Daugybę kartų esu su trilitriu papildomai prie darbinio stabdžio stabdęs ir rankiniu, kai matydavau, kad stabdymo kelio mažoka, bet tas kažkodėl dar laiko...
Visu pirmą, aš rankini keičiau tik kairės pusės nes buvo nutrukias, o dešinė dar buvo gan neblogos busenos, ir jinai truko kai užtraukiau, tai dabar keisiu abejas, dzin, kad kairėj pusai naują, bet kartu keisiu su dešinia
Beto parašiau pareiškima, policininkas nufotkino, ir dėl įdomumo pasitairavau jeigu atras tą ,,durneli" kas jam butų? tai atsakimas už veidrodėli butų smulkus chuliganizmas, o vat dėl stabdžiu (tas pareigunas pasakė) labai gerai, kad pranešai policijai, nesvarbu, kad to vietą nefilmuoja ir t.t nes čia skaitosi pasikesinimas į žmogaus sveikatą (gyvybe) o už tai yra griežtai baudžiama. Tai dėkui už patarima, kad kreipčiaus į policija ir parašyt pareiškima
Matyt brangiausius trosus deda arba pasikeitė vienos pusės, o dabar keis kitos pusės arba centrinį. O gal nulaužė atramėlę lėkštės, kas turėtų būti labai įmanoma. Pas 406 juk rankinis nėra labai tinkamas rimtiems stabdymams, kaladėlėms tik viena atrama.
Na dar kai mokslaivis esu (profkės) ir gyveni iš algos savos tai žiūri kur pigiau, bet dabar jau kitaip elgsiuos beto gal galyt rekomenduot kokius dėt rankinio trosus (tiksliau pasakius pati gamintoją parekomenduot) ir kokio gamintojo pilt stabdžių skisti , nes dabar supilau dot 4 iš rimi nusipirkias, kad tik įvažuot į garažą, dėl atraminės lėkštės net nežinau... atvirai pasakius, net nežinau kaip ji atrodo
Dar vienas klausimėlis, jeigu stabžių bakelis tuščias buvo, (dar plius važiavau su tuščiu) tai dabar po visu tvarkymu geriausia butų ir sankaba nuorinti ar ne? Nes kiek mano galvą išneša,tai į ją galėjo patekti oro, nes bendras skystis eina
Ką tu ten pastabdai papildomai rankiniu tai čia dar baikė. Gerai kad vaikinukas pajutęs krentantį stabdžių pėdalą neišlupo rankinio rankenos su visom mėsom. Streso įtariu buvo sočiai
Tiesiok kai nusipirkiau ta kačiuką, buvo problėma su stabdžais (sistėmoj buvo oro), ir įpratau važuojat pamaigyt (aišku stabdžius susitvarkiau vėliau) bet jau iš toli tas mini įptotis svelnai paspaust juos buvo išlikias,tai kai liko iki sankryžos gal 10 metru paspaudžiau svelnai ir nieko tada pradėjau maigyt irgi nieko o pagrindiniu sunkvežimis (fura) visas pasimečiau netgi ir net nežinau kaip paaškint (pats net nesupratau kas buvo, ir kaip susvietė rankini užtraukt) o atsutukėjau tada kai dešinės ratas buvo užšokias ant bortelio ir tas vairuotojas (sunkvežimio) pabeldė i vairuotojo pusės langą, o pačiu tu veiksmu savo net neatsimenų, tik galvoj tuščias tarpas, prieki furos šonas ir vėliau stovių skersas
Šį pranešimą redagavo velnias: 2016 kovo 31 - 23:03