Jump to content

Photo

ne i tema

• Please log in to reply
1091 replies to this topic

#301 Svečias_evas_*

Svečias_evas_*
  • Svečiai

Posted 2004 December 20 - 11:49

Gerai kad as gimiau ne ten... :ph34r:

Nu aš gimiau Kaune... Ir mano sūnus gimė Kaune... Ir ką dabar tai galėtų reikšti? :blink:
  • 0

#302 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2004 December 20 - 12:00

Nu aš gimiau Kaune... Ir mano sūnus gimė Kaune... Ir ką dabar tai galėtų reikšti? :blink:

Antradienį parodysim kur vėžiai žiemoja... :ph34r: :lol: p.s. įdomu kiek "tikrų" kauniečių žalgiry daba žaidžia :beer: :lol:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#303 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • posts 2,377
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:208

Posted 2004 December 20 - 12:06

Vadinasi esat Kaunieciai... :D
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

#304 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • posts 2,377

Posted 2004 December 20 - 12:07

Antradienį parodysim kur vėžiai žiemoja... :ph34r: :lol:

Issiaiskysim ar bulves ar makaronai... :lol: :lol:
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

#305 Prokuror

Prokuror
  • Nariai
  • posts 907
  • Automobilis:206 hdi 9-5 Aero

Posted 2004 December 20 - 12:49

Ir ką dabar tai galėtų reikšti? :blink:

Patikek, tikrai nieko blogo, pikto ar asmenisko Tau ar sunui... Tiesiog koks buvo pasisakymas, tokiu ir komentaru susilauke...
  • 0

Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių
Vyšninis miesto kibiriukas

Žalias šeimyninis autobusas - ex

Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex
Pilkas kūpas pagal amžių - ex
Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex

Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex

#306 Svečias_evas_*

Svečias_evas_*
  • Svečiai

Posted 2004 December 20 - 17:36

Antradienį parodysim kur vėžiai žiemoja... :ph34r: :lol:

Uj, o kaip rodysit? :blink: Kauniečiai, nenorit atvaryt antradieny į Vilnių krepšio pažaist...?
  • 0

#307 Tolis

Tolis
  • Senbuviai
  • posts 153
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Toyta Avensis '06 D-CAT

Posted 2004 December 20 - 17:37

Prokuror Parašyta Dec 20 2004, 11:14 AM -------------------------------------------------------------------------------- QUOTE (evas @ Dec 20 2004, 10:14 AM) Ir ką dabar tai galėtų reikšti?  Patikek, tikrai nieko blogo, pikto ar asmenisko Tau ar sunui... Tiesiog koks buvo pasisakymas, tokiu ir komentaru susilauke... 

Tai koks cia jau ypatingas pasisakymas buvo...? Nemanau, kad tox pasisakymas vilniecio ar klaipediecio ar paneveziecio tema butu sukeles kokias nors emocijas, bet va kai tai buvo pasakyta apie Kauniecius, tai jau is karto kazka komentuot reikia... <_< As irgi gimiau Kaune, ir sunus gime Kaune, ir visa mano seima tuo didziuojasi...neziurint i daug ka...

p.s. įdomu kiek "tikrų" kauniečių žalgiry daba žaidžia 

nesvarbu kiek kaunieciu zaidzia (Ginevicius, Sabas, Jankunas, Andriuškevičius), svarbu kaip jie atsiliepia apie Kauna...
  • 0
P305 GTX - R.I.P.
P605 SRdt - sold
Charizmatiškoji Carisma '98 - sold

Toyota Avensis '06 D-CAT "Vincas"

Geriau vėliau negu anksčiau...
Kaunas

#308 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • posts 2,079
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Posted 2004 December 20 - 17:38

o musu (kaunieciu ir ex-kaunieciu) ir taip ne tiek mazai susirenka... ;)
  • 0

#309 Tolis

Tolis
  • Senbuviai
  • posts 153

Posted 2004 December 20 - 17:40

Kauniečiai, nenorit atvaryt antradieny į Vilnių krepšio pažaist...?

Atvarysim kada veliau, dabar pries sventes kiekviena centa kaupt reikia ir i Wilno kases lost biski per didele prabanga butu... ;]
  • 0
P305 GTX - R.I.P.
P605 SRdt - sold

Kaunas

#310 Svečias_evas_*

Svečias_evas_*
  • Svečiai

Posted 2004 December 20 - 17:59

o musu (kaunieciu ir ex-kaunieciu) ir taip ne tiek mazai susirenka... ;)

Supratot, ane??? bulves ir kararonai... uj, ple, makaronai
  • 0

#311 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860

Posted 2004 December 21 - 14:05

Nemanau, kad tox pasisakymas vilniecio ar klaipediecio ar paneveziecio tema butu sukeles kokias nors emocijas, bet va kai tai buvo pasakyta apie Kauniecius, tai jau is karto kazka komentuot reikia... <_< As irgi gimiau Kaune, ir sunus gime Kaune, ir visa mano seima tuo didziuojasi...neziurint i daug ka...

Va tame ir esmė, kad nei panevėžiečiai, nei klaipėdiečiai, nei vilniečiai to nesistengia bet kokia pasitaikiusia proga visiems prikišinėt, o kauniečių dažniausiai "aš iš kaaauno, aš krūtas, o jūs šūdas" prikaišiojimai kvepia kažkuom neskaniu. Aš beje iš viso iš suvalkijos, mokiausi kaune 6 metus, daug puikių pažystamų liko ir miestas visai buvo nieko, net gavus darbą vilniuj nelabai norėjosi iš ten keltis. Bet kai mokydamasis kaune ne vieną ir ne du kartus tenka išgirst, kad tu antrarūšis nes ne iš kauno, nu atleiskit. Beje vilniuj jau pragyvenau taip pat 6 metus, bet NIEKADA ir nei karto neteko kažko panašaus išgirst. Gal tai tik sutapimai, bet kad vilniuj žmonės daug nuoširdesni tai faktas.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#312 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • posts 4,991
  • Automobilis:be stogo

Posted 2004 December 21 - 14:11

Beje vilniuj jau pragyvenau taip pat 6 metus, bet NIEKADA ir nei karto neteko kažko panašaus išgirst.

Na būtų juokinga, jei tokiam amžiui dar girdėtum kažką panašaus ... ;) mintį manau suprantat... B) sorry ir aš įkišau trigrašį, nors ir sakiau sau, kad nekišiu ... :ph34r:
  • 0

#313 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860

Posted 2004 December 21 - 15:03

[quote name='Mamutas' date='Dec 21 2004, 12:36 PM'] Na būtų juokinga, jei tokiam amžiui dar girdėtum kažką panašaus ... ;) mintį manau suprantat... B)

Dar įpilsiu žibalo ugnin, pagal paskutinį ULEB klubų reitingavimą, Lietrytis 27, o Žalgiris 43, nu dar Šiauliai kažkur apie 80-90 vietoj

Prie ko čia amžius. Ne apie mergas kalba eina, o skirtumas tarp 22 ir 25 metų nelabai didelis.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#314 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • posts 2,377

Posted 2004 December 21 - 15:17

Dar įpilsiu žibalo ugnin, pagal paskutinį ULEB klubų reitingavimą, Lietrytis 27, o Žalgiris 43, nu dar Šiauliai kažkur apie 80-90 vietoj

Jeee... :beer: Po sios savaites rungtyniu manau skirtumas dar padides... :D
  • 0

#315 frostas

frostas
  • Senbuviai
  • posts 1,111
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:f48 verso s

Posted 2004 December 21 - 15:37

cia reitingai tokie pat objektyvus kaip "metu auto" rinkimai?
  • 0
baltukas Yeti, 2014m. gimimo

#316 Tolis

Tolis
  • Senbuviai
  • posts 153

Posted 2004 December 21 - 15:48

"aš iš kaaauno, aš krūtas, o jūs šūdas"

keista, bet kazkodel tokie pasisakymai buna Kaunieciu atzvilgiu :angry: ir is tu, kurie tam pagrindo neturi... :blink: Nezinau, gal taip sakydamas greiciau rasi bendraminciu or smth..., nes tik patys Kaunieciai dazniausiai uz save pastovi, kartais ir radikaliom priemonem... -_-

pagal paskutinį ULEB klubų reitingavimą, Lietrytis 27, o Žalgiris 43

Apie ta reitinga tai jau daug kartu kituose saituose kalbeta yra, nes niekas nezino pagal ka jis sudaromas ir is kokios shiknos jis istrauktas yra...nes pvz. Siauliai voopsce losia ne ULEB turtnyruose, o FIBA, tai kaip jie gali tinkamai ivertint komandos reitinga? :mellow:
  • 0
P305 GTX - R.I.P.
P605 SRdt - sold

Kaunas

#317 Tolis

Tolis
  • Senbuviai
  • posts 153

Posted 2004 December 21 - 15:51

Be to, kam tie reitingai? Nei vienas rimtas krepsinio expertas i juos neziuri. Nebent tik i tuos rinktiniu reitingus, nes ten vertinama pagal tuos pacius kriterijus.Sestadienis parode, kad 27 ir 43 vietos ne taip jau ir skiriasi savo pajegumu.
  • 0
P305 GTX - R.I.P.
P605 SRdt - sold

Kaunas

#318 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860

Posted 2004 December 21 - 16:40

nes tik patys Kaunieciai dazniausiai uz save pastovi, kartais ir radikaliom priemonem... -_-

Taip, patys muša, patys rėkia
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#319 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • posts 4,991
  • Automobilis:be stogo

Posted 2004 December 21 - 16:43

Prie ko čia amžius. Ne apie mergas kalba eina, o skirtumas tarp 22 ir 25 metų nelabai didelis.

Na ne amžius sakykim, o aplinka kurioje toj amžiaus atkarpoj sukiesi - visąlaik taip buvo - turėjom mes ir vilnietį, kuris su kauniečiais nebendravo - nes jam žemas lygis buvo, turėjom kauniečių, kurie važiavo ant provincijos ir t.t. - kas su kuo norėjo tas su tuo bendravo tsakant - kiekvieno reikalas... O darbovietėj savaime suprantama išgaruoja tie visi miestų skirtumai - atsiranda tautybių, politinių pažiūrų ir t.t. ... :lol:
  • 0

#320 Tolis

Tolis
  • Senbuviai
  • posts 153

Posted 2004 December 21 - 16:43

Taip, patys muša, patys rėkia

Aga jo, ar gavai kada pats i bliuske, kad sakai taip?
  • 0
P305 GTX - R.I.P.
P605 SRdt - sold

Kaunas

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users