Sveiki visi, nežinau, ar geroj vietoj sukuriau tėma ar ne Gal iš jūsu kaž kas yra pirkias per ebay kaž ka? nes reiktu man pagalbos
p.s Su šventėm visus
Parašyta 2015 gruodžio 26 - 02:19
Sveiki visi, nežinau, ar geroj vietoj sukuriau tėma ar ne Gal iš jūsu kaž kas yra pirkias per ebay kaž ka? nes reiktu man pagalbos
p.s Su šventėm visus
Parašyta 2015 gruodžio 26 - 04:25
Aš esu pirkęs kokios bėdos?Sveiki visi, nežinau, ar geroj vietoj sukuriau tėma ar ne Gal iš jūsu kaž kas yra pirkias per ebay kaž ka? nes reiktu man pagalbos
p.s Su šventėm visus
Parašyta 2015 gruodžio 26 - 11:58
per ebay manau daug kas pirke yra jokiu ten problemu, gali pirkt drasiai, negauni prekes, tai atgaut pinigus galima visiskai be problemu, nes tai sutvarko arba paypalas arba ebay supportas . tas pats ir su aliexpress, tik ebay tai buna ir is kitu saliu, ne vien kinieciai, tai detaliu ir rimtesniu yra.
Parašyta 2015 gruodžio 27 - 00:04
per ebay manau daug kas pirke yra jokiu ten problemu, gali pirkt drasiai, negauni prekes, tai atgaut pinigus galima visiskai be problemu, nes tai sutvarko arba paypalas arba ebay supportas . tas pats ir su aliexpress, tik ebay tai buna ir is kitu saliu, ne vien kinieciai, tai detaliu ir rimtesniu yra.
Nu va iviena klausima jau atsakima gavau o šaip per kiek laiko atsiuncia prekia pvz iš Japonijos arba Jav? ir jeigu tel yra sunčiamas, tai ar yra tikimybe, jeigu gaučiau sudaužyta arba neveikianti atgaut pinigus?
Parašyta 2015 gruodžio 27 - 03:12
Parašyta 2015 gruodžio 27 - 07:52
Parašyta 2015 gruodžio 27 - 15:26
Dekui jums visiem, dabar jau aišku man
Parašyta 2015 gruodžio 27 - 15:38
Parašyta 2015 gruodžio 30 - 01:11
Siaip ziurint koks telefonas... Jei sakykim kinietiskas kaip meizu ar dar kokie ten geresni brandai tai geriau siust is kokiu gearbest, banggood, pandawill, dinodirect ir etc.. Jie ten dazniausiai deda nemokama ar uz kelis eurus siuntima, deklaruoja kad mazos vertes preke ir praeina be jokiu papildomu mokesciu pas mus muitinej.
Parašyta 2016 sausio 01 - 18:21
Parašyta 2016 sausio 01 - 18:24
Na su pinigu grazinimu is ebay tai ne taip ir lengva turejau pora atveju kai kinietis atsiunte 2vnt ramu i laptopa tai vienas isvis neveike o kitas neatitiko aprasymo.Po susirasinejimo su kinieciu supratau kad jis durniu ijunges ir neina susitarti iskeliau dispute tai ebejaus suportas perskaite laiskus su kinieciu perziurejo nuotraukas su parametrais ir liepe siusti atgal kinieciui. Tas parase adresa Anglijoj i kur siusti atgal ir siuntinys prapuole nors buvo registruotas. Ebejus nutrauke byla ir negrazino pinigu dabar dar kariauju su lietuvos pastu del dingusio siuntinio (jau susitaikiau su nuostoliais bet cia is principo krutinu pasta kad dirbtu)
Kitas nesenas atvejis kai pirkau usb laikmena tai dar negavus siuntos ebay parase laiska kad nemokeciau uz sita pirkini bet jei jau sumokejau tai lau lauk siuntos (matyt zinojo kad visa partija brokuotu laikmenu) kai gavau siunta tai taip ir buvo kad ji brokas.Vel iskeliau dispute bet ebejus liepe susirasineti su pardaveju. Pardavejas nieko neatrase tai tie vel po kazkokio termino nutrauke byla ir jokiu pinigu neatgavau
Susidariau ispudi kad jei viskas gerai tai gerai bet jei reikia susigrazinti pinigus ir pats pardavejas nesutinka tai tada prasideda bedos
Šį pranešimą redagavo devil: 2016 sausio 01 - 18:25
Parašyta 2016 sausio 01 - 20:40
Parašyta 2016 sausio 02 - 06:31
Šį pranešimą redagavo Petrovich666: 2016 sausio 02 - 06:32
Parašyta 2016 sausio 02 - 09:41
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0