-as - brukst ir kuriasi. tai taip ir nesupratau, laukiu ir bijau vel to pacio cirko kada pasikartos. su ta masina as jau del nieko nesistebiu. is 7 metu 5 vaziavo kaip uoga. nu dabar, tai purtosi, atrodo, kad puse cilindru nedirba, tai nesikuria, tai begiu nemeto... bet pastovi ir vis atsigauna.
  • 0

#8 gau173

gau173
  • Senbuviai

Parašyta 2014 rugpjūčio 02 - 17:20

Pas mane irgi panasiai buvo neseniai, kuri masina o ji kaip negyva, droziau droziau ta rakteli, nereguoja(ir ant parkingo stovejo). nustumiau i pavesi atveso suprakaitaves 607-as - brukst ir kuriasi. tai taip ir nesupratau, laukiu ir bijau vel to pacio cirko kada pasikartos. su ta masina as jau del nieko nesistebiu. is 7 metu 5 vaziavo kaip uoga. nu dabar, tai purtosi, atrodo, kad puse cilindru nedirba, tai nesikuria, tai begiu nemeto... bet pastovi ir vis atsigauna.

Sveikas. Taip.pas mane irgi per karščius kažkas numiro,bet ryte pasidarė dar įdomiau.Šiuo metu starterį pajungiau atskiru laidu,važiuoju be problemų. Galvoju pakeisti BSM,būčiau dėkingas arti klaipėdos :pug: mylėtojui,kuris leistų pasinaudoti bsm_u eksperimentui.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0