franci, keli tie patys meistrai liko (kompetetingi)Rugsejo pradzio nusimato aptarnavimas,daros neramu... Pas vasia nevaziuosiu,tiek neuzdirbu,kad pirkt kazka be garantijos. As labai tikiuosi,kad technikai ne is gatves surinkti:|
Keičiasi „Peugeot“ pardavėjai Vilniuje
Posted 2014 August 22 - 20:01
Posted 2014 August 22 - 22:17
Jeigu kitaip neišeina su žmonėmis bendrauti, tai man tada tikrai gaila tavęs kaip žmogaus.Pas vasia nevaziuosiu,tiek neuzdirbu,kad pirkt kazka be garantijos.
Posted 2014 August 23 - 08:48
Gerai jeigu Vasia supranra ka daro, bet dauguma Vasiu (didzioji dauguma) moka tik keisti detales i kiniskas nesurandant gedimo priezasties. Del to man atstovai atrodo patikimiau, negu Vasios, net turi kazkoki supporta is gamintoju. Plius pazista masinas ir ju gedimus is patirties. Nu bent tikiuosi, kad taip yra...Jeigu kitaip neišeina su žmonėmis bendrauti, tai man tada tikrai gaila tavęs kaip žmogaus.
Posted 2014 August 23 - 09:05
savo asmenines ir psichologines bedas pasilik sau. Esu taises begale kartu servisukiupose pas Vasia ir begale kartu oficialiame ir ten ir ten yra nesusipratimu,bet su servisu maziau issikalinejimu ir jie nesigincije taiso savo paliktas kliurkas netgi ir nemokamai,ko nedaro Vasia. As kaip labai mazai turedamas laiko geriau sumokesiu daugiau,negu ę kartus grysiu pas Vasia. Kad ir su golpu jau gal jau 4 karta grysiu tvarkyti klimos ir man tai nieko nekainuos...Jeigu kitaip neišeina su žmonėmis bendrauti, tai man tada tikrai gaila tavęs kaip žmogaus.
Edited by Francis, 2014 August 23 - 09:07.
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Posted 2014 August 23 - 10:00
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Posted 2014 August 23 - 10:43
Edited by Bivainis, 2014 August 23 - 10:47.
Posted 2014 August 23 - 10:59
As su nuosavom irgi tik ne pas oficialius vazinejau, bet pvz joks neoficialus servizelis man nedave pakeistai detalei 2m garantijos, kaip esu sakes, Moleris duoda VW Ir ne kart per du metus man neteko savo golpui keisti ta pacia detale. O pas 306 405 Xantia tikrai teko ir ne kart, bet uztai laaabai pigu . Vat per aptarnavima issiaiskinsiu su AutoVici, kaip su jais, jei jie irgi taiko tokio politika, as tik pas juos remontuosiu savo 508, bent jau iki 5 m senumo kai ateis laikas pardavinetVasia vasiai nelygu. Gerą meistrą užkniso dalintis su servisu ir būti pastumdėliu, jis suprato, kad bet koks skaičius geriausiai dalinasi iš vieno. Įkūrė savo garažą, turi nuolatinių klientų, nes dirba gerai. Pas kelis tokius vasiais nuolat remontuoju mašinas jau virš dvidešimt metų. Tik maniškių vasių vardai lietuviški ir kai kurie iš jų šio forumo gerbiami dalyviai. Dėl šių nuolatinių meistrų darbo niekada problemų nebuvo. Didžiosios mano apturėtos problemos ir finansiniai nuostoliai buvo dėl servisų prasto darbo ir grobikiškumo. Turbūt ir servisų gerų būna, bet mano patirtyje tokių servisų mažuma.
beje kodel zmogus perkantis masina labai domisi serviso istorija. jei butu irasas,kad atlikti aptarnavimai pasVasia is 65 garazo,idomu,kiek butu susidomejusiu tuo automobiliu As tikrai nenoriu pasakyt,kad oficialus servisas taiso visad geriau
Edited by Francis, 2014 August 23 - 11:07.
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Posted 2014 August 23 - 11:19
Todėl, kad ši tvarka jau prieš keliasdešimt metų vakaruose atsirado. Mūsiškiai padėvėtų mašinų pardavėjai tai naudoja reklaminiais tikslais. Taip stengiasi, kad net padirbinėja servisų knygeles ir t.t. Suprantama, jeigu mašina banko, o lizingo sąlygos reikalauja, kad mašina būtų remontuojama atstovo servise, tai niekur nedingsi. Vienas mano giminaitis įsigijo naują, apie 100 tūkst. kainavusią mašiną be banko pagalbos. Kelis kartus buvo nuvažiavęs į aptarnavimus, liko nesupratęs už ką reikia mokėti labai jau nemenkas sumas, spjovė ir sėkmingai verčiasi be dilerino serviso plėšikavimo.beje kodel zmogus perkantis masina labai domisi serviso istorija. jei butu irasas,kad atlikti aptarnavimai pasVasia is 65 garazo,idomu,kiek butu susidomejusiu tuo automobiliu As tikrai nenoriu pasakyt,kad oficialus servisas taiso visad geriau
Edited by Bivainis, 2014 August 23 - 11:20.
Posted 2014 August 23 - 11:50
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Posted 2014 August 23 - 12:42
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Posted 2014 August 23 - 12:45
Edited by Francis, 2014 August 23 - 12:52.
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Posted 2014 August 23 - 17:25
Remontuoti gali kur nori ir pats gali remontuoti jei sugebi, bet vis tiek reiks numatytu laiku važiuoti į techninius aptarnavimus. O ko važiuoji į techninius aptarnavimus? Gal todėl, kad nepažeisti garantijos sąlygų, o bankas apie garantiją nieko neužsimena? O garantiją kas suteikia, ogi oficialus atstovas.hm, pas mane neradau tokiu salygu, tipo remontuoti tik pas oficialu atstova
Edited by Bivainis, 2014 August 23 - 17:28.
Posted 2014 August 23 - 18:04
Man garantija pasibaigusi ir tikrai ne del garantijos vaziuosiu pas oficialu.Remontuoti gali kur nori ir pats gali remontuoti jei sugebi, bet vis tiek reiks numatytu laiku važiuoti į techninius aptarnavimus. O ko važiuoji į techninius aptarnavimus? Gal todėl, kad nepažeisti garantijos sąlygų, o bankas apie garantiją nieko neužsimena? O garantiją kas suteikia, ogi oficialus atstovas.
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Posted 2014 August 23 - 18:10
Na, tada kas kita. Todėl ir banko sąlygos kitos. Aš tavo vietoje važiuočiau pas gerą meistrą.Man garantija pasibaigusi ir tikrai ne del garantijos vaziuosiu pas oficialu.
Posted 2014 August 23 - 18:13
Na, tada kas kita. Todėl ir banko sąlygos kitos. Aš tavo vietoje važiuočiau pas gerą meistrą.
Kitaip sekant pas Vasia i 65 garaza
Edited by Francis, 2014 August 23 - 18:13.
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Posted 2014 August 23 - 18:19
Daugeliu atveju tikrai taip. Nemanau, kad dileris geriau už man pažįstamą ir patikimą meistrą pakeis stabdžių kaladėles, kokią traukę ar tepalą. Tik bus daaaaag pigiau.Kitaip sekant pas Vasia i 65 garaza
Edited by Bivainis, 2014 August 23 - 18:23.
Posted 2014 August 23 - 18:25
Is savo patirties manau,kad neverta prasidet su garaziniais jei masina jaunesne ne 5 metai...Xantijos irgi nevariau pas oficialu,bet dakniso vis gryzinet pas vienus ar kitus ir damoket vis uz nedadarymus. nu ple negaliu ziuret kaip purvinam garazelyje trinasi apie masina murzini meistriukai.Daugeliu atveju tikrai taip. Nemanau, kad dileris geriau už man pažįstamą ir patikimą meistrą pakeis stabdžių kaladėles, kokią traukę ar tepalą. Tik bus daaaaag pigiau.
Edited by Francis, 2014 August 23 - 18:27.
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Posted 2014 August 23 - 18:33
Čia visai kas kita. Aš kalbu apie žinomus, patikimus meistrus. Pavyzdžiui važiuokles remontuoju pas tą patį meistrą jau virš dvidešimt metų. Dirba jis tikrai labai gerai, bet koks dilerinis servisas džiaugtus tokį meistrą turėdami.Is savo patirties manau,kad neverta prasidet su garaziniais jei masina jaunesne ne 5 metai...Xantijos irgi nevariau pas oficialu,bet dakniso vis gryzinet pas vienus ar kitus ir damoket vis uz nedadarymus. nu ple negaliu ziuret kaip purvinam garazelyje trinasi apie masina murzini meistriukai.
Edited by Bivainis, 2014 August 23 - 18:34.
Posted 2014 August 23 - 18:41
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Posted 2014 August 23 - 18:44
Ir supratimą apie darbų kokybę ir kainą.Na manau nera ko gincytis, kiekvienas pagal pajamas ir galimybes taisosi
Edited by Bivainis, 2014 August 23 - 18:44.
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users