Peršokti prie turinio


Nuotrauka

P206 keletas klausimų/problemų


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 Gatis

Gatis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 9
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:P206

Parašyta 2014 rugpjūčio 07 - 22:54

Priekinių durų tarškėjimas, tarška atrodo, kad iš to laikiklio durų, ji galima keisti naudotų iš šroto, ar išvis geriau išimti? Tarškėjimas nemalonus, bet čia tik dėl komforto, plius barška vairuotojo durų langas, kai jį atidarai, kaip uždedi ranką ir paspaudi vos vos, jis nebetarška, sprendžiama problema? Galinių durelių problema, atrodo, kad jos greit perluš pusiau, iš vidaus atsidaro tik traukiant į save su jėga, tarškėjimas baisus, iš to pačio laikyklio, ir jis taip dureles užfiksuoja pačiame gale, kad norint uždaryti reikia jas daryti iš siubavimo arba atrodo, jog darant perluš, ir baisus garsas, gal turite įdėjų? Artėjant žiemai, iš durų ir sparnų po dažais pradeda keltis spuogai, gal dar žiemą išlauksiu, bet pavasarį manau patys spuogai išspaus dažus ir pradės lyst rudys? Yra įdėjų kaip tai sustabdyti? Ar laukti pavasario ir jas tvarkyti, kai išsprogs pačios? Kokių įdėjų turite kaip sutvarkyti rudeles artėjančias? Kolkas tiek, jei kils klausimų klausiu, jei bus atsakančių :ph34r:
  • 0
Išparduodu vasarines naudotas padangas! Michelin, Continental, GoodYear, Pirelli! R14-R19, kainos nuo 50-80LT!
863095817 Panevėžys, daugiau info telefonu
https://www.facebook...ngosPanevezyje/
Padangų sąrašas nuotraukoje! Geros padangos už prieinamą kainą kiekvienam!

#2 Baltas206

Baltas206
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 119
  • Vieta:Palanga-Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 206 1.9D '00

Parašyta 2014 rugpjūčio 08 - 00:38

Priekinių durų tarškėjimas, tarška atrodo, kad iš to laikiklio durų, ji galima keisti naudotų iš šroto, ar išvis geriau išimti? Tarškėjimas nemalonus, bet čia tik dėl komforto, plius barška vairuotojo durų langas, kai jį atidarai, kaip uždedi ranką ir paspaudi vos vos, jis nebetarška, sprendžiama problema?

Galinių durelių problema, atrodo, kad jos greit perluš pusiau, iš vidaus atsidaro tik traukiant į save su jėga, tarškėjimas baisus, iš to pačio laikyklio, ir jis taip dureles užfiksuoja pačiame gale, kad norint uždaryti reikia jas daryti iš siubavimo arba atrodo, jog darant perluš, ir baisus garsas, gal turite įdėjų?

Artėjant žiemai, iš durų ir sparnų po dažais pradeda keltis spuogai, gal dar žiemą išlauksiu, bet pavasarį manau patys spuogai išspaus dažus ir pradės lyst rudys? Yra įdėjų kaip tai sustabdyti? Ar laukti pavasario ir jas tvarkyti, kai išsprogs pačios? Kokių įdėjų turite kaip sutvarkyti rudeles artėjančias?

Kolkas tiek, jei kils klausimų klausiu, jei bus atsakančių :ph34r:

Del duru padeties laikikliu, tai jie per laika sudyla ir pradeda trasketi, juos geriausia keisti kitais, kad ir is svalkes, keiciasi lengvai, isimti nepatariu nes durys tada daug atsidarines, sulankstysi arba isvis vejas islaus vejuota diena. Langai pas mane irgi laisvumo turi, barska, sprendimo dar neradau. Del rudziu, tai geriau taisyt anksciau nei veliau, neduok isibeget jom, bo poto daugiau vargo bus.
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0