Dujų įranga, farkopas, volgos dalys
Parašyta 2014 rugpjūčio 21 - 19:59
parduodu dujų įrangą, kartos nepasakysiu, reduktorius emmegas, kiek užmečiau akį naujas apie - 150lt, bet galiu meluoti. Balionas kaip matote, vamzdžiai vamzdeliai ir visa kita chernia kurią ištraukiau iš automobilio (dar nenuėmiau dujų užpylimo šlangos, bo baisiai prikepę viskas, priėjimo normalaus nėra, bamperio nuimti nesiseka kolkas). Žiūrėkite nuotraukas:
Kaina būtų 125lt už visą turtą
Farkopas, kadangi nieko nenusimanau tai tiesiog farkopas su tvirtinimu 309 pežukui, nežinau ar kitiems tinka.
Kadangi farkopų kaina turbūt yra viena labiausiai dinamiškų pasaulyje, tai atiduodu už 75lt.
Perkant dujas su farkopu vienu metu taikoma akcija
Veiksmo vieta Vilnius, rašykite PM.
P.S. turiu ir volgos m21 dalių, lempų stiklus, priešrūkinius jei neklystu, sankabos diską (jei ten jos), slenksčius, kapota, bagažinę ant stogo, gal net stabdžių diskus, bet irgi nežinau ar jos visą ta turtą atiduodu už kokius 150lt kaip pežo mylėtojams
Parašyta 2014 rugsėjo 01 - 13:27
Parašyta 2014 rugsėjo 02 - 14:05
Parašyta 2014 rugsėjo 03 - 21:27
Parašyta 2014 rugsėjo 04 - 02:31
Balionas griozdas, nelabai kam toks reikalingas.Gali būti, aš ne specas
Bet gal baliono kam reikia, reduktoriaus, už pydisa atiduodu. Išvis, jei kam nors reikia už 100lt atiduodu:
Reduktorių, balioną, šlangų jeigu reikia, farkopą su priedais, zapaskės laikiklį (manau tas pats ant 205/309/405), zapaskę, nelabai kam tinkančia 309 keleivio pusės lempą ir dar jeigu rasim ką nors garaže man nereikalingo, bet vargu jau
Reduktorius Emmegas neblogas, bet jam vistiek jau rem.komplektą sudėt reiks, naujų membranų ir tarpinių, kurio kaina apie 60-70Lt plius darbas ir reguliavimas.
Už reduktorių pilnam komplekte su dujų vožtuvais, antifrizo alkūnikėm ir dujų žarna bei mišinio reguliavimo varžtu, ir perjungimo mygtuką su saugikline galėčiau sumokėt 30Lt. Kaip tik nupirkau gerai išlaikytą bolidą su monopurškalu, tai turėtų visai sueit tokia nesąmonė, o prie brangių naujų įrangų brangu galvot. Maišytuvą, balioną, vamzdelį, užpildymo vožtuvą visvien teks pirkti, rem. komplektą reduktoriaus irgi susidėti. Ir tada pasieks daugiau, negu pirmos karto naudotos įrangos pilnos rinkos kaina, t.y. 100Lt, bet jau su viskuo.
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Parašyta 2014 rugsėjo 05 - 09:03
Parašyta 2014 rugsėjo 05 - 11:06
Šį pranešimą redagavo tadas1991: 2014 rugsėjo 05 - 11:07
Parašyta 2014 rugsėjo 05 - 12:13
Parašyta 2014 rugsėjo 05 - 12:35
Parašyta 2014 rugsėjo 05 - 14:12
Visiškai ne problema, užvakar be problemų vienam panašių metų bolidui išėmiau kažkokį vokišką negamyklinį imobilaizerį, kuris blokavo degimą, starterį ir kuro siurblį. Ir mašinytė po 7 metų stovėjimo užsivedėMiestas Vilnius, yra parašyta rajonas Antakalnis.
Laidynas su perjungimu yra, kadangi aš su elektra esu priešas, dar nekišau rankų prie jo ardymo, bet ten ne problema būtų manau jį ištraukti, tiesiog man be jo nesiveda, tai palikau kolkas. Anksčiau ar vėliau vistiek reikėtų tvarkytis viską kaip priklauso.
Parašyta 2014 rugsėjo 05 - 14:45
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0