Keletas elektros problemu - borto kompiuteris ir deganti airbag lemput
egidijus
-
-
Senbuviai
-
posts 340
-
Vieta:Kaunas
-
Automobilis:Peugeot 406 1.9TD. Peugeot 807 2.2Hdi
Posted 2015 March 08 - 19:22
Isigijau 807 2003m 2.2Hdi, nera visisikai plikas pagal komplektacija, elektrines durys, visi langai, krituliu daviklis, svaime pritemstantis galinio vaizdo veidrodelis, klimato kontrole. Deje pasigendu vienos funkcijos borto kompe nerodo kuro sanaudu vidutiniu ir momentiniu,bandziau spaudineti mygtuka ant valytuvu bet nieko. pagal vin rodo "EKRANAS - EKRANAS (RADIJ.+LAIKR, TEMP, CD)"
Tai kaip suprantu pas mane sitos galimybes nera? ar galima tiesiog itaisyti knopke ir aktyvuoti borto kompa ar reikia kazko daugiau?
Kita problema pastoviai dega zenkliukas kad keleivio airbagas atjungktas kad ir kokioj pozicijoje pasuktas tas jungiklis ON ar OFF. cia gal tas perjungejas sugedes, nes jeigu nebutu airbago tai degtu AIRBAG lempute?
Gedmantas
-
-
Senbuviai
-
posts 465
-
-
Automobilis:Peugeot 406c V6 '99
Posted 2015 March 13 - 06:01
Dėl borto kompo. Išsitrauk ekraniuką ir pasižiūrėk kiek fyškių gale yra. Jei dvi, tai turėtų eit pasijungt nesunkiai arba įsidedant knopkę arba rankenėlę su knopke. Bent jau ant 406 tai taip yra. Jei fyškė vienguba tada jau daugiau dielos ten...
Hyundai Pony 1.3 '93m. (Ex)
Honda Accord(sedanas) 2ltr. '93 (ex)
Mazda 323 2ltr. '94 (ex)
Tevo wv jetta 1.6 '87 (ex)
Peugeot 406C V6 3ltr. '99 (now)
egidijus
-
-
Senbuviai
-
posts 340
-
-
Automobilis:Peugeot 406 1.9TD. Peugeot 807 2.2Hdi
Posted 2015 March 13 - 08:11
Dėl borto kompo. Išsitrauk ekraniuką ir pasižiūrėk kiek fyškių gale yra. Jei dvi, tai turėtų eit pasijungt nesunkiai arba įsidedant knopkę arba rankenėlę su knopke. Bent jau ant 406 tai taip yra. Jei fyškė vienguba tada jau daugiau dielos ten...
Del 406 sita zinau tik del 807 paskaitinejes radau kad jie pilnumoje turetu veikti tik reiketu isideti rankenelee su knopke ir paciame auto "kompe" aktyvuoti ta funkcija. Nes keiciant nustatymu parametrus tokius kaip temperatura C arba F yra pasirinkimas atstumas kilometrais arba myliomis.
Laimonas
-
-
Senbuviai
-
posts 6,130
-
Vieta:Klaipėda/Gargždai
-
Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus
Posted 2015 March 13 - 08:29
Del 406 sita zinau tik del 807 paskaitinejes radau kad jie pilnumoje turetu veikti tik reiketu isideti rankenelee su knopke ir paciame auto "kompe" aktyvuoti ta funkcija. Nes keiciant nustatymu parametrus tokius kaip temperatura C arba F yra pasirinkimas atstumas kilometrais arba myliomis.
Taip, pasikeiti rankenele (arba visa kelma COM2000, nes buna 3 tipu, pasiziurek gerai kad perkant butu toks pat, su tokiu paciu fiskiu isdestymu ir skaicium bei aisku modelis) ir aktyvuoji TRIP funkcija.
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
autofrance.lt
samelo
-
-
Senbuviai
-
posts 23
-
-
Automobilis:Peugeot 307
Posted 2015 December 23 - 10:04
Sveiki noreciau pasidalinti dar vienu nesamoningu atradimu mano peugeot 307 sw 2002 m. Visa si laika galvojau kad pas mane nera borto kompe info apie kuro sanaudas, nes mygtukas esantis prie galinio valytuvo jungiklio neveike.Turiu sita auto jau 5 metai ir tik dabar atradau kur persijungineja info apie kuro sanaudas.Vakar ryte ijungus degima neuzkurus auto ijungiau galini valytuva ir netiketai pamaciau borto kompe pasikeitima vietoj datos atsirado kiek kilometru liko iki degalines,pasirodo pas mane info apie kuro sanaudas reikia maigyt galinio valytuvo jungikli..Dabar klausimas kur ir kaip permesti laidus kad funkcionuotu knopke kuriai ir priklauso dirbti.
Baranke
-
-
Senbuviai
-
posts 240
-
-
Automobilis:Šeimamobilis C-MAX
Posted 2015 December 24 - 13:13
Sveiki noreciau pasidalinti dar vienu nesamoningu atradimu mano peugeot 307 sw 2002 m. Visa si laika galvojau kad pas mane nera borto kompe info apie kuro sanaudas, nes mygtukas esantis prie galinio valytuvo jungiklio neveike.Turiu sita auto jau 5 metai ir tik dabar atradau kur persijungineja info apie kuro sanaudas.Vakar ryte ijungus degima neuzkurus auto ijungiau galini valytuva ir netiketai pamaciau borto kompe pasikeitima vietoj datos atsirado kiek kilometru liko iki degalines,pasirodo pas mane info apie kuro sanaudas reikia maigyt galinio valytuvo jungikli..Dabar klausimas kur ir kaip permesti laidus kad funkcionuotu knopke kuriai ir priklauso dirbti.
Tai Tau neveikia tas mygtukas ir Tu nori jį pataisyti? Ar kaip čia suprast? Jei mygtukas neveikia ir paspaudus kuro sąnąudų nerodo, vienintelė išeitis pakeisti visą 307 rankenėlių bloką. Pas mane irgi neveikė mygtukas, tai sprendimas tiktai toks buvo kokį parašiau.
|Be yourself. Inspire others|