perku Peugeot 607 būtinai mechaninė pavarų dėžė. privilegija juodas su šviesiu salonu
Perku Peugeot 607
Parašyta 2015 rugsėjo 22 - 21:47
Parašyta 2015 rugsėjo 23 - 06:32
Sveikas, paprasyk, kad moderatoriai temos pavadinima pataisytu.
Ir pirkt AUTOMATA, ne tokia masina, kad sriuba virt atsisedus tarp sedyniu. Jei jau komfortas, tai iki galo... Ta mechanine deze tik mazoms auto
P.S. aisku jei gyveni kur 2 km miske, tai zinoma, tik mechanine, nes ziema uzklimpes su automatu tikrai niekur neisvaziuosi kai iklimpsi
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2015 rugsėjo 23 - 07:36
Laimonai, yra žmonių, kuriems automatai nepatinka ir nieko nepadarysi. Arba nėra turėję ir kažkodėl bijo turėti.
Parašyta 2015 rugsėjo 23 - 15:36
Laimonai, yra žmonių, kuriems automatai nepatinka ir nieko nepadarysi. Arba nėra turėję ir kažkodėl bijo turėti.
Esu turėjęs ir automatą ir bėdas su juo susijusias. Nebenoriu. Užmiestyje -jokio skirtumo,mieste tik įdomiaiu su mechanu. Ir problemų mažiau,ir kuro sutaupysi,ir neužmigsi prie vairo...
Parašyta 2015 rugsėjo 23 - 21:02
Esu turėjęs ir automatą ir bėdas su juo susijusias. Nebenoriu. Užmiestyje -jokio skirtumo,mieste tik įdomiaiu su mechanu. Ir problemų mažiau,ir kuro sutaupysi,ir neužmigsi prie vairo...
Pripazink, dabartinio auto au mechanine remontas kainuoja panasiai, tai tas atkrenta. Mechanine atgyvena, nuomone yra nuomone, mano ji tokia ;)
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2015 rugsėjo 24 - 12:17
bet tai iš kur ta nuomonė tokia susidarius yra - neprotinga, nesuprantu. Papraščiausia keiskit tepalus kaip priklauso ir nebus tū bėdų, nebent nusipirkot auto su mljnine rida, tai čia jau jūsų bėdos, ne automato. Ir nenuginčijamas faktas, kad automatas yra n kartų geriau nei machan`as visom prasmėm, o jeigu skaičiuoji litrą šen ar ten, tai nepirkit išvis limo klasės automobilių.
Parašyta 2015 rugsėjo 24 - 16:20
Pripazink, dabartinio auto au mechanine remontas kainuoja panasiai, tai tas atkrenta. Mechanine atgyvena, nuomone yra nuomone, mano ji tokia ;)
Kam remontuoti mechaninę? paimi nuo kito donoro pigiai, ir dedi...
Tas tinka su 95 proc. tautiečių mašinoms.
Parašyta 2015 rugsėjo 24 - 17:16
Kam remontuoti mechaninę? paimi nuo kito donoro pigiai, ir dedi...
Tas tinka su 95 proc. tautiečių mašinoms.
As kalbu apie sankaba......... Super duper dvimasiai smagraciai + diskas, diskatorius, guolis + darbas = tas pats kas remontuot automata.
Parašyta 2015 rugsėjo 24 - 18:02
nzn. kaip tos apd dezes 4hp20 pas 607 veikia ,-jei visas pavaras NE sport rezimu meto prie 2000 apsuku, tai normalu, bet tik 4 pavaros, mazoka. Naujesnis, 607 restailas aisalinas atrodo turi 6?, reiktu pravaziuot ir ziuret. turetas 4hp18 3 pavara mete prie 3000 apsuku , tai vargo vakariene...
Šį pranešimą redagavo brizas: 2015 rugsėjo 24 - 18:23
Parašyta 2015 rugsėjo 25 - 09:41
nzn. kaip tos apd dezes 4hp20 pas 607 veikia ,-jei visas pavaras NE sport rezimu meto prie 2000 apsuku, tai normalu, bet tik 4 pavaros, mazoka. Naujesnis, 607 restailas aisalinas atrodo turi 6?, reiktu pravaziuot ir ziuret. turetas 4hp18 3 pavara mete prie 3000 apsuku , tai vargo vakariene...
Apie 18 dėžę tai tylim. Jos laiko gerai ir važiuoja milijonus, bet pati dėžė tai lavonas visiškas - tas, kad benzui meta pavarą pas benzą prie 3000 apsukų, dar nieko, bet kad uždėjus tą dėžę ant 2,1TD motoro, nieko jai napadarė, tai mieste antru bėgiu važinėjama variklį kaukinant ir kuro sąnaudom 9l dyzelio, tai variklis vos 80kw...
20tą jau truputį kitas reikalas - ten jau truputį kompiuterio valdoma, su sport ir žieminiais rėžimais, normaliai su ja viskas, todėl ir dėjo belekiek ilgai dar ir į 607tus, c5 ir t.t....
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Parašyta 2015 rugsėjo 25 - 13:25
pas pirmuosiu 407 iki -06 ar net iki 07 metu dar 4hp20 tik programa siektiek modifikuota, bet principe tas pats.:)jos patvarios ir dirba dar padorumo ribose..ir matyt tiek uzpirko is ZF-o kad dejo ilgai ilgai jas i masinas.
Visos automobiliu remonto paslaugos. Diagnostika, prieziura ir remontas. 861396343 Kaunas
Parašyta 2015 rugsėjo 25 - 13:41
Pvz. man pavaras junginėti yra malonumas ir neketinu jo atsisakyti, o su automatu neįdomu važiuoti net tada kai kitas vairuoja. Tačiau suprantu ir tuos kam važiuoti su automatu labiau patinka. Automatas ypač patogu tiems, o ypač toms, kam pavarų perjunginėjimas trukdo sutelkti dėmesį į eismą. Tad kiekvienam savo.
Laimonai, o kokią sriubą verdant reikia nuolat maišyti?
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2015 rugsėjo 25 - 13:46
Parašyta 2015 rugsėjo 25 - 13:54
Pvz. man pavaras junginėti yra malonumas ir neketinu jo atsisakyti, o su automatu neįdomu važiuoti net tada kai kitas vairuoja. Tačiau suprantu ir tuos kam važiuoti su automatu labiau patinka. Automatas ypač patogu tiems, o ypač toms, kam pavarų perjunginėjimas trukdo sutelkti dėmesį į eismą. Tad kiekvienam savo.
Laimonai, o kokią sriubą verdant reikia nuolat maišyti?
Cia tik saves guodimas kurie sako "man patinka JAUSTI masina"... As suprasciau koki sportini boloda, as tikrai niekada nesakau, jog pvz kokiam drifteriui tiktu automatas, bet kmon, 607? aciu Dievui vis daugiau zmoniu ateina i prota ir Automatas uzima vis didesne rinkos dali
P.S. sriuba visada reikia maisyti (nesakau jog sukti pastoviai), norint kad neprisviltu Man pvz dabar turimas 508 tiesiog nzn nzn nu sirdi skauda kai isedes pamatau ta by*gali su 1 2 3 4 5 6 R Jauciu kad as stumsiu ta pezha ilgai nevazinejes, nes uztenka man darbines skodos per diena tapmyt ta ryciaga, norisi RASLABSIA bent su Tikrai masina superine, ieskosiu tik su automatu, nes nu skauda sirdi tiesiog...
Šį pranešimą redagavo Laimonas: 2015 rugsėjo 25 - 13:55
Parašyta 2015 rugsėjo 25 - 14:01
Masčiau kiek laiko dar temsi su mechan...
p.s. Man patinka jausti koją po 1h (6km) kamštyje sankabos spaudinėjimo kas tris sekundes.
p.s. p.s. važiuoti su nauja auto (p5008, tikrai patogi pozicija ručiagai) + mechan. dar suprantu, kai pavaros turi savo konkrečią vietą ir tikrai maloniai jungiasi, bet kai senas auto... nėra išmalta dėžė, bet ir nauja.
p.s. p.s. Tie kurie sako, kad mechanas geriau, nėra normaliai važiavę su automatu. (pvž kokią savaitę kiekvieną dieną ir kai poto reikia grįžti prie mechan. tai yra ужас...)
Šį pranešimą redagavo S.Vilius: 2015 rugsėjo 25 - 14:06
Parašyta 2015 rugsėjo 25 - 14:06
Cia tik saves guodimas kurie sako "man patinka JAUSTI masina"... As suprasciau koki sportini boloda, as tikrai niekada nesakau, jog pvz kokiam drifteriui tiktu automatas, bet kmon, 607? aciu Dievui vis daugiau zmoniu ateina i prota ir Automatas uzima vis didesne rinkos dali
P.S. sriuba visada reikia maisyti (nesakau jog sukti pastoviai), norint kad neprisviltu Man pvz dabar turimas 508 tiesiog nzn nzn nu sirdi skauda kai isedes pamatau ta by*gali su 1 2 3 4 5 6 R Jauciu kad as stumsiu ta pezha ilgai nevazinejes, nes uztenka man darbines skodos per diena tapmyt ta ryciaga, norisi RASLABSIA bent su Tikrai masina superine, ieskosiu tik su automatu, nes nu skauda sirdi tiesiog...
Mielai nupirkčiau Tavo P508 ir vienas iš esminių kriterijų būtų tai, kad jis su mechanine dėže. Sakau, kiekvienam savo.
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2015 rugsėjo 25 - 14:09
Parašyta 2015 rugsėjo 25 - 14:07
Siulau surengti apklausa.Laimonas, kodel taip persi savo nuomone?Ja tikrausia visi suprato ir is auksciau parasytu postu.Kiekvienas gi turi savo nuomone ir ja issako.
Parašyta 2015 rugsėjo 25 - 14:10
Siulau surengti apklausa.Laimonas, kodel taip persi savo nuomone?Ja tikrausia visi suprato ir is auksciau parasytu postu.Kiekvienas gi turi savo nuomone ir ja issako.
Nžn kodėl, noriu tik GERO ŽMONĖMS
Parašyta 2015 spalio 13 - 19:13
Parašyta 2015 spalio 14 - 06:36
Peugeot 605 3.0 sv 1990m. (Nebera)
Peugeot 406 2.0 1999m. (Nebera)
Peugeot Boxer 2.5 2000m. (Nebera)
Peugeot 607 2.7 2008m. (Nebera)
VW LT35 2.5 1997m. (Turiu)
Chevrolet G30 sportvan 5.7 1994m. (Turiu)
Chevrolet Tahoe 5.3 2003m. (Turiu)
Parašyta 2015 spalio 23 - 17:50
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0