Sveiki forumiečiai! Aš čia esu prisiregistravęs ne taip ir senai, tačiau pastebėjau, kad visi užmiršo skiltį KONKURSAI! Permečiau akim šią skiltį ir visai užsinorėjau paskelbti fotokonkursą!
Kadangi eina paskutinės vasaros dienos šiam foto konkursui nusprendžiau skirti temą: Vasara ir mano ,,prancūzas“.
,,Prancūzas“ gali būti ne tik jūsų automobilis, tai galite būti ir jūs nusifotografavęs šią vasarą Prancūzijoje, taipogi tai gali būti ir jūsų draugas prancūzas Žodžiu esmė nuotraukoje – vasaros požymiai (saulė, žalia žolė, iškyla, vandens telkiniai ir t.t.) + ,,prancūzas“ (automobilis, vieta, žmogus ir t.t).
Žinoma vasara eina į pabaigą tačiau aš net neabejoju, kad turite pasidarę nuotraukų, kad ir savo automobilio prieš saulėlydį ar kažką panašaus. Pajunkite savo meninius sugebėjimus!
Konkurso taisyklės:
Konkurse gali dalyvauti visi forume užsiregistravę vartotojai;
Konkursui pateikiama tik 1 (viena), būtinai sava (nuosava) nuotrauka;
Nuotraukos, dalyvavusios praeituose konkursuose ar pateiktos kaip konkurso temos iliustracija, konkurse nedalyvauja;
Nuotraukos dydis: ilgiausia kraštinė max 800 taškų;
Nuotraukos neatitinkačios taisyklių konkurse nedalyvauja;
Konkurso organizatorių darbai konkurse nedalyvauja;
Savo darbų konkurso dalyviai balais nevertina;
Nuotraukas siųsti man į asmeninę žinutę (PM). Gali būti ir konkreti nuoroda į nuotrauką arba nuotrauka atsisiuntimui. Nėra skirtumo, kadangi visas nuotraukas susikelsiu asmeniškai ten kur man patogiau ir paskui paskelbsiu čia. Nuotraukas skelbsiu po vieną, o kai prasidės balsavimas sukelsiu visas konkurso nuotraukas į vieną postą, kad būtų paprasčiau balsuoti.
Nuotraukas siųsti galite nuo dabar iki rugsėjo 13d. 24:00h.
Balsavimas vyks naujoje sukurtoje tamoje kai jį paskelbsiu ir truks apie 24 arba 48 valandas (spręsiu pagal konkurso aktyvumą)
Laimėtojus stengsiuosi paskelbti kuo greičiau po balsavimo pabaigos.
Jei neturite nuotraukų atitinkančių reikalavimus, laiko turite dvi savaites. Vasara dar nepabėgo, neabejoju, kad spėsite.
PASTABA: Laimėjotas bus įpareigotas skelbti sekantį konkursą (taip tikiuosi atgaivinti konkursų skiltį)
Jei kažkas ne taip sakykite. Nes konkursą organizuoju pirmą kartą.