Peršokti prie turinio

vaziuojant uzgesta variklis

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 6

#1 Svečias_Zygimantas_*

Svečias_Zygimantas_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 lapkričio 25 - 11:16

Sveiki, Vienu zodziu siandien vaziuojant paeme ir uzgeso variklis (apsukus geros, kuro yra), uzvedziau ir viskas gerai, vaziuoju toliau... :angry: P405 SRI 1.9 ipurskimas. Nejaugi tai gali tureti itakos dregme???
  • 0

#2 Svečias_mmx_*

Svečias_mmx_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 lapkričio 25 - 11:32

o uzhgesta tik ikalus laisva?. jei taip tai cia del to jog variklis pergreit ir perdaug shalto oro gauna :) jei ne tada sorry, negaliu padet...

Šį pranešimą redagavo mmx: 2004 lapkričio 25 - 11:34

• 0

#3 nereo

nereo
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas-Eiguliai, Šiauliai-Dainai
  • Automobilis:Peugeot 107 Trendy 2-tronic

Parašyta 2004 lapkričio 25 - 11:45

Man šią žiemą taip pat taip buvo kelis kartus. Tačiau pas mane užgęso, kai persimetė pavara iš 1 į 2 (automatas) :o .Abu kartus tai buvo pavažiavus apie 1 km po stovėjimo per naktį. Ir aplamai, kai persimeta aukštesnė pavara, iš pradžių (kai žemi sūkiai) traukia sunkiai (šalta šiek tiek ir trūkčioja). Ko garo , per mažai pašildau variklį :blink: . Tačiau jei įtariat šaknis kitur, patarkit. Pas mane - karbiuratorius, 1,6, XU 51C. Thanx.
  • 0
Show must go on... Toyota 107 2-tronic ex P106 XT 1,6 automatic ex Renault twingo"matic" ex P205 1,6 automatic

#4 cibulis

cibulis
  • Senbuviai
  • Vieta:Vln.
  • Automobilis:Volvo V70 2.4D 2004. Ex. Peugeot 406 2.0 HDi, 1999

Parašyta 2004 lapkričio 25 - 12:24

Aga prisidedu prie kolegu, pas maen ta pati problema buvo islindus dar neperlipus minuso... Keils kartus taip nutiko, imeti i laisva riededamas op ir uzgesta. Siaip paskui berods susitvarkiau tepalo dangteli nes buvo nuluzes vienas vamzdelis kur slangute i isiurbimo kolektoriu eijna, gal visgi oro pe rdaug gaudydavo. Dabar pastebejau, kad tarkim uzvedi dirba 2000 aspuku, paskui padirbe skuri laika bando apsukas mazint, bet pakankamai staigiai ir del to buna kritimas iki kokiu 600 apsuku, variklis pasipurto vel uzkelia apsukas ir uzkelus vel bando mazint bet irgi kakaip staigiau tai vel panasi situacija, paskui jau susinormalizuoja, o tarkim jei uzvedu dirba 2000, po minutes isjungiu ir vel uzvedu apsukos kaip ir zemesnes bua bet tarkim spustelejus truputi akceleratoriu kakzipa idomiai dirbal yg koks cilindras neveiktu ar kazkas tokio, na ta prasme netolygiai, pasyla ir viskas veikia, gal sakau visgi zvakes grybauja... Tik kokais idomu reiktu susidet, ir i ka riektu atkreipt demesi tarkim triju kontaktu gal padetu ar pan. Laidai sep keisti pernai nauji, zvakes irgi keistos pernai rudeni, bet ten tokios neaiskios man jos... Any comments? ;)
  • 0

#5 Ozyris

Ozyris
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 406 2.1 TD Break 1998

Parašyta 2004 lapkričio 25 - 12:45

Tik kokais idomu reiktu susidet, ir i ka riektu atkreipt demesi tarkim triju kontaktu gal padetu ar pan. Laidai sep keisti pernai nauji, zvakes irgi keistos pernai rudeni, bet ten tokios neaiskios man jos... Any comments? ;)

nupirkes puga radau kad isuktos triju kontaktu Bosch zvakes, pavazinejau pusmeti su jomis, veliau profilaktiskai isukau paprastas pigias vieno kontakto Equem kaip nurodo manualas. Jokio pastebimo skirtumo nebuvo.
  • 0
406 2.1 TD

#6 Svečias_Zygimantas_*

Svečias_Zygimantas_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 lapkričio 25 - 12:54

Na as irgi tepalo dangteli nauja istaciau, slangas pakeiciau tuscios eigos, zvakes ir zvaklaidziai keisti pries pora metu, tai siaip atrodo kaip viskas ir gerai, na tik paskirstymo dezute nekeista, gal ta grybauja. Na siaip pasiule pasikeisti zvakes tipo pagal kataloga, bet nejaugi jos dabar gali del to daryti itaka, kad yra ne pagal kataloga, siaip jas pasiule dujininkai, ir uz viena sumokejau po 15 lt. kurios turetu atlaikyti iki 100000km, na as gal tik dar puse nuvaziaves, :blink: Na teks jauciu keist zvakes paskirstymo dezute ir ziuresiu kas darysis, nes juodai uzkniso kai netoli sankryzos auto ir uzgesta, ir siaip patebejau, kad visa laika toje pacioje vietoje, cia tai geras, laukai kazkokie veikia mano peza :rolleyes:
  • 0

#7 sukceno

sukceno
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:C4 Grand Picasso 1,6HDi robot 2009

Parašyta 2004 lapkričio 25 - 13:20

sia problema issprendziau paprastai - pardaviau masina (jokie meistrai tais gudziais 1995m to sutvarkyti nepajege)
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0