Peugeot 307 keistas kaukimas
Parašyta 2016 kovo 23 - 23:44
Garsas pasigirsta vaziuojant trecia pavara atleidus gazo pedala. Buvau isemes greicio deze, bet ten kaip ir viskas gerai, keiciau sankabos guoli isminama, nepadejo.
Parašyta 2016 kovo 24 - 07:35
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2016 kovo 24 - 09:11
Parašyta 2016 kovo 24 - 09:13
Beda pavaru dezes krumpliaraciuose.Zinoma tikslia diagnoze galima nustati tik gyvai paklausius.Kaip sake kokonas tai yra pas daugeli BE3/4 pavaru deziu.Pasiziurai ar yra pavaru dezeje tepalo , jeigu nekeites pasikeiti. , ir jeigu tas garsas nenervuoja, vazineji toliau.Jeigu nervuoja remontuoji arba keiti deze.Remontuoti turi meistras ,turintis didele patirti su siomis dezemis.As atsimenu, pries daug metu irgi , gal pora dienu ieskojau gedimo sitose dezese , kodel atleidus gaza jos kaukia.
Šį pranešimą redagavo Vaaaldas: 2016 kovo 24 - 09:26
Parašyta 2016 kovo 24 - 09:58
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2016 kovo 24 - 12:46
Kas svarbiausia, kad su tokia dėže dar nuvažiuoti ir 100kkm yra ne riba.
Labai patvarios ir ilgaamžės nekaprizingos dėžės, pakenčia šūdinus tepalus ir tepalų trūkumus. Bet turi va tokių niuansų - garsiukai: šitas kaukimas, esu girdėjęs barškesiukų ant laisvų, 95proc. pagyvenusių sunkiau jungiasi atbulinis, reikia sankabą perminti kelis kartus.
Nesukam galvos ir važiuojam Arba krepiamės į Valdą ir prašom, kad suremontuotų, jei jis tuo dar užsiima.
Beje, Valdai, gal turite apytikslę kainą tokiam darbui? Žinau, kad viskas varijuoja pagal tai, kas randama persiskėlus korpusą, bet orientaciškai kelių nulių zonoj kainuoja sutaisyt?
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Parašyta 2016 kovo 24 - 13:05
pas mane kazkadaise ant 307 irgi kaukdavo lygiai taip pat,pas kolega irgi kauke (citroen berlingo) ,pas kita drauga taip pat kauke pezukas tai nesukau galvos ir toliau vazinejau.. bet pameginciau tepala pakeisti,gal jo truksta arba pasenes,gal nors susvelnins ta kaukima
Šį pranešimą redagavo denon: 2016 kovo 24 - 13:06
Parašyta 2016 kovo 24 - 21:19
O aš durnius galvojau, jog atleidžiant akseleratorių, man turbina raminasi po didelių apkrovų ir dėl to ūbauja O čia pasirodo greičių dėžė... Ištikrųjų, jei garsas užknisa - taisyk. Bet kaip kolegos minėjo, dar ilgai važinėsi ir su ūbaujančia.
Parašyta 2016 kovo 24 - 23:25
Vakar vazinejau su draugo 307 sw panasu baubima girdejau...
Parašyta 2016 kovo 25 - 09:21
Kas svarbiausia, kad su tokia dėže dar nuvažiuoti ir 100kkm yra ne riba.
Labai patvarios ir ilgaamžės nekaprizingos dėžės, pakenčia šūdinus tepalus ir tepalų trūkumus. Bet turi va tokių niuansų - garsiukai: šitas kaukimas, esu girdėjęs barškesiukų ant laisvų, 95proc. pagyvenusių sunkiau jungiasi atbulinis, reikia sankabą perminti kelis kartus.
Nesukam galvos ir važiuojam Arba krepiamės į Valdą ir prašom, kad suremontuotų, jei jis tuo dar užsiima.
Beje, Valdai, gal turite apytikslę kainą tokiam darbui? Žinau, kad viskas varijuoja pagal tai, kas randama persiskėlus korpusą, bet orientaciškai kelių nulių zonoj kainuoja sutaisyt?
Nedaug siu deziu pasitaiko.Daugelis lietuviu spiauna i remonta ir perka devetas.Cia is praktikos.Kadangi ju kainos yra gan nedideles.Del labai jau prastu tepalu tai pasigincyciau.Siose dezese stovi aiumininiai sinchronizatoriai,(labai retas atvejis siuolaikinese dezese) ,todel geriausi naudoti transmisini total BV 75W80 tepala.Naudojant kitus tepalus gali, sakau tik , gali, buti problemu su sinchronizatoriais.Be to ir sio tepalo kaina nesikandzioje.Norint sutaisyti deze su tokiais gedimo pazymiais , reikia tureti gera donora.Kadangi tu deziu tikrai nedaug pasitaiko , tai siuo metu tikrai nedaug turiu pakaitiniu detaliu.Be to kiekviena deze turi savo konfiguracija , todel reikia butinai ir tokiu pakaitiniu detaliu, zinoma galima atatinkamas pavaras greitinti arba letinti.Dezes remontas 100 plius minus 20€.Paprastai , jeigu yra pakaitines detales , dezes su tokiu gedimu remontas apie 150€ plius
Parašyta 2016 kovo 25 - 19:47
O jei bandyt tokiai dėžei pakeisti tepalus?
Parašyta 2016 kovo 25 - 21:03
Daugeliu atveju žvakės nabašnikui lygmeny rezultatas. Jei supilta koks neaiškus reikalas arba jei labai prastos būklės tepalas, tai palengvės perjungimas, gal truputį pritils, bet tas garsas niekur nedings. Jei garsas yra kitoks, koks būna dėl tepalo trūkumo, tai dažniausiai užtyla nemažai arba net visai, bet kartais, kai ilgai be tepalų pavažinėta, tai ir neužtyla...
Valdai, aš nesakiau, kad šitos dėžės pakančios bet kokiam tepalui. Tikrai ne. Tik sakiau, kad dauguma bolidų važinėja su 10-15 metų senumo niekad nekeistu tepalu, prasukusiu ten po 200-300 tūkstančių kilometrų ir panašiai, ir ten būna arba kakavos, arba dumblo spalvos reikalas. Sau vienai dėžei tik trečiąkart pakeitus tinkamu, po pravažiavimo išbėgo jau daugmaž normalios spalvos alyva, nes per amžius ten prisikaupia daugokai kakių.
Įtariu, kad dėl jūsų minėtų aliumininių sinchronizatorių ir bus mano pastebėta savybė, kad BE dėžių tepalas daug dažniau blizga, negu mažesnių MA arba didesnių ME ir ML - ten turbūt aliuminio pudra nuo sinchronizatorių ?
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Parašyta 2016 kovo 25 - 23:01
O jei bandyt tokiai dėžei pakeisti tepalus?
Bandyciau tepala nauja ir daktara koki ale Xado ziurek pades
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0