Mago valdymo rankeneles pajungimas
Donciulis
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
posts 19
-
Vieta:Kaunas
-
Automobilis:Peugeot 206
Posted 2015 September 20 - 18:55
Na va vel su naujokui aktualiu klausimuku drumsciu senbuviu pezukistu ramybe Bet pats stokoju ziniu, tad nekyla rankos eksperimentuoti ir kazka sugadinti. Gal kam yra teke pajungineti tokia mago valdymo rankenele (http://www.google.lt...UE4FAodVeYKfw)?
Zinau, kad ji isikisa i posukiu/valytuvu bloka, bet mano akimis ten kazkokios pravodkes dar reikia, kad rankenele veiktu. Ar taip? GAl kas pasidalintu savo patirtimi ir tuom aks ten turi buti Is anksto dekui
P307
-
-
Senbuviai
-
posts 30
Posted 2015 September 21 - 08:34
jei automobili tai buvo numatyta tai tiesiog reikia isimti apsaugini plasmasiuka is ten ir tik istatyti rankenele
vvigass
-
-
Senbuviai
-
posts 21
-
Automobilis:PEUGEOT 307 2.0 l 79 kW
Posted 2015 September 21 - 08:35
Na va vel su naujokui aktualiu klausimuku drumsciu senbuviu pezukistu ramybe Bet pats stokoju ziniu, tad nekyla rankos eksperimentuoti ir kazka sugadinti. Gal kam yra teke pajungineti tokia mago valdymo rankenele (http://www.google.lt...UE4FAodVeYKfw)?
Zinau, kad ji isikisa i posukiu/valytuvu bloka, bet mano akimis ten kazkokios pravodkes dar reikia, kad rankenele veiktu. Ar taip? GAl kas pasidalintu savo patirtimi ir tuom aks ten turi buti Is anksto dekui
Sveiki. Iš savo menkos patirtis galiu pasakyti, kad pas mane 307 2003 metų peže nebuvo rankenėlės. Bet buvo numatyta, magas originalus, tai tik rankenėlę nusipirkau, įkišau į lizdą, ir viskas iškart veikė, jokių pravodkių nereikia. Ten to valdymo nedaug, kas nors gal paaiškins išsamiau, bet forume anksčiau buvo kalbėta nemažai.
Baranke
-
-
Senbuviai
-
posts 240
-
Vieta:Kaunas
-
Automobilis:Šeimamobilis C-MAX
Posted 2015 September 29 - 09:27
Tiesiog nuvažiuok su Pežu pas žmogų, jis Tau duos tą rankenėlę pasibandyt ir pamatysi ar įkišus veikia ar ne. Bent jau pas mane 307 šita rankenėlė išsitraukia ir įsikiša labai lengvai. Net fiksatorių nėra.
Edited by Baranke, 2015 September 29 - 09:27.
|Be yourself. Inspire others|
markGonzalez
-
-
Senbuviai
-
posts 1,531
-
Vieta:Kaisiadorys
-
Automobilis:Peugeot 308 2.0 HDi 163 HP Peugeot 508 2.0 blueHDi 150 HP
Posted 2015 September 30 - 21:54
Fiksatoriai turi būt, reiškias Com2000 blokas išmaltas
Vaaaldas
-
-
Senbuviai
-
posts 987
-
Vieta:Lietuva, Vilkaviskis
-
Automobilis:Peogeut 406 1995
Posted 2015 October 01 - 09:13
Tikriausia fiksatorius nuluzes.Jis yra pacioje rankeneleje.COM2000 yra tik isema.Zinoma galima ir ja sulauzyti.Jeigu yra igudziu mechanikoje ,labai nesunku ta fiksatoriu padaryti.Taip padariau svogerio P307 mago valdymo rankenelei, ir autopiloto rankenelei.Sekmes.
Edited by Vaaaldas, 2015 October 01 - 09:16.