Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Problemos su 1.9td

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 6

#1 Rolka

Rolka
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 406

Parašyta 2014 rugsėjo 17 - 19:55

Sveiki. Iškilo problemele su mano pežuku kai pastovi uzsikuria pradeda kratitis varklis ir uzgesta poto biski pasuki ilgiau tada užsikuria bet reikia pergazuot tada dirba. Galvojau kad kuro nelaiko pastaciau voztuva atbulini bet vikstiek tas pats. Iškart dėkui už atsakimus.

Šį pranešimą redagavo Rolka: 2014 rugsėjo 17 - 19:57

• 0

#2 tadas1991

tadas1991

Normaliai

• Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2014 rugsėjo 17 - 20:04

Atbulinis vožtuvas sėdančio kuro problemų nesprendžia, o tik apeina, o ir tai ne visada. Žinai, kad kriaušėj, skirtoj užpumpuoti kurą iš bako, yra net du atbuliniai vožtuvai?

Šį pranešimą redagavo tadas1991: 2014 rugsėjo 17 - 20:04

• 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

autofrance.lt

#3 egidijus

egidijus
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 406 1.9TD. Peugeot 807 2.2Hdi

Parašyta 2014 rugsėjo 18 - 07:51

Apsiziurek kuro filtro puodyne ar aplink ja sausa. Man taip buvo su kuro sedimu.leido pro ja o konkreciai joje yra ten kazkoks varztas kuris reguliuoja kuro kiekkio patekima in filtra. Jis ten ant kazkokios spyruokles. per ten ir ciurleno :) bei pasitikrink ar visur gerai slangutes uzmautos ir hamutai uzspausti.
  • 0

#4 Panabagybe55

Panabagybe55
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 406 2.1 TD

Parašyta 2014 rugsėjo 18 - 16:11

Sveiki. Iškilo problemele su mano pežuku kai pastovi uzsikuria pradeda kratitis varklis ir uzgesta poto biski pasuki ilgiau tada užsikuria bet reikia pergazuot tada dirba. Galvojau kad kuro nelaiko pastaciau voztuva atbulini bet vikstiek tas pats. Iškart dėkui už atsakimus.

Pas mane panasiai kazkada buvo, tai siek tiek kitokia beda buvo, kai stovi forsunkes, ant pirmos forsunkes yra fiske, problema buvo kad fiskej nebuvo gero kontakto, ir duodavo kuro siurbliuj i kompa klaidingus duomenis, tai sunkiai labai kurdavos, kratydavos, ir dumino kaip reikiant
  • 0

#5 Panabagybe55

Panabagybe55
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 406 2.1 TD

Parašyta 2014 rugsėjo 18 - 16:13

O del atbulinio voztuvo, taip pat turejau beda kad po nakties nusesdavo, bet kai idejau padejo, susitvarke viskas, bet ir tai pradzioj dejau netoli kriauses, tai negelbejo, bet paskui is pazystamo gera patarima gavau, kad det voztuva kuo arciau siurblio, ir nuo tada jokiu bedu su uzkurimu :)
  • 0

#6 Rolka

Rolka
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2014 rugsėjo 18 - 19:20

Apsiziurek kuro filtro puodyne ar aplink ja sausa. Man taip buvo su kuro sedimu.leido pro ja o konkreciai joje yra ten kazkoks varztas kuris reguliuoja kuro kiekkio patekima in filtra. Jis ten ant kazkokios spyruokles. per ten ir ciurleno :) bei pasitikrink ar visur gerai slangutes uzmautos ir hamutai uzspausti.

Filtro puodine ten jau tvarkiau leido dabar jau tvarkoi.
  • 0

#7 Rolka

Rolka
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2014 rugsėjo 18 - 19:31

Atbulinis vožtuvas sėdančio kuro problemų nesprendžia, o tik apeina, o ir tai ne visada.
Žinai, kad kriaušėj, skirtoj užpumpuoti kurą iš bako, yra net du atbuliniai vožtuvai?

Su kriauše buvau pagalvojas. Bet vikstiek papildomas vožtuvas kažkiek turetu sulaikit, o dabar neikiek nes gazuojant ir tai vos ne vos prasidirba.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0