Posted 2016 April 24 - 15:55
Auto 96m. 2.0 97 kw. Gana staigiai padidejo kuro sanaudos, vaziuojama tokiu paciu rezimu. O prisidejo kokie 3 litrai prie vidutiniu, kas jau susidaro apie 11 litru.. Nutekejimu, nesandarumu nera. Gal kas turejot patirties? Pats mastau toki tikrinimo plana: oro filtras, ausinimo skyscio temperaturinis daviklis kompui, tik nezinau kokios spalvos jis ten, nes stovi trys, gal imanoma ji paciam patikrinti su testeriu ant silto ir salto variklio, tik reikia zinoti kokia turi buti varza, na ir liambda zondas dar.. O sitam varikliui imanoma kokia nors diagnostika padaryti? Tiesa, duju nera ir nebuvo.
Posted 2016 April 25 - 03:34
Daviklis tave domins žalios spalvos. Jei tokių spalvų rasi, tai žalias variklio kompui informaciją teikia, mėlynas skydelio rodyklei, o rudas ventiliatorius junginėja.
Diagnostika tikrai įmanoma, bet šitiems seniems benzinams ten ir iš parametrų labai kažko stipraus nerodo ir nesimato, ir kad klaidą išmestų, nuokrypiai turi būti jau milžiniški. Bet suprantančiam apie benzinus žmogui gyvų parametrų pamatymas galėtų ir padėti.
Be išvardintų aušinimo temperatūrinio ir lambda zondo, dar turi įsiurbimo oro temperatūros daviklį, MAP sensorių, gazo potenciometrą, detonacijos daviklį, jei nieko nepraleidau.
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Also tagged with one or more of these keywords: Peugeot 406
Aš ir mano Peugeot →
Kėbulas ir eksterjeras →
Peugeot 406 slenkscio gumaStarted by Tadausis, 2018 Jun 15 Laikikliai, guma, Slenkstis and 1 more... |
|
|||
Skelbimų lenta →
Parduodu, siūlau, keičiu →
Peugeot automobilių dalys (Parduodu, siūlau, keičiu) →
Parduodu naujas EGT Premium Galinių Stabžių kaladėlių komplekta abiejoStarted by martinux, 2017 Feb 18 stabdžių kaladėlės and 6 more... |
|
|||
Skelbimų lenta →
Perku, ieškau →
Peugeot automobiliai ir jų dalys (Perku, ieškau) →
Peugeot 406 galinio vaizdo veidrodėlisStarted by ramunasse, 2016 Oct 17 Peugeot 406, galinio, vaizdo and 1 more... |
|
|||
Skelbimų lenta →
Parduodu, siūlau, keičiu →
Peugeot automobilių dalys (Parduodu, siūlau, keičiu) →
P406 2002 kairysis priešrūkinis žibintasStarted by cibulis, 2016 Jun 19 Peugeot 406 and 1 more... |
|
|||
Aš ir mano Peugeot →
Benzininiai varikliai →
Kuro siurblysStarted by Nelegals, 2016 Jun 05 Peugeot 406 |
|
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users