Sveiki.
Situacija tokia, kad prieš mėnesį atsirado dešiniam priekiniam rate dundėjimas, riedant girdisi lyg kažkas muštų į ratą, tačiau paspaudus gazą arba stabdant garsas dingsta. Posūkyje garsas sumažėja ir dar įdomiai, kad kai išjungi bėgį, įjungi ir paduodi gazo biški, jaučias lyg kažkas atkibtų nuo rato. Prieš mėnesį kai atsirado šitas dalykas nuvežiau į servisą, galvojau gal kaladė atsikabino ar stabdžių diskai baigias, nes senai buvo keisti, tai ten vyrai nežinojo kas čia gali būt su tuo dundėjimu, pakeitė kalades, diskus, sako garsas nedingo, po to ale patikrino diskus, pamatė, kad vienas diskas brokinis, pakeitė jį ir garsas dingo. Taip pavažinėjau mėnesį, viskas normaliai, o vakar vėl atsirado lygiai toks pat garsas. Žinot gal kas galėtų būt? P307 16hdi
P307 dešinio priekinio rato dundėjimas
Started by ddrukteinis, 2018 Feb 13 10:42
ratas dugsejimas garsas
2 replies to this topic
Posted 2018 February 13 - 10:42
Posted 2018 February 13 - 23:33
Koks miestas?
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Posted 2018 February 14 - 08:58
Vilnius. Jau nuvariau vakar i servisa nes pradejo vaira drebint tai galvojau bus koks guolis parejes ar granata, o pasirodo kairiam rate iskrite 2 varztai is rato, tai vos nepameciau rato. Debilas tik desini rata ziurejau, kairio net nebuciau pagalvojes, bet gerai, kad taip viskas baiges
Also tagged with one or more of these keywords: ratas, dugsejimas, garsas
Aš ir mano Peugeot →
Automobilio komforto įranga →
307 Garso sistemaStarted by TADAS J, 2015 Nov 26 garsas |
|
|||
Aš ir mano Peugeot →
Automobilio mechaniniai mazgai →
Dėžės kaukimas, 407Started by audrius537, 2015 Apr 04 transimisija, 407, 1.6 hdi and 2 more... |
|
|||
Skelbimų lenta →
Parduodu, siūlau, keičiu →
Peugeot automobilių dalys (Parduodu, siūlau, keičiu) →
Parduodu Rt3 Can Mp3 Originalia Magnetola GpsStarted by markGonzalez, 2014 Nov 12 RT3, radijas, magas, GPS and 5 more... |
|
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users