Peršokti prie turinio


Nuotrauka

P307 1,6 voztuvu lankstymas

307

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 20

#21 svaigulis

svaigulis
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 9
  • Automobilis:peugeot 306

Parašyta 2016 kovo 02 - 07:35

Bet kokiu atveju nelinksta nei vienam motorui, t.y. stebuklų pasitaiko. Bet ant jo pataikyt šansas gali būti gan didelis, jei susiduri su kokiu 2.1TD ar 2.0HDi senuoju, o gali būti artimas šansui laimėti teleloto milijoną, neperkant bilieto.

O nei "danijoi", nei kitur meistrai nekainuoja nežmoniškų pinigų, čia tik tavo smegaunė neprisitaiko prie to, kad jei tu nori daugiau uždirbti, nei Lietuvoj, tai jie taip pat. O jie dirba sunkų fizinį, bet tuo pačiu ir kruopštų, atidų ir labai atsakingą, o kas svarbiausia - kvalifikuotą darbą. Tai jis užsieny, ne taip, kaip Lietuvoje, vertinamas taip pat, kaip ir kokybiškas malimas liežuviu ar kokybiškas ofiso darbas.

 

Lupkis diržo dangtelis, dėk pigiausią naują diržą ir bandyk prasisukt raktu. Jei niekur neklius - atsijunk babinos maitinimą arba purkštukus ir prasisuk starteriu. Iš garso jau galėsi kažką spręsti, o jei viskas gerai arba apygeriai - galima bandyti kurti. Internetu niekas nepasakys, ar užlinko.

Patys danai sako kad automechaniko paslaugos nezmoniskai brangios, tai cia ir ju "smegaunes" neprisitaiko nors jie cia gyvena visa savo gyvenima? Nu  zodziu, aciu uz informacija :)


  • 0





Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0