Peršokti prie turinio


Nuotrauka

Vairo stiprintuvo komplektas iš ZX 1,9TD

Turėtų tikti į 205 D

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.921
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2018 lapkričio 07 - 05:19

Kolonėlė (šiuo metu sausa, nuimta Lapkričio 3d. ), siurblys, visos šlangos ir vamzdžiai ir bakelis. Kronšteino siurbliui kolkas dar negaliu nuimti, bet galėsiu nuimti, kai mašina bus pabaigta ir praeis TA, taigi bus keičiamas variklis.

Žmonės sako, kad tinka į Peugeot 205. Kad viskas idealiai netiks, tai beveik garantuotai, bet gali būti, kad labai nesunkiai susidės. Nes variklis ir dėžė sutampa, ypač jei XUD variklis, gal ir XU galioja, tik siurblio tvirtinimas jau skirtųs. O vairo kolonėlės nežinau, ar identiškos hidraulinės, bet mechaninės tai tikrai sutampa. Taigi, hidraulinė turėtų irgi tikti, nes pvz į ZX be jokių perdarymų įdėjau kolonėlę mechaninę vietoj hidraulinės. Keičiau tik vairo koto gabaliuką tą su kryžme, nes hidraulinė kolonėlė su šlicais, o mechaninė su užmaunama jungtim

40eur

Kaunas.

 

Taip pat ne už labai ilgo, gal žiemą, turėsiu ir 1,9TD variklio komplektą su viršutiniu interkūleriu, t.y. nereikalaujančiu papildomo interkūlerio mašinos priekyje. Parduosiu vientisą, t.y. su purkštukais, kuro siurbliu, turbina interkūleriu, oro žarnom visais kronšteinais flanšais ir t.t. Dėžę nusiimsiu, nes ji man reikalinga, bet galėčiau duoti kitą 1,9TD dėžę nuo 405 arba 306. Sankabą irgi galiu palikti, bet ji nieko gero, guolis su garsais. Tiesa, vienas purkštukas nagaru apibėgęs, bet turėtų atsisukti ir išsivalyti bei pasikeisti sėkmingai tarpinės, ir tiek. Būna jiem neatsisuka, o tiksliau atsisuka su visu galvos sriegiu, bet taip iš lempos nepardavinėsiu, prieš parduodamas pats prasukčiau.

Kainuos 100eur.


  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#2 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.921
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2018 lapkričio 11 - 02:02

Kolonėlės komplektas parduotas.

1.9TD variklis yra. Kai bus paruošta, t.y. išimta, parašysiu. Kolkas dar tai mašinai su tuo varikliu reikia TA praeiti, o iki TA dar truputis darbelio: pakeist stiklą, surinkt saloną (panelės keitimas ir t.t.), ratų suvedimas ir pan.


  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt





Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0