P307 Main relay or solenoid valves fault
Baranke
-
-
Senbuviai
-
posts 240
-
Vieta:Kaunas
-
Automobilis:Šeimamobilis C-MAX
Posted 2015 January 21 - 16:13
Sveiki, praskenavus automobilį, ABS/ESP skiltyje išmetė klaidą - "Main relay or solenoid valves fault". Klaidą susijusi su ABS/ESP pežų nesamonėm. Saugikliai sveiki, stabdžiai veikia, bet STOP signalas ir neveikiantis spidometras nėra gerai. Gūūgle nieko nesako naudingo, o šis forumas dar tokios klaidos nemates...
Dėl tolimesnio tvarkymo žinoma užsuksiu pas meistrus ir elektronikus, tiesiog užkūriau temą, kad ir sekantis lankytojas galėtų greit rasti sprendimą, pamatęs tokį pranešimą PP2000 programoje.
Gal kuris iš Jūsų turėjo tokią klaidą ir pasidalins informacija kaip sutvarkė automobilį?
|Be yourself. Inspire others|
Baranke
-
-
Senbuviai
-
posts 240
-
-
Posted 2015 January 28 - 17:54
Problemos sprendimas rastas.
Detalesnės informacijos gavau iš žmogaus, kuris turi garažą prie pat Kauno kolegijos. Įvedus į Google Maps paiešką, šitus skaičius, parodys tikslią vietą: 54.9221907, 23.9854731
J. Tonkūno gatvė 3. Rekomenduoju kreiptis susidūrus su elektroninėm problemom.
Tas žmogus nurodė "sliekų" ieškoti po priekine dešine lempa. Sakė gali būt laidas nutrūkes. Jis buvo teisus. Gūūgle peržiūrėjau kas toje vietoje stovi, ir radau šią schemą:
Toliau beliko pasidaryti priėjimą:
Paskutinėje fotografijoje matyti mėlynas laidas, kuris ir sukėlė problemas. Atjungus akumuliatorių, sulitavus laidą, apsukus izoliacine juosta ir užkūrus - klaidos nebemetė.
markGonzalez
-
-
Senbuviai
-
posts 1,531
-
Vieta:Kaisiadorys
-
Automobilis:Peugeot 308 2.0 HDi 163 HP Peugeot 508 2.0 blueHDi 150 HP
Posted 2015 January 28 - 22:40
Puikiai padirbėta
kam nors pravers
nera traukos
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
posts 5
Posted 2015 July 29 - 16:44
Dekui man irgi ira tokia problema tai ir nezinojau ka darit galvojau kad skidelis gribauja gal ir pas mane koks laidas nutrukes pabandisiu ziuret
audreeliss
-
-
Senbuviai
-
posts 99
-
Vieta:Klaipėda
-
Automobilis:Neturiu
Posted 2015 July 29 - 19:43
Man kažkodėl nerodo. Gal gali atnaujinti foto ?
NEWPEZO
-
-
Senbuviai
-
posts 575
-
Vieta:Panevezys
-
Automobilis:Peugeot 307 2.0 hdi 66kw
Posted 2015 July 29 - 22:03
jo foto ir man nerodo, domina ir mane si problema, tik pas mane meta abs fault., spidometras neveikiantis ir stop signalas.
Edited by NEWPEZO, 2015 July 29 - 22:03.
Ramus
-
-
Senbuviai
-
posts 2,577
-
Vieta:Vilnius
-
Automobilis:Peugeot
Posted 2015 July 30 - 07:08
Dekui man irgi ira tokia problema tai ir nezinojau ka darit galvojau kad skidelis gribauja gal ir pas mane koks laidas nutrukes pabandisiu ziuret
tai kad nuo abs davikliu ir skaiciuja automobilio greiti,tokia tehnologija naujoms auto su abs/esp
Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas
ukw
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
posts 224
-
-
Automobilis:P206SW
Posted 2015 July 31 - 10:57
Mintis vienintelė, apsilankyt ne pas tuos, kur sugeba tik paskaityt, ką kompas rašo.
Baranke
-
-
Senbuviai
-
posts 240
-
-
Posted 2015 August 10 - 19:44
Jei pasakytumėt kur čia spaust, kad pavyktų redaguoti pranešimą, tai atnaujinčiau fotografijas... Niekaip nerandu to "stebuklingo" mygtuko.