Senelis turi zafira su 2.0 tdi,mamos opelis su 2.0 tdi. (tie patys varikliai pas opelius per visa gama ,jeigu 2.0 tdi 74 kw ir 2.2 dti kw ir benzinai)
Mano pastebejimai-pas seneli irgi sunkiai jungiasi begiai,priezastis ,kaip minejo auksciau,bet yra pirkti rem. komplekti ir t.t..,slykstus dyzelio garsas zierma ,kuris man per ausis eina,kol nesusyla variklas,o jis ,tai daro gan ilgai.Jeigu dyzeliai,galim duot 100 proc ,kad jeigu dar nebuvo remontuota siurblio el dalis ar mechanine dalis,ji suges ir teks remontuot (pora simtu reiktu pasiruost),rudziu pas zafira daug nemaciau,tik keliose vietose pakelti dazai.Ant kelio stovi taip so so ,bet minksta vaziuokle zafiros liezuvis nesivercia sakyt.Del 2.0 dti sakyt nieko blogo negaliu,kolkas nepavede varikliai nei pas viena opeli (apart senatviniu ligu ,kai reik keist ivairias zarneles,nes sutrukineja) ,bet kuo man nepatinka dyzeliai sie butent ,tai ,kad jie lagovi neblogai ir reakcija i gazo pedalo paspaudima yra su laaabai neblogu lagu.Be 1500rpm nevyksta visiskai nieko,visiskai (pas seneli zafyroj be 1700rpm ,net nemasto vaziuot),o ir kai esi tinkamame apsuku diapozone-nuspaudus gaza ,dar reik palaukt kol turba isisuks ir prades ji vaziuot.Zafiros salono medziagu kokybe yra patenkinama ir tiek.To sum up,sakyciau turetu but nebloga masina darbine ,bet ne daugiau. p.s kazkodel zafiras labai pamege pensininkai
Šį pranešimą redagavo Marius21: 2018 balandžio 09 - 08:33