Peugeot 307 2004m peciukas bludija
Posted 2015 August 11 - 17:36
Posted 2015 August 12 - 01:46
Beda panasi kaip mano, man kainavo 45 eur pats variklis su reguliatorius, pasikeiciau pats. Beda buvo reguliatoriuje. O kai lauki patarimo, pirma parasyk modeli masinos, metus ... dbr jokios info
Idomu kaip sekesi islupti/ideti visa varikli su reguliatoriumi, vairo gryzme atjunginejai?nes 307 peciukai buna 2 tipu kai "reostatas" po bardacioku atskirai,o antras varijantas kartu su varikliu is vairuotojo puses..
Edited by Ramus, 2015 August 12 - 01:47.
Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas
Posted 2015 August 12 - 08:55
Posted 2015 August 12 - 09:36
A man kaip ir beveik pofig, ar pasakys 500Lt, ar 144,5EUR, jei aš vistiek gausiu 144,93Eur
Vat jeigu negausiu, tai ne pofig.
Aš tarp kitko kai ką irgi dar litais mąstau, ypač kai paklausia kažkas tokio darbo, kur dar nesi sukonvertavęs, ir nori greito užsakymo. Tiek mes čia ir tedirbam. Svarbiau ne principai, o geras tarpusavio susitarimas. O su chamais ir lopais aš stengiusi susitikti tik vieną kartą, tegul ir pinigus mokėtų...
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Posted 2015 August 12 - 09:42
Beveik kasdienis reiškinys, kur garaže būdavo:
Klientas: Kiek čia darbas ir detalės kainuos?
Garažo murziai: Darbas 30, detalės 50, tai viso 80.
Klientas: O tai kiek čia eurais gaunasi?
Garažo murziai: Tai čia eurais ir yra, jau nuo naujų metų viskas eurais skaičiuojama.
Klientas: bla bla bla bla, plėšikai viršpelnininkai.
Posted 2015 August 12 - 10:13
Dar čia sukt galvas dėl debiloidų svaičiojimų. Tinka - darom, netinka - ieškokit pigiau. Kur matau, kad mano siūloma kaina netenkins, nes yra žmonės, kurie atidirbę ir gali pigiau padaryti - iškart sakau, kad nedarau.
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users