žiauriai gavo malkų 3008.
http://www.autobild....t-12767859.html
Nu va nepatingėjau greit pafotkinti 3008-5008, abu vienodai turi surinkimo broko. Dar kartą pasėdejęs ir pačiupinnėjęs įsitikinau,kad P508 AKIVAIZDŽIAI geriau surinktas ir plastikas aukštesnės kokybės, ypatingai kietas plastikas, kuris atrodo gerokai kokybiškiau. Tikrai nesakau,kad ten kur plastmasė-aliuminis yra geriau nei 3008 tikras aliuminis. P508 po P3000 ar P5000 atrodo toks tvirtesnis, salonas standesnis.
1. Zausensai...Prie lango rėmas plikas metalas, pas P508 apdėtas kietu kokybišku liesti plastiku.
2. Be komentarų
3. Ta durų apdaila tokia netvirta "kvėpuojanti", nu nėra kaip nori to standumo surinkime kaip pas P508.
4. Plastmesės nesueina.
5. čia vieta durelėse kur šviečia mėlyna šviesa, pats šviečiantis ledas atrodo,kaip iš gariūnų, o jau zausensųųųųųų kiek.
6. Visur pigus kvėpuojantis plastikas, toks jausmas išpjauta viskas stalo peiliu.
7. nesueinantis plastikas
8. Statramčiai pas visus nesueina tiek prie langų tik durelėse, beje pačių statramščių medžiaga kietas plastikas, pas P508 minkšta švelni medžiaga,kuri suleista labai gražiai.
9.Durelių daiktadėžių kraštai ištisas zausensas.
10. Prie skydelio kietas barškantis plastikas, kaip ir Megane prie ekrano ( beje mano darbinis meganas surinktas stebėtinai kokybiškiau ). Pas P3008 ir P5008 netgi kaviriokas virš skydelio iš kieto plastiko palieti ir barška. Jau nebelyginsiu su P508.
11.Kreiva šleiva. Testuose kur stovi su Focal kolonėlėm nesu matęs tokio kreivumo....Ten blizganti juostelė tiesiog išlygina tą kreivumą
12.Zausenai ir kreiva šleiva
13.Absoliučiai visur atkibę, nu ple ir vadybininininkui sakiau,gal sutvarkysit,o tai visi tokie šleivi kreivi,oj sako ten prie kompo jungiamės nedadarėm, jau į toks 5 nedadarytas.
P508 nefotkinau, nes ten tokių kliurku surinkime yra vos porą. Iš tikro gal rimtai Autovici Vilniuje veža visą šlamštą, nes video testuose ir testų fotkėse to nepastebiu. Tai yra 4 P3008 ir 2 P5008 kuriuos čiupinėju nu ir pas visus tas pats per tą patį... Kitą savaitę būsu Vokietijoje,tikrai užbėgsių į Peugeot autobachą. Dar ką noriu pasakyti,kad pirmųjų P3008 ir P5008 aš ir nepirkau lygiai dėl tų pačių priežaščių, o laukiau P508. Na sunku man ir dabar prisiversti tokius modelius pirkti, jei ne 5m garantiją vėl žvalgyčiausi į DE pusę. Gal iš tikro tik patys prifarširuoti modeliai gerai surinkti. Beje naujasis P308 neturi tokių surinkimo kliurku ir atvirai pasakius, man netgi labiau patiko P308 skydelis nei P3-5008,
Taip kad laukiu naujojo 508, man kol kas 508 aukštesnės klasės mašina pagal surinkimo kokybę, sutinku naujieji P3-5000 važiuoja gerokai geriau, bet tas visas brokas ir kvėpuojančios skystos plastmasės ne man.
Siūlau visiems nueit į Vilniaus autoviči ir palyginti tarpusavyje P3008 3008 5008 508.
Vat kodėl Peugeot nedatempai iki Audo salono surinkimo kokybės, todėl kad Peugeot nesuleidžia palstikų kur jie jungiasi,o tiesiog deda vieną ant kito.
Edited by Francis, 2017 November 10 - 21:26.