Sveikas
1. Taip, as pirkau is cia. Ebay kaina mazai skirias.. tai pirkau tiesiai is audiomedia - labai patikima kontora - viskas iskarto telefonu suderinta buvo ir kita diena - ryte autobusu gavau i pacia silale. sutaupiau laiko, nereikejo laukti menesiu menesius.
2. Pas tave kaip suprantu yra cd-ceindzeris - tai jokiu aktyvaciju jau nereikes. Ikisi fyske vietoj cd ceindzerio ir vuolia.
3. Kokybe super. Jokiu pasaliniu garsu. Kokybe girdi ta pacia kaip kompiuteryje, jokiu iskreipimu - masinoj skirtumo jokio garso, ar is yatour ar pacio kompakto.
Laimonas buvo sakes - kad jam nera bosu., ar kazkas panasaus.. bet cia matyt pasitaiko subrokuotu ..
pas mane nieko panasaus, viskas idealiai.
EVx buvo rases, kad jis bijo salciu, bet to as dar nepastebejau.
4. Folderiu sukurti gali 6. PAVADINIMAIS: ( CD01-CD02-CD03-CD04-CD05-CD06 ) i kekviena toki folderi gali sukisti dainas.. nezinau iki kiek - nebuvo laiko kada isitikint.
esu patenkitas - jokiu nusiskundimu - 100 kartu geriau uz ceindzeri.
P.S... flasiukas turi buti visiskai tuscias, jokiu papildomu failu ar irasu.. Tik folderiai isvardinti su dainom viduje.
Pirk drasiai nepasigailesi. Jei veiks blogai su audiomedia- sutarsi grazinimo salygas.
bet as sakau man viskas ok, jokiu bedu
Šį pranešimą redagavo Eddy: 2015 vasario 27 - 08:38