peugeot 407 paprastos garso sistemos modifikavimas
konhonjo
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
posts 22
-
Vieta:Rokiskis
-
Automobilis:Peugeot 407 sw
Posted 2016 March 31 - 12:32
sveiki, konkreciai internete nelabai randu informacijos apie subo pajungima prie orginalios garso sistemos, gal kas yra pasidares butu idomu suzinoti kaip ir ka ten reik daryt ar isvis ar verta. Tai pat klausimas del usb ar aux jungciu aux tai maciau kaskur kad laidelis eina ir junges prie changerio fiskes bet changerio nera. Pasidalinkit kas ka zinot apie tai audio sistema pati paprasciausia kaloneles su atskirais cypcikais be changerio. su mazu displejum.
Edited by konhonjo, 2016 March 31 - 12:33.
smiriusz
-
-
Senbuviai
-
posts 970
-
Vieta:Klaipėda
-
Automobilis:BMW E60, Peugeot 308. Ex. Peugeot 407 SW.
Posted 2016 March 31 - 14:16
Na viskas tada, kaip pas mane. Esu išsivedęs tą aux laidą, jis kišasi į cd changerio vietą, kaip ir pats minėjai. Tačiau iškart sakau, kad bent jau man geresnis sprendimas (ką irgi turiu pasidaręs) buvo įsidėt bluetooth plokštę, kad muziką galėtum per telefoną leisti ir nereiktų jokių laidų. Aux laido neužteks vien tik įsidėti jeigu nebuvo seniau aktyvuota ta funkcija kompe. Reikia aktyvuoti aux laidą su kompu mašinoje, kad jis veiktų (bluetooth dedant irgi reikės). Su subu, tai reikalai paprasti, atsivedi pliusą nuo akumo, remote laidą nuo mago, toliau jungi subą prie galinių kolonėlių ir turi veikiantį subą. Pas mane subas buvo su integruotu stiprintuvu ir specialiu išėjimu, kad būtų galima jungti prie galinių kolonėlių.
kokonas
-
-
Senbuviai
-
posts 3,002
-
Vieta:Kaunas ir Shilute
-
Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307
Posted 2016 March 31 - 14:26
Ash remote pajungiau nuo galiniu zibintu masina uzvesta subas veikai, uzhgesinta subo ner, akumo neishkraus
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
smiriusz
-
-
Senbuviai
-
posts 970
-
Vieta:Klaipėda
-
Automobilis:BMW E60, Peugeot 308. Ex. Peugeot 407 SW.
Posted 2016 March 31 - 14:55
Galima ir nuo galinių žibintų, esmė, kad išsijungtų subas, kai jo nereikia ir tiek.
kokonas
-
-
Senbuviai
-
posts 3,002
-
Vieta:Kaunas ir Shilute
-
Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307
Posted 2016 March 31 - 15:12
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Ramus
-
-
Senbuviai
-
posts 2,577
-
Vieta:Vilnius
-
Automobilis:Peugeot
Posted 2016 April 03 - 00:43
Ash remote pajungiau nuo galiniu zibintu masina uzvesta subas veikai, uzhgesinta subo ner, akumo neishkraus
jei per rele padares tai kaip ir ok,bet jei tiesiai...tai pats supranti kad ne tik kad kolhozas gaunasi ,bet ir blogai
Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas