Sveiki, parduodu kuro slėgio reguliatorių.
Naudotas, veikiantis.
Kodas: 0281002493;
35€
Kėdainiai
Tel. +37065312865
Parašyta 2017 vasario 23 - 15:38
Sveiki, parduodu kuro slėgio reguliatorių.
Naudotas, veikiantis.
Kodas: 0281002493;
35€
Kėdainiai
Tel. +37065312865
Parašyta 2017 vasario 25 - 22:07
ish kur gavai?
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2017 vasario 26 - 02:06
Bus standartiškai. Kažkas su mašina buvo negerai, meistrai pasakė, kad reguliatorius, nes taigi daugiau nieko blogo šito variklio kuro sistemai negali būti... O pakeitus standartiškai pasirodė, kad ir su senu viskas gerai .
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Parašyta 2017 kovo 18 - 23:44
Kaina taip per puse dar nukerpam ir tada gal ir verta pirkti del loterijos
Kaip vienas gerai zinomas meistras sake jei jau kisa kuro slegio regulialiatoriu klizmuok tu jo neklizmaves (t.y valyk ne vales ultragarsine vonele) vistiek jis kisis Pakolkas man ta klizma atsiejo 5 eu. Vaziuosiu kol vel uzsikis o tada jau imismes rimtesniu priemoniu, ne ne nepirksime naujo arseno reguliatoriaus tiesiog plausim ir plausim bakus ir keisim siurbli
Parašyta 2017 kovo 19 - 14:09
Kaina taip per puse dar nukerpam ir tada gal ir verta pirkti del loterijos
Kaip vienas gerai zinomas meistras sake jei jau kisa kuro slegio regulialiatoriu klizmuok tu jo neklizmaves (t.y valyk ne vales ultragarsine vonele) vistiek jis kisis Pakolkas man ta klizma atsiejo 5 eu. Vaziuosiu kol vel uzsikis o tada jau imismes rimtesniu priemoniu, ne ne nepirksime naujo arseno reguliatoriaus tiesiog plausim ir plausim bakus ir keisim siurbli
Išskyrus tuos atvejus, kai "meistrai keitė filtrą", arba tuos atvejus, kai aukšto slėgio siurbliui jau visiškai kapiec, kuro slėgio reguliatorius yra labai patikimas komponentas. Vienas patikimesnių visoj šitų variklių kuro sistemoj.
Turėjau praeitą savaitę atvejį, kad nustipus siurbliui, užkišo ir purkštukus, ir reguliatorių. Purkštukus pakeitus - nepadėjo. Siurblį pakeitus - nepadėjo, teko dar keisti ir reguliatorių. Viskas šrotiniais komponentais, nes mašina 99 metų, ir kaina vistiek sieks turbūt pusę automobilio kainos, bet dabar jau ir kuriasi, ir važiuoja, ir nebegesinėja. Filtre rasta krūva metalo, kas ir rodo apie siurblio būklytę
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Parašyta 2017 kovo 20 - 07:58
Išskyrus tuos atvejus, kai "meistrai keitė filtrą", arba tuos atvejus, kai aukšto slėgio siurbliui jau visiškai kapiec, kuro slėgio reguliatorius yra labai patikimas komponentas. Vienas patikimesnių visoj šitų variklių kuro sistemoj.
Turėjau praeitą savaitę atvejį, kad nustipus siurbliui, užkišo ir purkštukus, ir reguliatorių. Purkštukus pakeitus - nepadėjo. Siurblį pakeitus - nepadėjo, teko dar keisti ir reguliatorių. Viskas šrotiniais komponentais, nes mašina 99 metų, ir kaina vistiek sieks turbūt pusę automobilio kainos, bet dabar jau ir kuriasi, ir važiuoja, ir nebegesinėja. Filtre rasta krūva metalo, kas ir rodo apie siurblio būklytę
Tie meistrai tai as Tadai. Filtra kuro keiciau, puoda isploviau, metalo drozliu nebuvo. Baka prasimazgojau nusiemes, jame jokio blogio nebuvo. Auksto slegio siurbliukas tvarkingas, dirba tyliai sietelis buvo svarus. Kuro filtras tik MANN firmo,sako kad neblogi lyg ir Filtrono bet is to kur imu sake dar neprekiauja.
Tikiuosi kad daugiau nebesikis ir laikys ilgai, bet kaip sako viltis durniu motina nors ir viltis mirsta paskutine
Aš ir mano Peugeot →
Elektra ir elektronika →
p406 pakaitinimo žvakių rėlė.Sukūrė diawollo, 2019 Bir 23 406, rėlė, 2.0HDI |
|
|||
Aš ir mano Peugeot →
Automobilio mechaniniai mazgai →
Girgzdejimas sukant vaira (VIDEO)Sukūrė burundukas, 2019 Bal 21 307 |
|
|||
Aš ir mano Peugeot →
Autoservisai, detalių parduotuvės, šrotai →
P406 vairo kolonėlės restauravimasSukūrė sakirE, 2019 Kov 04 peugeot, 406, vairas, kolonėlė ir dar 3 |
|
|||
Skelbimų lenta →
Dovanoju/Prašau dovanoti →
Dovanoju P307 priekinės ašies stabdžių trinkelesSukūrė scrp, 2018 Grd 02 dovanoju, stabdziai, 307 |
|
|||
Aš ir mano Peugeot →
Automobilio mechaniniai mazgai →
Atbulinio bėgis. Neleidžia ijungti.Sukūrė Mantas_PNV, 2018 Vas 16 607, atbulinis bėgis |
|
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0