Eksterjeras - super (gaila ne GT), bet vidui ta planšetė - prisitigo pinigų? nebėda, yra "Prestigio" ir jeigu toks pat šūdas kaip 308, tai gėda šitoj vietom tiek peugeot tiek renault, nes apgailėtina, kad "planšetės" veikia blogiau už "Prestigio" - lag`as nepakenčiamas, kad ir kaip norisi 308 sw, bet planšetė aka visa konsolė atbaido ir rėkia - NEPIRK
Didelis ekranas buvo su navi, sefas pinigu pagailejo tipo nafig navigacija. Ir apalamai su renault sudas komplektuot auto,viskas paketais,o i ta paketa daug nesamoniu sueina,kas atbaido firmos vadova. Beje su didesniu ekranu yra kazkokie nuansai valdymo,nepamenu kas ten,kad patys atstovai nelabai rekomenduoja. jokio lagonaplamai nepastebejau nei megane nei 208 nei 308 peugeot maigant ta plansete,todel nelabai suprantu apie ka kalba eina.
beje GT tik benzas ir tik netolimoje ateityje pasirodys GT su 1.6 dci dviem turbom ir 160ag.
Beje kas tas Prestigio???
Man 308 priekinis skydelis apalamai pasaka, taip ir rekia pirk mane!!!
sieras206 man nebuvo kito vatianto siulomo, kaip tik megane. Dadejo biledus su automatinem ilgom trumpos sviesom, 17ratus, atsarginis rata, sildomas kedes. bazeje pusiau odinis salonas, automatiniai valytuvai, galiniai parkavimo davikliai dar ten visokiu smulkmenu. Net neprasiau automato, bo visi automatai su silpnesniais dyzeliais,o man 130 ag toks puse velnio, su 110 man paairode per silpnas.
Šį pranešimą redagavo Francis: 2017 kovo 23 - 20:09