Jump to content

Photo

ne i tema

• Please log in to reply
1091 replies to this topic

#921 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Posted 2006 January 13 - 01:22

Valio!!! :blush: Tema vel atidaryta :P :beer:
  • 0
Roots to roots

#922 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Posted 2006 January 13 - 02:37

Valio, tai valio, bet zhaidimas tai ak tu naku! :ph34r: Ir jau ne pirmas rungtines. Su tokiu grybo pjovimu ir tokiu treneriu bus 3.14zda. Po savaites gausim -30 tashku prikuryt. Aishku uzhimshim savo grupej 3-5 vieta. Bet top 16 vel bus 0:6, na gerai, tarkim 2:4, bet vistiek 3.14zdiec. Komanda norinti bent jau i "top8" prasimushti taip zaisti negali. Baisu zhiureti. Vakar lgrybas praloshe, loshe be izhaidejo, bet atrode kur kas solidzhiau. :ph34r: :ph34r: Sorry uzh pesimizmo doze, bet Zalgiri su Sireikia shitam sezone ash jau laidoju. Ishvis laidoju kombinacija Zhalgiris + Sireika, kad ir kokius zhaidejus nusipirktu. :mad:
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#923 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513
  • Automobilis:Ne Peugeot ...

Posted 2006 January 13 - 05:27

Nevaryk taip. :wacko: Is kart matosi, kad nesi "tikras" Zalgirio fanas. :ph34r: Va kad Cota su Berdu nebeatranda zaidimo tai negerai, bet jie dar turi laiko rebialituotis, taip pat LR. Nors ir nesu ju fanas, bet tikiu, kad jie gali daug pasiekti. Mano manymu jiems tik truksta antro normalaus centro. O Zalgiriui normaliai zaidzencio izaidejo. ;) Manau, kad abu klubai turi realius sancus patekti tarp 8 geriausiu klubu. Tik neisizeisk. :blush: Sireika su tokia sudetimi ir taip palyginus gerai eina. Geriau pakelk :beer: uz eiline pergale ir tikek, kad ji buvo nepaskutine... 3xtfu. :blush: ;]
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#924 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2006 January 13 - 10:49

Mano manymu jiems tik truksta antro normalaus centro. O Zalgiriui normaliai zaidzencio izaidejo. ;)

Sakyčiau atvirkščiai
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#925 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005

Posted 2006 January 13 - 12:40

Nevaryk taip. :wacko: Is kart matosi, kad nesi "tikras" Zalgirio fanas. :ph34r: Va kad Cota su Berdu nebeatranda zaidimo tai negerai, bet jie dar turi laiko rebialituotis

O tai "tikras" fanas turi tik liaubsinti komanda, kad ir kaip ji bezhaistu? :blink:
Speju Cota su Berdu rusijoj ishmoko visur populiaria leksika ir ja sekmingai naudoja bendravimui su treneriais. Cota, net lietuviskai pramoko. :lol:
Treneriai ishvis nevaldo komandos. Laksto gauja be jokios minties ir logikos ir tiek. Berdas net nepasivargina i savo aikshtes puse pareiti. Gerai atrodo minutes pertraukeles. Sireika teletabius su gelytem ant lapo paisho. Pora jaunesniu lietuviu pro peti pasizhiuri kaip ten jam sekasi. Legionieriai alaus paseme sedi atokiau ir relaksuoja. Jei treneriu autoritetas komandoj zhemiau nulio, tai ka ta komanda gali pasiekti? :ph34r:
  • 0
© J. Erlickas

#926 fla

fla
  • Senbuviai
  • posts 1,118
  • Vieta:vilnius
  • Automobilis:peugeot

Posted 2006 January 13 - 12:43

Adminai, auuu, rakinkit tema iki kitos savaites. ;)
  • 0

405x2;306;205;806;307;406; 5008 (mire) now -  308, 308 sw 

#927 frostas

frostas
  • Senbuviai
  • posts 1,111
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:f48 verso s

Posted 2006 January 13 - 13:35

Sireika teletabius su gelytem ant lapo paisho. Pora jaunesniu lietuviu pro peti pasizhiuri kaip ten jam sekasi. Legionieriai alaus paseme sedi atokiau ir relaksuoja. Jei treneriu autoritetas komandoj zhemiau nulio, tai ka ta komanda gali pasiekti? :ph34r:

Oooo.... reiks pradet ziuret.... gal malonuma patirsiu... :lol:
  • 0
baltukas Yeti, 2014m. gimimo

#928 Algirdas

Algirdas

Įkopęs į penktą dešimtį

• Senbuviai
  • posts 2,866
  • Vieta:Lietuvos kaimelis
  • Automobilis:batai....

Posted 2006 January 13 - 14:53

Oooo.... reiks pradet ziuret.... gal malonuma patirsiu... :lol:

Va... Ir as vaika ziuret priversiu, nes jam teletabiai patinka....
  • 0
keista... ir vel ne Pugas

#929 Svečias_rally69_*

Svečias_rally69_*
  • Svečiai

Posted 2006 January 13 - 18:00

Adminai, auuu, rakinkit tema iki kitos savaites. ;)

o jei kita savaite bus atvirkciai: l.rytas laimes, o zalgiris - pralos :P ...tai dar kitai savaitei nusikeltu ...ir t.t.
tai saka, nekalts, isteisintas ... :D
  • 0

#930 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513

Posted 2006 January 14 - 16:40

Sakyčiau atvirkščiai

As ne apie praeitas varzybas, o aplamai apie sio sezono pradzia kalbu. LR izaidejai dar puse velnio zaidzia to nepasakyciau apie Zalgirio izaideju pora (Cota ir Ginevicius). Jei pjauna gryba tai abu is kart, o geriausiu atveju tai po viena. :lol:
Javtokas istisai visu rungtyniu negali ir negales zaist, o geresnes pamainos, kad ji galetu normaliai pakeisti LR neturi. Zalgiris cia geriau atrodo. :ph34r:
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#931 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513

Posted 2006 January 14 - 16:41

O tai "tikras" fanas turi tik liaubsinti komanda, kad ir kaip ji bezhaistu? :blink:
Speju Cota su Berdu rusijoj ishmoko visur populiaria leksika ir ja sekmingai naudoja bendravimui su treneriais. Cota, net lietuviskai pramoko. :lol:
Treneriai ishvis nevaldo komandos. Laksto gauja be jokios minties ir logikos ir tiek. Berdas net nepasivargina i savo aikshtes puse pareiti. Gerai atrodo minutes pertraukeles. Sireika teletabius su gelytem ant lapo paisho. Pora jaunesniu lietuviu pro peti pasizhiuri kaip ten jam sekasi. Legionieriai alaus paseme sedi atokiau ir relaksuoja. Jei treneriu autoritetas komandoj zhemiau nulio, tai ka ta komanda gali pasiekti? :ph34r:

Ne, istisai liaubsint nereikia, bet ir varyt ant ju negrazu. :blush:
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#932 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513

Posted 2006 January 14 - 16:43

Ir aplamai. Na ir kas kad visi lietuviai geriausi krepsinio zinovai - ekspertai :lol: , bet galima buti ir siek tiek atlaidesni. :)
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#933 awake

awake
  • Senbuviai
  • posts 152
  • Vieta:Kaunas, Tverai
  • Automobilis:Toyota Avensis 2.0 D4D

Posted 2006 January 14 - 17:46

Cia kazkas kalbejo apie reabilitavimasi... Pasakysiu tokia naujiena, kad Cota jau tikrai nebegales reabilituotis, nes jau atleistas... :ph34r:
  • 0
Samogitas :)

Peugeot 605 2.1TD - Parduotas

#934 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513

Posted 2006 January 14 - 19:15

Jo komandos draugu ir treneriu negerbimas :ph34r: bei vairavimas isgerus :wacko: - nekoks poziuris i darba ... :lol: Idomu. Komentaruose perskaiciau, kad Ayuso atleido del to, kad jis i treniruotes atejo apsirukes ir nenorejo tikrintis sveikatos. Tai gali buti tiesa ar tik eiliniai lietuviu pletkai? :unsure:
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#935 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005

Posted 2006 January 15 - 20:01

Jo komandos draugu ir treneriu negerbimas :ph34r: bei vairavimas isgerus :wacko: - nekoks poziuris i darba ... :lol:
Idomu. Komentaruose perskaiciau, kad Ayuso atleido del to, kad jis i treniruotes atejo apsirukes ir nenorejo tikrintis sveikatos. Tai gali buti tiesa ar tik eiliniai lietuviu pletkai? :unsure:

Panashu, kad pliatkai. "Patikimi shaltiniai" nieko apie tai nesako. Beje toki pati ultimatuma gavo ir Beardas, kuris nx Sireika dar labiau megsta siuntineti.
Aishku veiksmas gal ir teisingas. Neklausai trenerio, tai varyk ish komandos. Tik pasistoja klausimas, kas per treneris, kad jo nuolat niekas neklauso. Ir kas zhais kai visus ishvaikis? :ph34r:
Mano itin IMHO, kad gal reiketu pradet komandos valymus nuo trenerio, jei jau visi ant jo skersa deda.
Beje "patikimi shaltiniai" mushasi i krutine, kad kitam sezone jau tikrai treneriu bus Butautas. Kad tik vel vargshui Butautui nutraukus kontraktus ir vieshai pasigirus, kad treniruos eurolygos ekipa, nereiketu jau prasidejus sezonui ieshkoti kokios grybishkos komandos, kad duonai uzhsidirbti. Kazkaip ta Zhalgirio meile Sireikai, man jau ishkrypimais atsiduoda. :ph34r:
  • 0
© J. Erlickas

#936 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513

Posted 2006 January 15 - 21:15

Del minbties, kad komandos valymas turi prasideti nuo treneriu, as nuomones neturiu. :ph34r: Gal to ir reikia, bet kaip as isivaizduoju tai lengviau pakeisti zaideja nei treneri. Ypac jei tas keitimas turi ivykti sezonui jau ipusejus. :rolleyes: Bet gal trenerio pakeitimas ir i gera atvestu, nes mano akis nebeiziuri naujesniu deriniu, gal tik senesniu korekcija (gali buti, kad mano akis kreiva. nezinau). :)
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#937 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717
  • Automobilis:206 XSI

Posted 2006 January 15 - 21:43

koks skirtumas ar Cota buvo apsirukes ar isgeres, bet atleisti izaideja viduri sezono manau visiskai kvaila... Dabar bus skubiai ieskoma kazko, nors zino, kad visuri sezono geri zaidejai nesimeto. O su vienu Vidu iki TOP-8 tikrai nedatrauksim... Zodziu gera pradzia, o galas gali buti kaip visada :ph34r:
  • 0
Roots to roots

#938 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513

Posted 2006 January 15 - 21:50

tssssssssssss.............. :ph34r:
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#939 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005

Posted 2006 January 16 - 02:17

... as isivaizduoju tai lengviau pakeisti zaideja nei treneri. Ypac jei tas keitimas turi ivykti sezonui jau ipusejus. :rolleyes: ...

Jo. Nejau lengviau ishpirdolinti 3 super klases zhaidejus AJuoza, kuriam Sireika taip deriniu ir nesugebejo surasti, Cota, kuriam per du sezonus taip LIETUVISHKAI ir nesugebejo paaishkinti ka ish jo nori, Bearda, kuriam Sireika nera autoritetas, nei pakeisti labai vidutinioka treneri Sireika? :ph34r:
Sireika IMHO jau seniai ishsisemes, nors ir prisisemes nebuvo. Jo ishmetimas jau seniai naudos duotu, kad ir kas beateitu. Treneri surasti problemu nera. Tas pats Butautas tik pashvilpus atlektu, kad ir Mahoritchius be darbo sedi ir t.t. ir pan. O va tokiu zhaideju kaip Cota ir AJuozas tai ipusejus sezonui be shansu rasti. Tai va ir atsakymas ka lengviau pakeisti. Juolab zhiurint pasauline praktika, tai pirmiausia treneriu galvos lekia. Ishvis ash jau butchiau Sireika ishvyjes po uzhpernykshtchiu rungtiniu su Macabiu. Gal net po to patchio sezono rungtinius su CSKA.
  • 0
© J. Erlickas

#940 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • posts 2,377
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:208

Posted 2006 January 17 - 10:42

Nesginčyjam o geriau pasiskaitom..
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users