Sveiki.
Turiu p406 2002 m., neseniai nusipirkau ir pastebejau, kad radijas neveikia. Galvoju tiek to, paklausysiu CD. Siandien bandziau pakeisti kompakta ir tas pakibo: seno neduoda, o radijos bangu negaudo. Ka daryt?
Parašyta 2015 rugpjūčio 28 - 16:54
Sveiki.
Turiu p406 2002 m., neseniai nusipirkau ir pastebejau, kad radijas neveikia. Galvoju tiek to, paklausysiu CD. Siandien bandziau pakeisti kompakta ir tas pakibo: seno neduoda, o radijos bangu negaudo. Ka daryt?
Parašyta 2015 rugpjūčio 28 - 17:00
Matyt įdėtos ne tavo mašinos.
Parašyta 2015 rugpjūčio 28 - 17:07
o magas originalus?
ar idetas koks kitas?
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2015 rugpjūčio 28 - 17:20
Nzn, atrodo originalus, O kaip atskirti?
Šį pranešimą redagavo macintosh: 2015 rugpjūčio 28 - 17:26
Parašyta 2015 rugpjūčio 28 - 17:42
Tik kasetnikas
Parašyta 2015 rugpjūčio 28 - 18:09
Taip,butent toks magas! Nieko nebegroja tik. Kaip cia pagadint imanoma?
Cia CD magnetola, be kaseciu.
Parašyta 2015 rugpjūčio 29 - 15:30
Tik kasetnikas
o kas tau juokingo,tu galvoji cd geresnis,ne velnio,o kasetnika galima perdaryti be vargo i multimedija,ir viskas originaliai lcd rodis radijas bei nuo pultelio valdysis bent radija,o visa kita usb,sd ir kit pagal skoni
Šį pranešimą redagavo Ramus: 2015 rugpjūčio 29 - 15:35
Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas
Parašyta 2015 rugpjūčio 29 - 20:58
o kas tau juokingo,tu galvoji cd geresnis,ne velnio,o kasetnika galima perdaryti be vargo i multimedija,ir viskas originaliai lcd rodis radijas bei nuo pultelio valdysis bent radija,o visa kita usb,sd ir kit pagal skoni
Tikiu, as tik jokius, nes dazniausiai buna kasetine magnetola, o ne CD. Mano tevas kai turejo 406-ta, turejo tokia Clarion kasetini, labai puikiai veike ir man tada buvo 18 metu, neenai buvau islaikes teises, tai turejau tokia kasete, kuria reikedavo kist i kasetes vieta, bet su tokiu laideliu kaip kad atliktu aux jungti, ir muzika leisdavau is telefono, viskas veike labai puikiai, buvau patenkitas. O del sito mago kazkokiu didesniu patobulinimu, tai pilnai sutinku, super dalykai vyksta kai zinai, paskui malonu naudoti tuos patobulinimus savo reikmem
Parašyta 2015 rugpjūčio 29 - 21:59
Vat tame esme kad kasetnika clarion lengviausia perdaryti nei cd.Islupi masetes moduli ir prisilituoji aux'a,o ten vietoj kasetniko modulio ikisti gali ka sirdis geidzia,ant displejaus rodys kad ale kasete veikia,bet gros puikiai,ir radijas originalus liks rodyti ant orig.displejaus,bei pulteliu valdysis
Parašyta 2015 rugpjūčio 29 - 23:06
Vat tame esme kad kasetnika clarion lengviausia perdaryti nei cd.Islupi masetes moduli ir prisilituoji aux'a,o ten vietoj kasetniko modulio ikisti gali ka sirdis geidzia,ant displejaus rodys kad ale kasete veikia,bet gros puikiai,ir radijas originalus liks rodyti ant orig.displejaus,bei pulteliu valdysis
Nu jo, smagu prisimint tokius pasizaidimus
Parašyta 2015 rugpjūčio 31 - 00:06
Tai kas su mano magnetola? CD pradejo veikti, o radijas nenusistato.
Parašyta 2015 rugpjūčio 31 - 07:02
Tai kas su mano magnetola? CD pradejo veikti, o radijas nenusistato.
kuria prasme nenusistato,nepagauna bangu,ar nesiprogramuoja stotys?Turiu c5 maga clarijona dalimis,tad jei domina galima kazka priburti tame linkme,cd modulis pilnai veikiantis,visa kita dirba tik garso nera,tad sprendimas-dalimis,jei domina kreipkis,kazka pribursim
Parašyta 2015 rugsėjo 01 - 21:26
Negaudo bangų, bet stotis galiu užprogramuoti
Parašyta 2015 rugsėjo 01 - 21:31
Nusipirk kita mage ir nesuk galvos centus kainuoja
Parašyta 2015 rugsėjo 03 - 10:33
Tai gal antena neįkišta? O kai radiją pajungi, šnypščia per kolonėles?
Parašyta 2015 rugsėjo 30 - 18:50
Man irgi buvo taip. Negaude radijo bangu. Veziau pas kelis elektrikus ir ne vienas neuzsieme taisyt, sake mest. Tai nusipirkau naudota clarion,veikia kuo puikiausiai net ir cd veikia. Tik nesuprantu kodel pypsi kai isjungtas clarionas. Gal kas zino?
Parašyta 2016 liepos 02 - 14:15
Parašyta 2016 liepos 03 - 06:53
Sveiki,forumieciai,taip pat turiu clariona,radijas nepagauna jokiu bangu. Buvau idejas jvc kita maga,tai nuo laido net groja. Ar mago stiprekas ar pati antena turi stipreka?
kaip ir yra moduliukas pastiprinimo berods(seniai ten landziojau) ,po antena,o jei pas pati universalas,tai bedu turesi,antena gale,tai priejimas lupti stogo apdaila..v.z. vargas
Parašyta 2016 liepos 03 - 07:53
kaip ir yra moduliukas pastiprinimo berods(seniai ten landziojau) ,po antena,o jei pas pati universalas,tai bedu turesi,antena gale,tai priejimas lupti stogo apdaila..v.z. vargas
Apie kokią anteną gale čia pasakoji? Nieko nesumaišei?
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Skelbimų lenta →
Perku, ieškau →
Peugeot automobiliai ir jų dalys (Perku, ieškau) →
Radijas 307 2007mSukūrė MCi555, 2016 Rgp 16 Radija, magnetola, auto magnetola |
|
|||
Skelbimų lenta →
Parduodu, siūlau, keičiu →
Visa kita (Parduodu, siūlau, keičiu) →
Pioneer automagnetolaSukūrė danp, 2015 Lap 12 Pioneer, magnetola, automagnetola ir dar 3 |
|
|||
Skelbimų lenta →
Peugeot automobilių dalys (Parduodu, siūlau, keičiu) →
Parduodu P406c clarion automagnetoląSukūrė Marius21, 2015 Spa 20 clarion |
|
|||
Skelbimų lenta →
Peugeot automobilių dalys (Parduodu, siūlau, keičiu) →
Parduodu Peugeot 206 detalesSukūrė Papartynas, 2015 Geg 09 veidrodeliai, galines lempos ir dar 1 |
|
|||
Aš ir mano Peugeot →
Elektra ir elektronika →
P406 restail magnetolaSukūrė Tadausis, 2015 Geg 05 magnetola, negroja ir dar 1 |
|
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0