Dyzelisto rasliava, bet tai kodel europa nori uzdraust dyzelius jeigu benzas tersia daugiau, suds tas dyzelis ir tiek, gyvenime nepirksiuBenzas tu suodziu turi dar daugiau nei dyzelis del ryjamo tepalo, jau buvau imetes megano benzo ir dyzelio dusliarkas, dyzelio brauki pirstu, tik dulkes, pas benza per pus maziau nuvaziavus juoda juoda nuo siudziu. Jau rasyta ir kalbeta buvo, kad tubininiai benzinai kenkia aplinkai ir zmogui daugiau nei dyzelis. Paziuriu kartais youtube yra toks ruskelis kuris daro video perkamu auto vokietijoje, tai ne viena benzinine audi su 40000km rida buvo su suodinom dusliarkem. Beje siumetiniu golpu 1.6TDI ir 1.5TSI situacija ta pati, specialiai ejau prstu perbraukti del idomumo Autobilde buvo ilgalaikiam teste golf 1.4TSI tai po 150000km berods vaizdas toks pats buvo kaip diawollo fotkeje idetoje.
Man tik idomu,kai nauji Toyota ne hybridai ir ne turbininiai isipaiso i Euro 6 normas...
tas garsas? mano 2.2 benzas garsiau klaksi nei 1.6 zyzelis ;) tad kaip visada - daug subjektyvumo
Pasikeisk vtc ir dirbs tyliai