Video kaip aktyvuoti, bet pas mane neveikia. Gal zinot gal kitaip galim aktyvuoti? P.s 2003 m. 307
https://www.youtube....h?v=4tkLwyC3dP0
Parašyta 2016 gegužės 24 - 21:55
Video kaip aktyvuoti, bet pas mane neveikia. Gal zinot gal kitaip galim aktyvuoti? P.s 2003 m. 307
https://www.youtube....h?v=4tkLwyC3dP0
Parašyta 2016 gegužės 24 - 22:28
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2016 gegužės 24 - 22:34
tai tada nieko gero
Parašyta 2016 gegužės 24 - 23:14
Taip, pas kai kuriuos neįsijungia ir su laidu šita funkcija. Jei vaikus vežiojat, tiesiog rankenėles vidines atunkit su vaikų apsauga. Na o jei nesaugiai jaučiatės, tai pradžioj bandyt su su laidu įjungti galima, o jei nėra - padaroma, bet kainuoja. Laimonas ar Taurius turėtų žinoti, ar tikrai galima, ir kainą, bet jei padaroma autopiloto funkcija tiems BSI ir ECU, kurie jos neturėjo, tai manau ir užrakinimai tikrai padaromi
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Parašyta 2016 gegužės 25 - 04:11
Parašyta 2016 gegužės 25 - 07:18
Man visada buvo įdomu kaip atsinaujinti Bsi softą, bent jau iš kur gauti, atsinaujint kaip ir aišku, reikia flashinti.
Nereikia nieko flashinti. Nuvaziuok i Peugeot centra ir paprashyk, jog paziuretu ar yra naujinimu tavo modelio BSI. Gal jau po kokio paskutinio apsilankymo pas dyleri kazkada kokioj prancuzijos buvo ikaltas naujausias update. Jei yra, tada paprasyk, jog atnaujntu. Zinoma, Peugeot centras tikrai neprisiims atsakomybes uz tai, jog naujinimo metu kas nors uzlinks(neaisku, gal buvo keistas EEPROM ir pan kokiu auksarankiu pries parduodant, taigi, cia LOGISKA, nes as irgi neapsiimciau tokios "garbes"). As taipogi turiu prisijungima legalu prie Peugeot ir galiu legaliai atnaujinti, bet tai vien uz vieno VIN kodo pasijungima, man paciam reikia Peugeot'ui sumoketi 36e. Netgi tuo atveju jei nera naujesnes versijos. Bet su tuo prisijungimu galima atnaujinti softus ir visiems esantiem kompiuteriams, zinoma, jei jiems yra atnaujinimu. Zinoma, jei jau yra kazkas burta/programuota - labai didele rizika kad bus stebuklu po to. Taigi, jei kox EGR/FAP isprogramuotas ir sumastysi variklio ECU softa updatint, tada gali but fejerverku
Kitas klausimas, kam to reikia?
Šį pranešimą redagavo Laimonas: 2016 gegužės 25 - 07:20
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2016 gegužės 25 - 07:32
Supratau.Nereikia nieko flashinti. Nuvaziuok i Peugeot centra ir paprashyk, jog paziuretu ar yra naujinimu tavo modelio BSI. Gal jau po kokio paskutinio apsilankymo pas dyleri kazkada kokioj prancuzijos buvo ikaltas naujausias update. Jei yra, tada paprasyk, jog atnaujntu. Zinoma, Peugeot centras tikrai neprisiims atsakomybes uz tai, jog naujinimo metu kas nors uzlinks(neaisku, gal buvo keistas EEPROM ir pan kokiu auksarankiu pries parduodant, taigi, cia LOGISKA, nes as irgi neapsiimciau tokios "garbes"). As taipogi turiu prisijungima legalu prie Peugeot ir galiu legaliai atnaujinti, bet tai vien uz vieno VIN kodo pasijungima, man paciam reikia Peugeot'ui sumoketi 36e. Netgi tuo atveju jei nera naujesnes versijos. Bet su tuo prisijungimu galima atnaujinti softus ir visiems esantiem kompiuteriams, zinoma, jei jiems yra atnaujinimu. Zinoma, jei jau yra kazkas burta/programuota - labai didele rizika kad bus stebuklu po to. Taigi, jei kox EGR/FAP isprogramuotas ir sumastysi variklio ECU softa updatint, tada gali but fejerverku
Kitas klausimas, kam to reikia?
Parašyta 2016 gegužės 25 - 07:52
Kiek suprantu, reiktu jungti prie kompo ir zeti ar galima ijungti sia funkcija? jei nera tai tada viskas, mesti si reikala
Pas mane signalizacija sia funkcija turi, bet tik ne nuo pradedant vaziuoti, o po 10 s uzrakina nors ir stovint. Teko sios funkcijos atsisakyti, nes pora kartu teko atsarginiu raktu ieskoti
Šį pranešimą redagavo NEWPEZO: 2016 gegužės 25 - 07:53
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0