Ispucia lauk antifriza
Parašyta 2014 rugsėjo 29 - 09:45
Parašyta 2014 rugsėjo 29 - 10:51
Peugeot 307 SW 2.0HDi 2003m.
Peugeot 407 Coupé 2.2i 2007m.
Parašyta 2014 rugsėjo 29 - 12:47
Burbuliuot neburbuliuoja, na nezinau pradzioj gal termostata bandysiuos keistburbuliuoja? Jei kompresija varo i antifryza tai burbuliuoja - galvos tarpine. Nebutinai turi balta duma mest, jei neina antifryzas i cilindra. Gal bandyt burt cia visaip, bet nuvaryk i pati pirma servisa, sakyk varo antifryza ir be dideliu burimu tau pasakys ar galvos tarpine, nereiks net reagentu visokiu.
Parašyta 2014 rugsėjo 29 - 17:08
Dar prie to paties tarpine tarp vairo ir sedines pasikeisk. ))) Tas pats buvo pas mane, nera jokiu duminimu ir kitu nesamoniu, tiesiog isvaro ausinimo skysti lauk. Keist VARIKLIO tarpine teks. Termostatas cia isvis ne prieko...Burbuliuot neburbuliuoja, na nezinau pradzioj gal termostata bandysiuos keist
Šį pranešimą redagavo PhanT: 2014 rugsėjo 29 - 17:11
Parašyta 2014 rugsėjo 29 - 17:31
Na tarp vairo ir variklio keist nereiks nereikia cia sposaut tai va tame reikalas tarpine pries pora metu keista, tai negi vel taip greit nusprogo? plius pazystamas is serviso, kaip tik minejo kad pradziai ir termostatas gryba gali pjautDar prie to paties tarpine tarp vairo ir sedines pasikeisk. ))) Tas pats buvo pas mane, nera jokiu duminimu ir kitu nesamoniu, tiesiog isvaro ausinimo skysti lauk. Keist VARIKLIO tarpine teks. Termostatas cia isvis ne prieko...
Parašyta 2014 rugsėjo 29 - 18:30
Pjaunantis grybą termostatas gali būt priežastis. Tarpinė trūkus pasekmė. Perkaito variklis ir užvirė antifryzas, susidarė slėgis, kuris pramušė tarpinę. Jei aš neteisingai mąstau, lai kolegos pataiso, bet man atrodo taip ;)Na tarp vairo ir variklio keist nereiks nereikia cia sposaut tai va tame reikalas tarpine pries pora metu keista, tai negi vel taip greit nusprogo? plius pazystamas is serviso, kaip tik minejo kad pradziai ir termostatas gryba gali pjaut
Peugeot 307 SW 2.0HDi 2003m.
Peugeot 407 Coupé 2.2i 2007m.
Parašyta 2014 rugsėjo 29 - 18:40
Pataisysiu: Gali būti ir kad galvutė jau skersa nuo perkaitimo. Arba pakeistoji tarpinė kaka...arba nedaveržta iki galo galvutė.Pjaunantis grybą termostatas gali būt priežastis. Tarpinė trūkus pasekmė. Perkaito variklis ir užvirė antifryzas, susidarė slėgis, kuris pramušė tarpinę. Jei aš neteisingai mąstau, lai kolegos pataiso, bet man atrodo taip ;)
Parašyta 2014 rugsėjo 29 - 18:49
tai va va as ir jau ta pati itariu, bandziau uzvedes ziuret, staigiai spaudima uzkelia, slangos siltos, vadinas termostatas suveikia, bet prasukus kamsti, vulkanu paburbuliuoja antifrizas, ir vel ramu, aisku kol vel spaudima uzkelia, vadinas Panevezio meistrai ne kokie, kai tarpine keitePataisysiu: Gali būti ir kad galvutė jau skersa nuo perkaitimo. Arba pakeistoji tarpinė kaka...arba nedaveržta iki galo galvutė.
Parašyta 2014 rugsėjo 29 - 19:20
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Parašyta 2014 rugsėjo 29 - 19:53
Na zinai pamenu iki siol kai pateike 1000Lt saskaita, tai maciau kad tarpine pirkta uz 200 ir dar po ju remonto pats bedu turejau, tai dacika nulauze buvo, kur nuo turbinos parodymus siuncia i kompa, ir nesugebejo termostato prisukt zodziu, meistrai ten padek dieveNebūtinai meistrai, gal būt fafliakas įdėtas. Būna tokių už 40Lt, kur pavadinimai net negirdėti.
Arba dėta be šlifavimo, neįsitikinus tiesumu. Na ir t.t.
Parašyta 2014 rugsėjo 29 - 20:12
Parašyta 2014 rugsėjo 29 - 22:44
Parašyta 2014 rugsėjo 30 - 07:36
Šį pranešimą redagavo PhanT: 2014 rugsėjo 30 - 07:38
Parašyta 2014 rugsėjo 30 - 14:43
Ojj nezinau, praeita karta tarpine tarp cilindru pramusta buvo, tai kitaip viskas buvo, dumino, netrauke, o ar sviete nezinau, nes servise palikau, paskui tik pasiemiau, kad slifavo tai tikraiAnt tarpinės matėsi prapūtimo vieta?
Pati galva šviesta?
Parašyta 2014 rugsėjo 30 - 14:50
Na skyscio tikrai netruko, visada priziurima, ar netruksta o meistru nekaltinu, priekaistai tik buvo del kliurku pridarytu po remontuPrie ko cia kaltint meistrus ...Buvo skyle ausinimo sistemoje.Truko antifrizo ir persikreipe galva.Dabar visi kalti tik ne vairuotojas.Kartais maza skylute radiatoriuje padaro didele skyle pinigineje
Parašyta 2014 rugsėjo 30 - 14:52
Del temperaturos tai zinoma kad pasiziuri vaziuodamas cia jau kas be ko o termostato beda jau atmeciau, veikia jisBlemba...na logika isvedet su tuo termostatu. Siaip kai jis genda, tai dazniausiai lieka atidarytoj padetyje ir masina sunkiai syla. Antras dalykas - argi neziurit jus tos temperaturos? Nezinau, man savaime kazkaip gaunasi, yra daviklis - uzmetu aki. 3 dalykas kaip kazkas sake, su galva gali buti nesamones + blokas gali buti kreivas, bet ta turejo pamatyt jei tvarke pries 2 metus. Nesinori nuvilt, bet net jei ir temostatas buvo priezastis, kuris sukele paskeme, tai nebedings ta pasekeme, pakeitus priezast Pasakiau mandrai...
Parašyta 2014 rugsėjo 30 - 15:14
Parašyta 2014 spalio 01 - 16:48
Parašyta 2014 spalio 01 - 17:09
Dekui uz patarima, reiks bandytNukėlęs galvą nuvežk tegu vidines pertvaras pažiūri ir tiesumą galvos.
O tai nespėsi tarpinių keist.
Parašyta 2014 spalio 01 - 19:28
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0