Nu aš gimiau Kaune... Ir mano sūnus gimė Kaune... Ir ką dabar tai galėtų reikšti?Gerai kad as gimiau ne ten...

Parašyta 2004 gruodžio 20 - 11:49
Nu aš gimiau Kaune... Ir mano sūnus gimė Kaune... Ir ką dabar tai galėtų reikšti?Gerai kad as gimiau ne ten...
Parašyta 2004 gruodžio 20 - 12:00
Antradienį parodysim kur vėžiai žiemoja...Nu aš gimiau Kaune... Ir mano sūnus gimė Kaune... Ir ką dabar tai galėtų reikšti?
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2004 gruodžio 20 - 12:06
Vadinasi esat Kaunieciai...Nu aš gimiau Kaune... Ir mano sūnus gimė Kaune... Ir ką dabar tai galėtų reikšti?
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2004 gruodžio 20 - 12:07
Issiaiskysim ar bulves ar makaronai...Antradienį parodysim kur vėžiai žiemoja...
![]()
![]()
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Parašyta 2004 gruodžio 20 - 12:49
Patikek, tikrai nieko blogo, pikto ar asmenisko Tau ar sunui... Tiesiog koks buvo pasisakymas, tokiu ir komentaru susilauke...Ir ką dabar tai galėtų reikšti?
Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių
Vyšninis miesto kibiriukas
Žalias šeimyninis autobusas - ex
Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex
Pilkas kūpas pagal amžių - ex
Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex
Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex
Parašyta 2004 gruodžio 20 - 17:36
Uj, o kaip rodysit?Antradienį parodysim kur vėžiai žiemoja...
![]()
![]()
Parašyta 2004 gruodžio 20 - 17:37
Tai koks cia jau ypatingas pasisakymas buvo...? Nemanau, kad tox pasisakymas vilniecio ar klaipediecio ar paneveziecio tema butu sukeles kokias nors emocijas, bet va kai tai buvo pasakyta apie Kauniecius, tai jau is karto kazka komentuot reikia...Prokuror Parašyta Dec 20 2004, 11:14 AM -------------------------------------------------------------------------------- QUOTE (evas @ Dec 20 2004, 10:14 AM) Ir ką dabar tai galėtų reikšti? Patikek, tikrai nieko blogo, pikto ar asmenisko Tau ar sunui... Tiesiog koks buvo pasisakymas, tokiu ir komentaru susilauke...
nesvarbu kiek kaunieciu zaidzia (Ginevicius, Sabas, Jankunas, Andriuškevičius), svarbu kaip jie atsiliepia apie Kauna...p.s. įdomu kiek "tikrų" kauniečių žalgiry daba žaidžia
Parašyta 2004 gruodžio 20 - 17:38
Parašyta 2004 gruodžio 20 - 17:40
Atvarysim kada veliau, dabar pries sventes kiekviena centa kaupt reikia ir i Wilno kases lost biski per didele prabanga butu...Kauniečiai, nenorit atvaryt antradieny į Vilnių krepšio pažaist...?
Parašyta 2004 gruodžio 20 - 17:59
Supratot, ane??? bulves ir kararonai... uj, ple, makaronaio musu (kaunieciu ir ex-kaunieciu) ir taip ne tiek mazai susirenka... ;)
Parašyta 2004 gruodžio 21 - 14:05
Va tame ir esmė, kad nei panevėžiečiai, nei klaipėdiečiai, nei vilniečiai to nesistengia bet kokia pasitaikiusia proga visiems prikišinėt, o kauniečių dažniausiai "aš iš kaaauno, aš krūtas, o jūs šūdas" prikaišiojimai kvepia kažkuom neskaniu. Aš beje iš viso iš suvalkijos, mokiausi kaune 6 metus, daug puikių pažystamų liko ir miestas visai buvo nieko, net gavus darbą vilniuj nelabai norėjosi iš ten keltis. Bet kai mokydamasis kaune ne vieną ir ne du kartus tenka išgirst, kad tu antrarūšis nes ne iš kauno, nu atleiskit. Beje vilniuj jau pragyvenau taip pat 6 metus, bet NIEKADA ir nei karto neteko kažko panašaus išgirst. Gal tai tik sutapimai, bet kad vilniuj žmonės daug nuoširdesni tai faktas.Nemanau, kad tox pasisakymas vilniecio ar klaipediecio ar paneveziecio tema butu sukeles kokias nors emocijas, bet va kai tai buvo pasakyta apie Kauniecius, tai jau is karto kazka komentuot reikia...
As irgi gimiau Kaune, ir sunus gime Kaune, ir visa mano seima tuo didziuojasi...neziurint i daug ka...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2004 gruodžio 21 - 14:11
Na būtų juokinga, jei tokiam amžiui dar girdėtum kažką panašaus ... ;) mintį manau suprantat...Beje vilniuj jau pragyvenau taip pat 6 metus, bet NIEKADA ir nei karto neteko kažko panašaus išgirst.
Parašyta 2004 gruodžio 21 - 15:03
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2004 gruodžio 21 - 15:17
Jeee...Dar įpilsiu žibalo ugnin, pagal paskutinį ULEB klubų reitingavimą, Lietrytis 27, o Žalgiris 43, nu dar Šiauliai kažkur apie 80-90 vietoj
Parašyta 2004 gruodžio 21 - 15:37
cia reitingai tokie pat objektyvus kaip "metu auto" rinkimai?Dar įpilsiu žibalo ugnin, pagal paskutinį ULEB klubų reitingavimą, Lietrytis 27, o Žalgiris 43, nu dar Šiauliai kažkur apie 80-90 vietoj
Parašyta 2004 gruodžio 21 - 15:48
keista, bet kazkodel tokie pasisakymai buna Kaunieciu atzvilgiu"aš iš kaaauno, aš krūtas, o jūs šūdas"
Apie ta reitinga tai jau daug kartu kituose saituose kalbeta yra, nes niekas nezino pagal ka jis sudaromas ir is kokios shiknos jis istrauktas yra...nes pvz. Siauliai voopsce losia ne ULEB turtnyruose, o FIBA, tai kaip jie gali tinkamai ivertint komandos reitinga?pagal paskutinį ULEB klubų reitingavimą, Lietrytis 27, o Žalgiris 43
Parašyta 2004 gruodžio 21 - 15:51
Parašyta 2004 gruodžio 21 - 16:40
Taip, patys muša, patys rėkianes tik patys Kaunieciai dazniausiai uz save pastovi, kartais ir radikaliom priemonem...
![]()
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2004 gruodžio 21 - 16:43
Na ne amžius sakykim, o aplinka kurioje toj amžiaus atkarpoj sukiesi - visąlaik taip buvo - turėjom mes ir vilnietį, kuris su kauniečiais nebendravo - nes jam žemas lygis buvo, turėjom kauniečių, kurie važiavo ant provincijos ir t.t. - kas su kuo norėjo tas su tuo bendravo tsakant - kiekvieno reikalas... O darbovietėj savaime suprantama išgaruoja tie visi miestų skirtumai - atsiranda tautybių, politinių pažiūrų ir t.t. ...Prie ko čia amžius. Ne apie mergas kalba eina, o skirtumas tarp 22 ir 25 metų nelabai didelis.
Parašyta 2004 gruodžio 21 - 16:43
Aga jo, ar gavai kada pats i bliuske, kad sakai taip?Taip, patys muša, patys rėkia
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0