Peršokti prie turinio


Nuotrauka

Dvd magas is svedu.


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 4.754
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Parašyta 2017 rugpjūčio 14 - 20:06

Noreciau i volvo isidet dvd. Padoru primenanti i originala randu sy daikta...
www.bluepower.se/en/product/audio-video/car-stereo/custom-players/volvo-s60v70-05-09-headunit-arm-2016-version.html

Klausimas kaip vyksta siuntimas is cia, muitas yra? Gal kas pargabentu, nupirktu.. o gal yra pigesniu variantu ?
Cia dar duoda rinktis su valdymu nuo vairu ir stiprintuvu ar be, nelabai suprantu as to. Tai jei pas mane yra originalus stiprintuvas masinoj, tai magej reik pasirinkt, be stiprintuvo ? Ar kaip?
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

 


#2 diawollo

diawollo
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.928
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Volvo S60 D5 120kW

Parašyta 2017 rugpjūčio 14 - 21:21

Čia jau reik klaust ką jie ten turi omeny. Jei po sedyne turi stiprintuvą, tai logiška, kad ten reikia rinktis opciją, kad mašina su išoriniu stiprintuvu. Jei nori valdymo nuo vairo, tai papildomai kainuoja, kaip matai. Šiaip nemanau, kad vertas pinigų daiktas. Groja praščiau nei originalas (jei ausys tvarkingos :) )

Jei AUX nori, tai yra Yatour - 50e. 

Dėl muitų, tai priklauso iš kur siunčia. Jei ne ES šalis, tai PVM ir muitas. Bet ten galima pasirinkt, kad kainą rodytų ir su mokesčiais ir be, tai toks vaizdas ne iš ES siunčia.

Yra dar 2DIN kinietiškos medijos, bet ten jau jau ir originalus vaizdas prarandamas ir šiaip pilnas bugų ten softas.


  • 0

 Peugeot 406: 

3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote, Body coloured bumpers, CD, CD Multichanger, Climate control, Cloth seat trim, Cruise control, Driver`s airbag, Electric driver`s seat, Electric mirrors, Electric passenger`s seat, Electric sunroof, Folding rear seats, Front electric windows, Front fog lights, Headlight washers, Heated mirrors, Heated seats, Height adjustable drivers seat, Leather seat trim, Metallic Paint, Partial leather seat trim, PAS, Passenger`s airbag, Rear electric windows, Remote locking, Roof rails, Sat Nav, Service indicator, Side airbags, Steel wheels, Steering wheel rake adjustment, Steering wheel reach adjustment, Traction control, SPARCO, NOS, BREMBO, TOYO, MAXIMA, GARIŪNAI


#3 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.921
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2017 rugpjūčio 23 - 00:56

Manau, kad muitai galioja visokioms ten Norvegijoms ir Šveicarijoms, kur ne Europos sąjungoj ir pilnai gali užmuitint, jei neatitiksi reikalavimų (maksimalių nemuitinamų sumų). Esu pats gavęs siuntinį už 1400NOK (tuo metu apie 600Lt berods buvo) iš Norvegijos. Siuntė tėvukas, įvertinta siunta ir nepagalvojęs ir parašė pilną sumą. Tai lietuviai broliai nepasivargino ir užmuitino, tai dar 150Lt sumokėjau, kad galėčiau atsiimt. Visiškai nesvarbu, kad siunčia tėvas sūnui, siunta nekomercinė ir REALIAI YRA DOVANA (gimtadienio) ir už ją nesumokėjau nei cento. Uždėjo ir viskas, nes ant siuntos įvertinimo lapo (kur užrašo paštas, kiek jie turės sumokėti siuntėjui, jei siunta dings) užrašyta vertė 1400NOK. Lietuvos Pašto atsakymas - galite teikti apeliaciją Muitinei ir bandyti bylinėtis su pareigūnais dėl įvertinimo sumos, arba galkite atsisakyti siuntos, tuomet siunta bus grąžinta siuntėjo adresu, jei sėkmingai jį atgal pasieks, ir jis galės jums ją vėl išsiųsti su kita suma, arba galite sumokėti ir šiandien atsiimti siuntą.

Su Švedija nebūtų buvę jokių problemų, ir šiuo atveju neturi būti, nes Švedija yra ES narė, kur laisvas prekių judėjimas ir jokių muitų.

O jei švedai siunčia ne iš Švedijos, o dirba tik tarpininkais ir viskas realiai važiuoja iš Kinijos tiesiai gavėjui, tai tegul patys ir rūpinasi tais muitais ir duoda galutinę kainą. Svarbiausia susisiekti ir tai išsiaiškinti prieš sumokant pinigus. Jei kontora tikrų švedų, tai jiem būtų gėda tokius dalykus klientui pridaryt, kaip nesuteiktą informaciją apie muitus. O jei vietinių "pabėgelių" arabų ar aborigenų sukurta kontora, tai visko gali būti, iš jų labai nedaug kas garbės jausmą teturi. Kol įstatymo tarnai prie durų dar nešnopuoja, būna ir algų darbuotojams nemoka.

Pirkdavom su mergaite seniau iš vienos vokiškos parduotuvės, kur realiai jie patys ir rašo, kad mums viską gamina kiniečiai, turime patys vieną fabriką Kinijoj, o kai ką perkame iš kitų gamintojų, bet įmonė pilnai vokiška. Teko siųstis ir už 100eur, kur pilnai muitinama suma, jei ne ES. Tai visada ateidavo su vokišku adresu ant paketo ir visada be jokių papildomų mokesčių.

Dabar pilną kabluko bagažinę visokių markių šnapsų ir alų nuo Portugalijos per visą Europą parvežiau ir nei vienų pareigūnų nesudominom, nors gal ten kiekis žmogui jau ir kažkiek viršytų tą "be įrodymų" savam naudojimui leidžiamą normą. Norvegai būtų suskaičiavę, uždėję baudą ir muitą, arba tik baudą, ir atėmę.


Šį pranešimą redagavo tadas1991: 2017 rugpjūčio 23 - 01:08

  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#4 GEDAS12

GEDAS12
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 4
  • Vieta:SIAULIAI
  • Automobilis:PEUGEOT 307 SW /2005 / Diz. / 2.0 Di / 100w

Parašyta 2017 spalio 07 - 18:55

Nemates daikto nieko negali sprest


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0