Labas. Daugelis kaip jau ir "pazista" mane, na, forume. Paziurejau, kad uzkakojom p508 tema, nusprendziau nerasineti ten savo ispudziu apie auto, o sukurti atskira tema, kaip ir daugelis . Nesitikekit is manes ispudingu vaizdu, dropu, tiuningu, kietu ratu, bla bla. Paraportuosiu, kai bus laiko, ka nuveikiau. Kas ne taip. Ka pasitvarkiau. Kokie ispudziai. Praeityje esu happy P406 savininkas. P406 "issprievartautas" per visus galus ir turi kazkur 200Ag (programiskai), na ir palyginus su p508'to 200ag. Su p508 kolkas nieko doro nenuveikiau. Masina vaziuojanti. Yra smulkmenu kurias reik padaryti, yra smulkmenos kurios jau buvo sutvarkytos: koju apiputimas (nuluzes vamzdis), auto dezes tepalai. Su diagboxu ziemai atjungti uzsilenkiantys veidrodziai.
Lyriska nuotrauka, nes kaip matot du 407'ti stovi salia. Tik ikeles pamaciau. Peugeot ownz! P.S. Ka nusiveikti:
1. El. pagalve, kazkada, tepala viduje pasikeist, nes isgirstu kartais nemalonius "GHRRR" uzvedus ir ant laisvu kartais kiek stipriai birbina salone
2. De-fap, egr off + kw.
3. Parktronikai, diagnostika rodo du isorinius. Gal bandysiu viena nusipirkti kolkas, bo kainos nezmoniskos (ar nerandu pigiau nei 40-50eu).
4. Su R18 gal ir grazu, bet man KIEK per kietoka. P406'tas su 15tais minkstenis, aisku siandien pavairavau (nes stovi vargsas dabar), tai kaip valtyje su tais 15tais. Turbut paliksiu juos (r18) vasarai o ziemai isigysiu 17tus. Mazesni kiek supratau netelpa.
5. Jei labai neturesiu kur pinigu det, GAAAL kazkada prieis rankos prie keyless go rankeliu, is esmes veikia dabar tik desine galine.
6. Noreciau bum bum biskelio. Ziuresiu, gal blyna isukti i apsyfke galima...Taip pat nezinau del RT6 isejimu, turbut line-out neturi, bent jau kiek ziurejau.
Taip, TAIP, taip. PILKAS DYZELIS. Bet tikrai solidus, tikrai malonu vairuoti tokia masina ir jei buciau bmw fanas, turbut tikeciau kad pimpis man su ja dabar 20cm paaugo!
Beje, gal kas yra mates koki PDF'o doka online kur butu aprasytas DW12C variklis ir jo periferija? Turbut, kad tokio nera, bet anyway. Kazkada labai idomu buvo paskaityti wagen'u brosiura: https://jazdw.net/si..._technology.pdf
Edited by PhanT, 2018 January 29 - 02:34.