406 2.2i sedanas daily-project
Posted 2018 March 04 - 10:25
Visi peugeot iki 2005 m. Yra su Van sistema.
Pajungimas manau turėtų būti nesunkus
Posted 2018 March 04 - 13:03
Nėra už ką.
Visi peugeot iki 2005 m. Yra su Van sistema.
Pajungimas manau turėtų būti nesunkus
Ne visai teisingai sakai. CAN magistralė buvo jau seniau, bet galbūt magas nebūdavo prie jos prijungtas
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Posted 2018 March 04 - 16:24
Ai tiesa, ten kažkaip tik tam tikri mazgai. O magas tai tikrai iki 2005 m. Van tinkle.Ne visai teisingai sakai. CAN magistralė buvo jau seniau, bet galbūt magas nebūdavo prie jos prijungtas
Čia kalbu būtent apie 307 nes ir pavyzdį parodžiau iš 307-to.
Edited by markGonzalez, 2018 March 04 - 16:25.
Posted 2018 March 29 - 20:30
Laikas manau parašyti "apdeita", išsisprendė bėdos su daily 206, tai vėl bus laiko tęsti darbus prie sedano. O kolkas naujienų neperdaugiausiai, turėdamas laiko pasitikrinau kaip tamsoj šviečia lempos (įmestos betkaip, neprisuktos, nereguliuotos ) Radau ir nupirkau plastiko abšyfkių apdirbimui, kur dėsis užuolaidos. Ir visiškai netikėtai iš Anglijos atkeliavo koilai, tačiau jie kitam sezonui, nes reikia patvarkyti šiek tiek. Šiemet komfortas, kitiemet "stencas" kartu su kitom važiuoklės modifikacijom. Šiam sezonui (nes man jis bus trumpas manau, nes ir taip ilgai vyksta darbai) su žeminančiomis spyruoklėmis sužeminsiu. Ai ir nusipirkau purkštukus kitus, tikiuosi dings cilindro nedirbimo problema.
Posted 2018 March 29 - 22:08
Blemba, žiauriai įdomu tokias temas sekt.. Sėkmės didžiausios!
Posted 2018 April 05 - 10:57
Blemba, žiauriai įdomu tokias temas sekt.. Sėkmės didžiausios!
Ačiū
Šiek tiek pasistūmėjau į priekį. Užuolaidėlės eina į pabaigą, liko apkarpyti, padaryti kabliukus tvirtinimui, ir nudažyti apvadus skylei. Išėmiau lubas perklijavimui, bet labai stipriai pradėjau mąstyti apie stoglangį, yra donoras mano rajone, tai dar bus matyti. Pasižiūrėjau kaip keli žmonės įsidėjo, tikslus atidėjimas ir skylės išpjovimas sunkiausias darbas. Prisiruošiau pakeisti salono šildymo radiatorių, tik bereikalo vairą iš kryžmės išmoviau, dabar neatgaudžiau padėties.. bet manau nuėmęs patį vairą ir išcentravęs atsigaudysiu. Pradėjau lupinėti kėbulą po biškį. Ir svarbiausias dalykas, sutvarkytas cilindro nedirbimas. Problema buvo purkštukuose. Tuos kitus purkštukus išploviau, pakeičiau o-ring'us ir bėdos kaip nebūta, vos tik užvedus užgeso džekičanas.
Posted 2018 April 05 - 12:19
įtariu, kad spalva keisis automobilio, true?
Posted 2018 April 05 - 17:47
įtariu, kad spalva keisis automobilio, true?
Ahaa, bet dar neišsirinkau į kokią.. Gal kokių pasiūlymų turit? Pats mąstau apie mėlynos, raudonos atspalvius, ar kokia gun metal pilka tamsiai. Iš pradžių norėjau juodą (onyx black berods), bet paprotino, kad daug priežiūos reikalaujanti spalva.
Palyginimui su užuolaidom, ir be.
Edited by Lukis, 2018 April 05 - 17:53.
Posted 2018 April 05 - 17:53
Nezinau kiap kitiems, bet man sita spalva graziausia 406-to
P.S. su uzuolaidelem skirtumas akivaizdus
Posted 2018 April 05 - 22:24
Nezinau kiap kitiems, bet man sita spalva graziausia 406-to
P.S. su uzuolaidelem skirtumas akivaizdus
Kaip tik toki vairuoju, del spalvos pritariu, tik pas mane kebulas pavarges.
Posted 2018 April 06 - 08:26
aš kažkada galvojau baltus ratus darytis, nes mėlynas kėbulas ale, bet praėjo tas noras ir džiaugiuosi
Posted 2018 April 06 - 11:42
Tokia pilka/sidabrine
Posted 2018 April 06 - 13:36
markGonzalez, Ta mėlyna lygtais china blue, ne?
Hitman, gal foto turi ir spalvos kodą pažiūrėtum?
ModestasL, jo, patiko man šita, klausiau savininko spalvos, sakė gamyklinė kažkuri, tai reiks pasižiūrėti.
Ar čia ta pati mėlyna spalva, kur markGonzalez įkėlė?
Posted 2018 April 06 - 13:44
Kaip tik toki vairuoju, del spalvos pritariu, tik pas mane kebulas pavarges.
Atsimenu, kazkur pries 9 metus, su tevu labai svaigom del 406-to su tokia spalva. Ir buvom rade, Prancuzijos aikstelej, su variklio defektu, kazkokiu, ir rida buvo tik 60 000 km ir ratai kaip foto. Bet taip ir nepavyko jo nusipirkt. Tada pirko tamsiai melyna
markGonzalez, Ta mėlyna lygtais china blue, ne?
Jo, man atrodo. Hitman ant savo masinos turi spalvos koda
Posted 2018 April 07 - 16:52
Man tamsiai pilka gražaiusia 406-am
Posted 2018 April 07 - 23:59
Is tikro osom spalva. Senis, kai dar nebuvo gyvenimo nukankintas Slapias asfaltas irgi ziauriai gerai atrodo Tik ratu reik, ne 16, o kas auksciau. Kaip dziaugiausi tada, kai situos 17kinius gavau )
Edited by PhanT, 2018 April 08 - 00:01.
Posted 2018 April 18 - 20:36
Metas porą atnaujinimų parašyti. Dėl spalvos, tai kolkas tvirtai nuspręsta "China Blue". O kolkas prie pezho pasistūmėjau nelabai daug, pradėjau daryti slenksčius, stiklo audinį klijuosiu savaitgalį, nes planuoju ir priekinį buferio pažeminimą tuo pačiu susikonstruoti. Panašu, kad projektas labiau tampa "stance" stiliaus, nei buvo norėta
Taip pat parsivežiau liuko donorą, dedamas bus kai išsipjausiu iš kupė galinių sėdynių fiksatorius, kad vienu virinimu pasidaryti abu darbus.
Posted 2018 April 18 - 21:38
Posted 2018 April 19 - 09:00
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users