Kada jaunas pilietis visas savo jėgas ir visą laiką atiduoda babkių kalimui, tuomet po darbų tikrai ne automobilio remontas galvoje. O dabar tokie laikai, kai spaudžia infliacija, paskolos ir darbdaviai melžia paskutinius syvus. Bet vis tiek yra žmonių, kuriems pasikrapšymas garažiuke kaip ir savotiškas relaksas. Pvz. aš. Dirbu pamainomis po 12+ val ( realiai apie 13,5 ), darbas su žmonėmis ir skaičiais. Tuomet per išeigines jau norisi kokios kitos veiklos. Yra šioks toks sodas, yra senas hobis -elektronika (25 metus buvo ir darbas), vasarą žvejyba, rudenį grybai, (kaip kuriais metais ), Anksčiau kartą per metus išlėkdavome su žmona ar visa šeimyna į pasaulį paveizėti ...bet metuose 365 dienos ir tų pomėgių bent jau man nepakanka išeiginų vakumui užpildyti. Tuomet mašiniuką apčiupinėju, ir savo ir dukros. Kokią traukytę pasikeisti ar tepaliukus jokia ne problema. Dviguba nauda,- ir veikla ir automobiliui į sveikatą. O dar ir babkių kažkiek susitaupo. Kartais gailiuosi, kad garažas kaip kišenė , o tai ir rimtesnių remontų būtų. Tiesa amžius jau reikalauja ilgesnio poilsio, bet tinkamai susiplanavus ir pasiruošus darbai daug liksmiau darosi.
O dėl forume paskleistos informacijos apie vienokius ar kitokius automobilių negalavimus mano nuomonė nesikeičia. Tai tikrai reikalinga ir naudinga, tik kad ne visada postautojai savo bėdeles ar pastebėjimus suformuluoja taip ,kad gali iš karto susirasti tinkamą temą. O be to ir automobiliai pastaruoju metu labai sparčiai keičiasi, todėl ir nenuostabu, kad infos apie kai kuriuos dalykus dar nėra. Ateis laikas kuomet tie naujesnių modelių auto parvažiuos pas mus, tuomet ir pasipils klausimai apie viską. Tik ar atsiras žinančių ir norinčių atsakyti į tuos klausimus už dyką ? Dabartinės "subiznėjimo" tendencijos man kužda ,kad nelabai. Gal klystu. Gal būt.
Edited by gau173, 2023 April 07 - 12:21.