Peršokti prie turinio


Nuotrauka

Peugeot 406 slenkstis


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 40

#41 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.921
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2017 kovo 27 - 07:14

Pas mus Kaune dar prieš mėnesį vienam pažįstamam su atsuktuvu badė. Nežinojo žmogus, ką pasakyti, kad nebadytų. Pradūrė, aišku. Suvirino belekaip, skardos gabalą ant tų pačių rūdžių uždėjo, pritaškavo kiaurai smalą ir dažus bile nenukristų nuo savo svorio, su smalos balionėliu nupurškė ir nuvažiavęs praėjo TA, nors net vaizdas tragiškas, o apie kažkokį tvirtumą nė kalbos. Čia toks jų tikslas vadinasi.

Kitas draugas buvo nuvaręs kliento šviežiai suvirintą ir pilnai sutvarkytą, gerom antikorozinėm sutepliotą ir supurkštą mašiną. Aišku jie kai pamato smalą, iškart įtarimas kyla. Atsinešė atsuktuvą, prisitaikė į slenkstį ir gavo legendinę frazę "Kad galėtumėt panaudoti šį įrankį, jums teks pasikviesti pamainos viršininką". Gali bilsnot, stuksent, pirštu čiupint ar badyt kiek nori, arba va kaip sakė, minkštu guminiu plaktuku. Bet man jei šviežiai nuteptą švarų nesupuvusį dugną pabadytų, tai paskui būtų liepta atkurti pažeistą automobilio dangą arba rimtai pasikviestas pamainos viršininkas, kad būtų užfiksuotas automobilio apgadinimo faktas.

Apie tą epoksidinę dervą ir audinius. Šią žiemą vieną tokį automobilį laužiau rankomis. Nusukus priekinį viršutinį televizoriaus balkį ir nupjovus apatinį radiatorių laikantį balkiuką, kairės pusės visą lonžeroną iki pat ugniasienės, tiesiog nulaužiau. Buvo girdimas traškesys ir pasirodė, kad skardos ten jau beveik nebebuvo likę, vien pluoštas. Praeitą naktį žmogus su ta mašina dar buvo važiavęs apie 120kmh greičiu... Kamikadzės


  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt





Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0