Sian nuo ryto pradejau ekspedicija po servisus. 1 Peugeot atstovai sake sian neturi meistru kas galetu paziureti reik uzsirasyt kitai savaitei (nors sakiau kad man tik pasiziuret reik max 5min).. 2 Varikliu servisas, paziurejo sake reik keist generatoriu nes pas tave chalturke padaryta uzvirintas generatoriaus skremulys o jis turi but laisvas.. bandziau su juo aiskintis kad pas mane start/stop sistema ir kad cia be sankabos.. tai jis paklause ir sako nu nezinau bet vistiek taip neturi but reik keist generatoriu.. 3. Pasake kad reik imt gen ardyt ziuret keisti dirza itempejus zodziu viska lupt lauk ir tada ziuret..
Zodziu Siauliuose sunku su meistrais.. kaip suprantu is Tado parasymo tai kad privirintas skyvas yra normalu taip ir turi but?
beje gal butu galimybe kam nors apziureti Vilniuje nes kaip tik sian planuoju lekt savaitgaliui? Ar cia is apziuros jokios naudos tiesiog keisti viska is eiles ir ziureti kas darosi toliau? Nors man toks variantas labai nepatinka..
Sitas skyvukas turi taip atrodyti, taip uzvirinta is gamyklos. Dabar nera aikstelej nieko su start/stop, kitaip galeciau netgi nufotkint parodyt.
Pirmadieni keiciau dirzus 508 2014 su 2.0hdi 133kw ir atrode taip pat. Pries du menesius keiciau C4 Picasso 2014 1.6HDi 88kw dirzus ir sankaba, skyvukas irgi buvo taip pat privirintas.
Tie generatorininkai turbut dar nesusidure tiesiog su tokiais.
Nezinau, ar jie remontuojami, jei reiktu, t.y. ar iseina nesugadinant inkaro isardyti ta vieta. Turbut reiktu kokio Dago klaust, kur taiso praktiskai visus generus ir starterius nuo iki, nesispjaudo nei Valeo, nei Mitsubishi, nei netgi korejietisku. Jei tik daliu imanoma gaut ar pasidaryt.
Del remonto, tai jei kainos ten padorios ir kita savaite priima, tai vezkit atstovui. Jei bus per brangu, gal bent beda nustatys. As irgi pataisyciau turbut, bet pvz visa kita savaite jau pilna ir su kaupu. Dar kita irgi jau beveik taip pat. Vakar kazka uzrasiau lapkricio 9tai. Dirbu vienas ir dar labai letai. Jeigu reikia greitai, as dazniausiai prastas variantas. Be eiles iseina priimt daznai, bet tada reikia palikti masina ir turedamas laiko prieinu
Edited by tadas1991, 2020 October 23 - 18:09.