Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Kebulo remontas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 6

#1 gedminas

gedminas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot 306 cabrio

Parašyta 2014 rugpjūčio 20 - 14:21

Sveiki. Gal kas gali patart kur Vilniuje butu imanoma susitvarkyt kebula? Svarbu, kad ta darytu ne atgrubnagiai, o zmones zinantys ka daro. Na ir kaina svarbu :rolleyes:
  • 0

#2 Aborigen

Aborigen
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 407sw 2.0l HDI 100kW

Parašyta 2014 rugpjūčio 20 - 14:29

o ka butent reikia daryti?
  • 0

#3 gedminas

gedminas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2014 rugpjūčio 20 - 14:38

yra tokiu smulkiu ilenkimu, priekinis bamberis truputi iskiles, sparnas po ta vieta kur pilt kura- matomai nuo benzo pagrauztas, ant galinio bamberio yra tokiu negrazumu. na cia reiktu pamatyt, manau butu paprasciau. daryt, tai paruost, nudazyt ir nupoliruot jei imanoma.

Šį pranešimą redagavo gedminas: 2014 rugpjūčio 20 - 14:42

• 0

#4 Bivainis

Bivainis
  • Senbuviai
  • Automobilis:Citroen C5 2HDi 2006 m.

Parašyta 2014 rugpjūčio 20 - 14:39

o ka butent reikia daryti?

Ir man reikia gero meistro Vilniuje. Galinį sparną reikia nuvalyti iki metalo, paruošti ir perdažyti.

Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2014 rugpjūčio 20 - 14:40

• 0
BALDŲ PROJEKTAI IR GAMYBA

#5 Aborigen

Aborigen
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 407sw 2.0l HDI 100kW

Parašyta 2014 rugpjūčio 20 - 14:50

Galiu duoti nr kebulininko, kuris dare man. Po avarijos remontavo bamperi, sparna. Dazymo kokybe tikrai patenkintas, viskas blizga kaip turi buti, skirtumo tarp dazytu ir nedazytu vietu nepastebiu. Jis anksciau yra dirbes zibinte kebulininku. Kaina pas ji buvo mano galva protinga. kam reikia, nr galiu parasyt i pm, o toliau jau tarkites patys
  • 0

#6 gedminas

gedminas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2014 rugpjūčio 20 - 14:55

Galiu duoti nr kebulininko, kuris dare man. Po avarijos remontavo bamperi, sparna. Dazymo kokybe tikrai patenkintas, viskas blizga kaip turi buti, skirtumo tarp dazytu ir nedazytu vietu nepastebiu. Jis anksciau yra dirbes zibinte kebulininku. Kaina pas ji buvo mano galva protinga. kam reikia, nr galiu parasyt i pm, o toliau jau tarkites patys

laukiu nr. aciu :)
  • 0

#7 eseck

eseck
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:309 GTI Phase II

Parašyta 2014 rugsėjo 03 - 08:45

O gal pasidalintumėte numeriu plačiajai visuomenei? Dar galvoju ar vešti profams ar bandyti touch up paintingą padaryti :)

Sorry, kad tema "hijackinu", turiu tokį klausimą, kur vis dėlto galima būtų rasti spalvos kodą ant 309?

Pasakysiu kur ieškojau: Virš lempų, variklio skyriuje šalia priekinio stiklo, ant amortikų "stoikių", ant durų šonų, už benzo bako dangtelio. Į bagažinę irgi buvau akį užmetęs, bet ten ant tiek nujota viskas, kad labai nesigilinau. Realiai visą variklio skyrių išžiūrinėjau, visas duris apžiūrėjau... Ir kur jis galėjo dingti? Nebent uždažytas buvo...
O gal kas gali patarti kokia tai vis dėlto spalva galėtų būti (galite pamatyti nuotraukas štai ČIA), koks kodas, gal online kur nors yra? Man rodos identiškas tam kurį Eddy_Vln pardavinėja, bet čia jau toks būrimas iš tirščių gaunasi :)

Ačiū

Šį pranešimą redagavo eseck: 2014 rugsėjo 03 - 08:45

• 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0