Vairuotojo duru jungtukas langa atidaro , bet neuzdaro .... kokios gali buti problemos ? Pirkau pora kitu jungtuku - ta pati problema ..... Padekit kas susidure su tuo , prasau .
P.S. 407 ta pati problema ...
Aciu
Posted 2014 December 21 - 13:54
Vairuotojo duru jungtukas langa atidaro , bet neuzdaro .... kokios gali buti problemos ? Pirkau pora kitu jungtuku - ta pati problema ..... Padekit kas susidure su tuo , prasau .
P.S. 407 ta pati problema ...
Aciu
Posted 2014 December 22 - 18:35
Pas visus čia tokios problemos. Manau reikėtų tada pabandyti pakeisti elektroninę dalį, kuri yra duryse. Tik nežinau ar padės.
Posted 2014 December 22 - 20:50
Reikia issiardyti ta visa jungtuka ir prasivalyt, paziuret ar pakankamai gerai lieciasi guine dalis prie mikroschemos, viskas sutvarkoma jei dar gyva pati mikroschema.
Posted 2014 December 23 - 10:11
ta pati situacija pas mane. Kazkurioje temoje jau rasiau, kad isardzius knopkes ir ta mikroschema nusveitus trintuku kazkuriam laikui padeda, bent jau pas mane.
Po paskutinio sveitimo gal kokius tris men normaliai dirbo langai, dabar vel puliuoti pradejo.
Posted 2015 January 06 - 19:24
Pas mane ta pati problema buvo. Gerai žmonės rašo - išsiardai tą konsolę, nuimitą gumelę, išsausini išspirituoji, surenki ir veikia.
Posted 2015 January 08 - 19:46
Pas mane ta pati problema buvo. Gerai žmonės rašo - išsiardai tą konsolę, nuimitą gumelę, išsausini išspirituoji, surenki ir veikia.
Nesuprantu kaip tada uždarai langą?
Posted 2015 January 08 - 19:51
Nesuprantu kaip tada uždarai langą?
Na surenki ir veikia.
Kokia problema?
Posted 2015 January 08 - 20:36
O kaip būtų jei langas atsidaro bet neužsidaro su jungikliu juk rankenėlės tai nėra, mechaniškai neuždarysi ?
Posted 2015 January 08 - 20:42
O kaip būtų jei langas atsidaro bet neužsidaro su jungikliu juk rankenėlės tai nėra, mechaniškai neuždarysi ?
1. Įsidedi rankenėlę ir užsuki...
2. Užklijuoji lango ertmę nakčiai Maximos maišeliu...
3. Važiuoji pas rimtą elektriką ir neknisi proto forume...
Posted 2015 January 08 - 21:22
1. Įsidedi rankenėlę ir užsuki...
2. Užklijuoji lango ertmę nakčiai Maximos maišeliu...
3. Važiuoji pas rimtą elektriką ir neknisi proto forume...
Praleidai, kad galima užtrumpint kontaktus ir uždaryt langą.
Posted 2015 January 08 - 21:38
Praleidai, kad galima užtrumpint kontaktus ir uždaryt langą.
... aha, paaiškink anam, kuriam kilo prieš tai buvęs klausimas. Kai užtrumpins...
Posted 2015 January 08 - 21:41
... aha, paaiškink anam, kuriam kilo prieš tai buvęs klausimas. Kai užtrumpins...
Turėsim daugiau apie ką šnekėt, kur problema?
Posted 2015 January 09 - 10:38
Man taip ir buvo, kad atsidariau žiemą langą atbulą kieme stumdamas ir nebeina uždaryti . Varau per miestą langą atsidaręs, lauke -10, vėjelis maloniai kedena plaukus... Vakaras, niekas nebedirba, mašina stovi daugiabučio kieme. Tai kaip ir minėjau atsisuki tą konsolę (mašinos langas vis dar atidarytas). Išsiardai viską. Įjungi degimą ir užtrumpini kontaktus to mygtuko kuris atidarinėja langą (langas užsidaro). Išvalai išsausini viską surenki ir viskas. Ir ateičiai patarimas pasaugoti tą konsolę nuo lietaus, nes ji kadangi horizontaliai stovi tai jei langas biški pradarytas tai tiesiai ten lietus varo.
Posted 2015 January 09 - 11:17
Man taip ir buvo, kad atsidariau žiemą langą atbulą kieme stumdamas ir nebeina uždaryti . Varau per miestą langą atsidaręs, lauke -10, vėjelis maloniai kedena plaukus... Vakaras, niekas nebedirba, mašina stovi daugiabučio kieme. Tai kaip ir minėjau atsisuki tą konsolę (mašinos langas vis dar atidarytas). Išsiardai viską. Įjungi degimą ir užtrumpini kontaktus to mygtuko kuris atidarinėja langą (langas užsidaro). Išvalai išsausini viską surenki ir viskas. Ir ateičiai patarimas pasaugoti tą konsolę nuo lietaus, nes ji kadangi horizontaliai stovi tai jei langas biški pradarytas tai tiesiai ten lietus varo.
Reikia mesti rukyti
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
0 members, 2 guests, 0 anonymous users