Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Peugeot 206 Automatas

Automatinė greičio dėžė

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 5

#1 Bijuna

Bijuna
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:Peugeot 206

Parašyta 2014 spalio 07 - 17:43

Sveiki vyrai. Aš vėl su bėdom. Vakar, važiuojant mieste 40-50 km/h, prieš sukant (čius pastabdžius) mano mačiniukas pradėjo trukčioti, skydelyje pradėjo mirksėti snaigutė ir S raidelė, pyptelėjo kelis kart ir užsidegė vokiškas užrašas kurio dėl streso nespėjau tiksliai perskaityri, bet kažkas tokio "...automatikly boxes defekted" (klaidų padariau, bet kažkas tokio  :unsure: ).  Iki aikštelės iš lėto privažiavau, pastačiau, gryžusi užsivedžiau jau nieko nerašė ir gryžau namo. Šiandiena vėl tas pats  :blush: . Ir važiuoja ji kažkaip sunkiai. Paaiškinkit, ar jau viskas čia su greičio dėže, ar galiu dar važinėtis? Nu vnž. padėkite bent patarimais. Pas mane Peugeot206, 2003 m. AČIŪ  :wub:

• 0

#2 Bijuna

Bijuna
  • Forumo naujokai

Parašyta 2014 spalio 08 - 08:16

Šiandiena važiavau į darbą ir stengiausi neviršyti 2000 apsukų, žinoma į kalniuką sunkiai užtraukė,  bet viskas gerai. O jei 70-90 km/h tai iš vis ledas. Vnž. kažkas tarp 35-50 km/h ir nuo 2000 apsukų, nors atrodo visai negazuoju o ji virš 2000.

Man svarbiausiai žinoti ar aš galiu apskritai su ja važinėti, ar nepadarysiu blogiau. Gal iš kart į sevisą, bet gi pas gerus meistrus( o jį dar rasti reikia ) eilės :doh:

• 0

#3 stasietis

stasietis
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:P308 2.0 hdi 15'; P508 2.0 hdi 11'

Parašyta 2014 spalio 08 - 10:39

Vienareiksmiskai vaziuok pas deziu meistrus. Padarys diagnostika. Gal kokio tepalo tik dapilti reikia...

O kad netraukia tai gali buti kad deze avariniame rezime ar pan.

Ieskok meistro ir pakentek su vaziavimu.

• 0

#4 Bijuna

Bijuna
  • Forumo naujokai

Parašyta 2014 spalio 08 - 12:34

Nu va, dabar bijosiu namo važiuoti :doh:  Ačiū, jau ieškausi :ax:

• 0

#5 tadas1991

tadas1991

Normaliai

• Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2014 spalio 08 - 16:41

Miestas koks? Gal ką patarsim, nes geri automačikai tai kaip geri skardininkai - lyg ir yra, bet kai reikia - nerasi :)

• 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

autofrance.lt

#6 Bijuna

Bijuna
  • Forumo naujokai

Parašyta 2014 spalio 09 - 10:53

Kaišiadorys. Kol kas, arčiausiai radau prie Elektrėnų, bet visur reikia luktelt, visur eilės :doh:  Laukiu :)

• 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0